Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 5
tzitzusca spune:
Buna!
Am comandat pentru Mos Craciun o casa pentru papusi(din catalogul vechi), la care scria ca primesti cadou o papusa Barbie; la primirea coletului nici urma de papusa(asta spune mult despre seriozitatea celor de la Quelle), iar in privinta materialelor din care este confectionata casuta suntem total dezamagiti(peretii sunt niste bucati de carton). In magazine sigur as fi gasit la acelasi pret casute mult mai frumoase si de calitate superioara. Nu as recomanda nimanui aceste produse.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Buna seara,
fetele care aveti Quelle, catalogul nou, la pag 346, la nr.6, se afla un "jumper" pentru copii.Ei ii spun in catalog: "Fortareata"(denumirea de pe foto) sau "cetate pneumatica cu girafe"-denumirea de alaturi, de la descriere.
Va rog mult, daca stie cineva: acest articol (sau ceva asemanator ca utilizare si dimensiuni) se mai gaseste pe undeva, prin vreun magazin, prin Europa, sau in alta parte? Si poate mai ieftin (caci din cate inteleg de la voi sunt mari preturile la Quelle).
CristinaT, tu poate stii mai multe despre jucarii?
Multumesc frumos,
Danna, mami de printese
Buna, nu am vazut pe niciunde asa o jucarie. Dar eu am asteptat prea mult cu comanda Oanei pentru jucarie, si sambata cand am ridicat coletul nu era decat o pereche de pantofi sport pentru mine... jucaria niciunde. Cetatea cu girafe nu mi se pare scumpa daca este de calitate.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Danna_36 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.Imi place "cetatea" si as da banii pe ea, dar am o indoiala in ceea ce priveste rezistenta ei , pe de o parte si seriozitatea firmei pe alta. Fetele mele au 6.5 si 1.5 ani si mai avem un verisor de 7 anisori si ma tem ca o termina inca din prima zi. Ma mai gandesc, ca imi tare imi face cu ochiul...
claujro spune:
Eu am comandat o geanta si o jucarie pt Matei (iglu-tunel-cort), cred ca o stiti, din noul catalog. Sunt tare curioasa ce calitate vor avea si cand , mai ales cand, vor ajunge.
Va pupic!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
CristinaT spune:
si pe mine ma bate gandul sa-i comand iglu-tunel-cort, dar mai astept, poate totusi sosesc hainutelke papusii, ca daca nu o sa trebuiasca sa cos eu...
Casuta lui Barbie era la vreun 1 mil si am fost convinsa ca era din carton... in schimb faza cu papusa... de ce nu faci o sesizare ceva la ei?
amalisimona spune:
Am primit si eu catalogul nou acu vreo 2 sapt si tot cetatea pneumatica si setul cort mi-au facut cu ochiul, pentru ca nu am vazut in comert. Preturile din catalog la celelalte produse mi s-au parut mari (comparand cu ce poti gasi in magazine) si stau pe ganduri daca sa comand astea sau nu. Exista posibilitatea sa apara in urmatorul catalog cu reducere? Daca Otilia zice ca l-a cumparat la jumatate de pret nu vad de ce as da mai mult...ca doar nu ma dau banii afara din casa.
P.S. Ce inseamna "ccc"? De ex Danna_36 scrie "Si banuiesc ccc ca au sarit de-adevaratelea, fara menajamente, nu?"
energy spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
si pe mine ma bate gandul sa-i comand iglu-tunel-cort, dar mai astept,
l-am primit eu azi, nu are cine stie ce finisaje, e simplutz, sa vedem cat rezista acum, asta conteaza
dana d spune:
Nu cred sa faca astia reduceri. Acum nu au bagat nimic din catalogul trecut la pret redus, asa ca...
Mie imi fac cu ochiul niste hanute de copii, cu astea sunt eu bolnava. A luat cineva caeva de genul asta? Cum arata in realitate. Mie mi se par tare frumoase dar si tare scumpe.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
CristinaT spune:
energy, e mare? merge sa-l intinzi in casa?
claujro spune:
Da, energy, te rog da-ne mai multe amanunte despre iglu-tunel-cort, cum e, materialul dimensiunile, cum a reactionat copilul cand l-a "incercat".... Si eu l-am comandat cam acum o saptamana.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei