Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
Am primit si eu catalogul de primavara-vara azi.L-am gasit in posta.Produsele arata foarte bine,cel putin in poze.Unele mi-au placut chiar foarte mult,dar imbracaminte si incaltaminte parca n-as cumpara fara sa probez si sa pipai.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
CristinaT spune:
Eu nu am primit comanda inca am facut-o la inceputul anului. Poate reusesc sa primesc jucaria macar de ziua Oanei.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Danna_36 spune:
Buna seara,
fetele care aveti Quelle, catalogul nou, la pag 346, la nr.6, se afla un "jumper" pentru copii.Ei ii spun in catalog: "Fortareata"(denumirea de pe foto) sau "cetate pneumatica cu girafe"-denumirea de alaturi, de la descriere.
Va rog mult, daca stie cineva: acest articol (sau ceva asemanator ca utilizare si dimensiuni) se mai gaseste pe undeva, prin vreun magazin, prin Europa, sau in alta parte? Si poate mai ieftin (caci din cate inteleg de la voi sunt mari preturile la Quelle).
CristinaT, tu poate stii mai multe despre jucarii?
Multumesc frumos,
andreea_trend spune:
Am primit si eu tocmai acum noul catalog...
Dupa ce m-am plictisit sa tot astept...
Intr-adevar unele produse nu-si merita banii...
Acum cred ca dau o tura pe la depozitul ala din Pantelimon...
Nunta noastra
Poze
Otilia spune:
quote:Dupa descrierea facuta de tine cred ca am eu acest articol :)
Originally posted by Danna_36
"Fortareata"(denumirea de pe foto) sau "cetate pneumatica cu girafe"-denumirea de alaturi, de la descriere.
L-am cumparat vara trecuta de la Quelle cu vreo 20€ (reducere de pret 50%), mi-a luat o dimineata intreaga sa-l umflu si l-am lasat in gradina toata vara. E cam mare sa-l bagi in casa (desi l-am bagat citeodata cind ploua). Copiii s-au amuzat pe cinste!!! Dar de sila sa-l dezumflu si sa-l umflu iarasi l-am lasat cam mult in ploaie si frig si cred ca s-a spart pe undeva, ca s-a dezumflat o parte. Acum l-am pus in garaj si asteptam vara viitoare sa vedem daca gasim "buba" si daca reusim sa-l reparam (in cutie erau si citeva bucatele de material de culori diferite pentru eventuale reparatii si-un lipici ;)) In catalogul din RO cit costa?
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
Danna_36 spune:
Otilia, multumesc pt raspuns. In catalogul nostru e 135 RON, adica 1.350.000 lei, iar tu l-ai luat cu 750.000(echivalentul a 20 euro), deci cam tot 50%, raportat si la pretul de aici.
Sa inteleg ca esti multumita de "jumper"? Cati copii "l-au chinuit" si cam cat de des? Si banuiesc ccc ca au sarit de-adevaratelea, fara menajamente, nu?
Otilia spune:
quote:L-au "chinuit" 3 copii, 2 de 3 anisori si ceva si unu' mai mititel, de un an si jumatate. Mi se pare ca scrie totusi sa sara numai 2 copii maximum in acelasi timp. Da, au sarit fara menajamente, chiuiau si rideau in hohote, se amuzau grozav, eu eram mai speriata sa nu se loveasca ei intre ei cap in cap. Si parca scrie ca-i pina la un maximum cam de 60 de kg, daca-mi amintesc bine (nu mai stiu daca era 50 sau 60 de kg). Oricum, m-am alungit si eu nitel uitindu-ma la cer si n-a plesnit... (ooops, adica a plesnit, dar nu atunci si nu cred ca din cauza mea... )
Originally posted by Danna_36
Otilia, multumesc pt raspuns. In catalogul nostru e 135 RON, adica 1.350.000 lei, iar tu l-ai luat cu 750.000(echivalentul a 20 euro), deci cam tot 50%, raportat si la pretul de aici.
Sa inteleg ca esti multumita de "jumper"? Cati copii "l-au chinuit" si cam cat de des? Si banuiesc ccc ca au sarit de-adevaratelea, fara menajamente, nu?
Poate ca daca mai asteptati putin vor propune reduceri si in RO (ca am inteles ca pina acum nu-i vorba decit de pretul de plecare din catalog, aici mereu cumpar cu reducere sau am ceva cadouri pe linga ;))
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
alinaxeni spune:
Am primit si eu catalogul direct in cutia postala.Mi-au placut mult hainele si incaltamintea dar ce m-ar interesa ar fi calitatea lor.Preturile sunt intradevar cam mari la unele articole de imbracaminte,in special la tricouri,dar daca sunt de calitate merita.
alina
Adema spune:
Aveti idee daca se poate deja comanda din catalogul nou? Sau abia din februarie se poate?
Eu din cel vechi am luat cateva articole si am fost foarte multumita de ele.Poate doar am avut noroc...?!
Adema&Codrut