Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 7
for2nity spune:
daca va ajuta cu ceva, eu am primit din ce am comandat urmatoarele:
din catalogul de iarna masuta de desen cu taburet- verdict: minunata
dance maker (jucarie)- super faina si haioasa
bluza care imita ca design pielea in petice- mi-am comandat 42 si mi-e super mare, dar e lucrata impecabil- o returnez
din catalogul de primavara/vara:
tricou 1 de la pag 58, mi-am comandat marimea 40/42 imi vine perfect
pulover 4 de la pag 142 - am cerut mar. 42 si e imens---e bun mamei mele care isi ia in mod normal nr. 50 - il returnez
pulover 2 de la pag 170 - e superb dar idem cu marimea-e imens
pantalon 4 de la pag 171 - sant exact ce mi-am imaginat dar...nitel mari -am comandat 40
Sa va faceti idee la marimi eu am 166 si 60 kg (deformata dupa nastere,adica cu solduri imense)
aaa, mai am o salopeta de blugi la printesa mea- e minunata, ii vine perfect.
spor la cumparaturi, eu nu renunt, sunt multumita chiar daca am dat chix cu masurile, le returnez si sper sa nimeresc data viitoare.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
cristinici spune:
for2nity poti sa-mi daisi mie dimensiunile tale dela bust, talie si sold ca sa ma dumiresc mai bine.
Multumesc cristinici
nepotzica spune:
sunt tare curioasa cand o sa fie in stare sa trimita comenzile integral si sa nu mai faca varza cu livrarile. bucati din comanda 1, bucati din comanda 2, iara un produs din 1..........
CristinaT spune:
for2nity, lasa-ne! ca eu de ex m-am uitat la pozele tale:
1 tu arati super, iar 2 fetita ta e suuuuuuuuuuuuuuper frumoasa. asa ca nu te credem ...
am primit si eu hainitele de papusa, bineinteles ca nu sunt cele pe care le comandasem, eu comandasem un set cu 4 schimburi, si-am primit unul cu 3 si niste ustensile de bebei. Am luat catalagul si am intrebat-o pe Oana care-i place din fericire ii place ce-am primit. Le-am si probat si ii vin lui bebe.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
dana d spune:
Cum e cu aducearea unui nou client? Trebuie mai intai sa fim deja clienti adica sa fi comandat ceva deja? Daca fac prima comanda odata cu noul client recomandat, cand beneficiez de reducerea de 20 RON?
Putem oare sa comandam mai multe produse pe mai multe nume si sa-i consideram clienti noi? Ma gandesc si eu cum sa fac sa reduc putin costurile ca am pus ochii pe cam multe si trebuie sa fac un efort financiar cam marisor.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
for2nity spune:
CristinaT, pe bune ca nici nu stiu cum sa interpretez postarea ta:
sa ma simt bine pentru laude sau sa ma supar pentru ca nu ma crezi
Eu n-am vrut nici sa caut laude nici compatimiri era o atentionare la alegerea marimilor in cazul in care cineva ar fi fost interesat de modelele acelea. Precum vezi unele modele mi-au fost bune, altele mari, altele enorme.Si mai adaug aici ca sunt bluze/pulovere care acopera fundul. Aviz amatoarelor.
M-am uitat si eu putin printre pozele tale, super.
Sanatate multa si pupici.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
CristinaT spune:
te rog sa nu te superi pe mine, nu asta a fost intentia mea mi s-a parut ca ai zis ca te-ai deformat
cat despre pozele noastre... sunt obisnuite si nu prea am avut chef am fost un pic foarte suparata, acum mi-a trecut.
Cat despre revista 3SUISSES am vazut acum ca scrie pe coperta, care e rupta din pacate: Pentru orice informatie, pentru comanzi 01-232.32.07 ??? nu mai inteleg nimic.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andreea_trend spune:
Buna fetelor.... ieri am fost si eu la unul din depozitele Quelle... care de fapt nu avea decat produse TCM...
Concluzia... nici un produs nu semana cu poza... mi-e una nu mi-au placut deloc... sper ca produsele de la Quelle sa nu fie la fel... ca mor... mai ales ca astept o comanda de 3 saptamani care nu mai vine
Nunta noastra
Poze
asi spune:
Cam cat dureaza o comanda pana vine?
Eu nu stiu cand mi-am comandat o bluza care costa cam 80ron cu comision cu tot.
Cica e cu broderie de paiete si e din bumbac 100%.Sunt curioasa cum o fi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan