Quelle..2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu sint multumita de calitatea produselor comandate, in schimb ce ma scoate din sarite: faptul ca intarzie muuult peste 3 saptamini si faptul ca iti trimit obiectele pe rand...de ex am comandat pe la sfarsitul lui septembrie mai multe lucrusoare, ultimul mi-a sosit in ianuarie. Am mai facut pe la inceputul lui ianuarie o comanda maricica ( vreo 7 produse) au venit pana acum vreo 5, dar nu toate odata ci unul cate unul, asta presupune de fiecare data drum pana la posta plus coada aferenta. Ma bate gandul sa renunt la a mai comanda la ei din acest motiv, sau sa-mi comand costumele de baie de acum ca sa fiu sigura ca ajung pana in iunie-iulie. In acelasi timp ma intreb daca in Franta, Germania etc dureaza tot 3 luni pana sa-ti trimita produsul comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

m-am lecuit si eu de comandat haine "pe nevazute"; am ajuns la concluzia ca in fotografiile lor sunt alte materiale decat cele care se livreaza acasa. oare si aici se aplica povestea aceea cu "calitate pt. europa de est"?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

se pare ca da, cel putin produsele de la pag. 6-7 sunt altele decat cele din poza. Alte materiale, alte cusaturi, o mizerie pe multi bani!!!!! inapoi la expeditor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Fetele ,am si eu o intrebare! Am comandat catalogul sambata ,dar nu stiu cam in cat timp ajunge si nici daca mi-l aduce acasa.Stiti sa-mi raspunde-ti si mie ,va rog?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

A ajuns!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Eu am facut comanda direct de pe site-ul lor si a ajuns in 3 saptamanai .
Despre marimea la slipii barbatesti pot sa spun ca am comandat pt. sotul meu nr. 7 de la quelle , el purtand la noi XXL , la ei era raportat la XL si is cam mari , erau buni nr. 6 .
In rest eu am facut o comanda din catalogul de oferte promotionale si astept sa vedem .
Va mai scriu !!!

albumele noastre

Multumesc pentru raspuns,dar tot nu stiu ce marime sa comand,sotul meu poarta XL,dar la tabelul de la sfarsit asta corespunde marimii 9(?),sotul meu nu-i nici inalt,nici gras,ma tem ca 9 e mult prea mare,sotul tau e foarte inalt?Sotul meu are 1,71.

-------------------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

A ajuns!

Dana

dana cand ai comandat catalogul care sambata?? ca eu l-am comandat pe 01.03 si nu a ajuns nici acum
la celelalte fete din provincie cat a durat??imi poate zice cineva?

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

nushulica,catalogul a ajuns in 7 zile.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

ATENTIE! Pentru cele care vreti sa comandati haine! Nu sunt ceea ce par..si nici pantofii nu sunt ceea ce par! Materialele se dovedesc a fi rebuturi (din nailon ieftin sau plastice. O prietena a mea a luat o super teapa! A dat o caruta de bani pe ele, aratau super in catalog si in realitate erau de o calitate de doi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

A primit cineva cetatea pneumatica cu girafe si toboganul de plastic de la pag. 346?

Voua v-a venit catalogul cu oferte speciale direct sau l-ati comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Pai nr.9 sunt super mari ... pai la inaltime sotul are1.80 m , burtica doar un pic ... acuma eu ce sa zic , comanda un nr. 6 si daca nu il returnezi si comanzi care e bun pe urma , dar eu cred ca un nr. 6 i-ar fi bun , dupa descrierea facuta de tine ...

Bafta !!!

quote:
Originally posted by rosa sinensis

quote:
Originally posted by anacezara

Eu am facut comanda direct de pe site-ul lor si a ajuns in 3 saptamanai .
Despre marimea la slipii barbatesti pot sa spun ca am comandat pt. sotul meu nr. 7 de la quelle , el purtand la noi XXL , la ei era raportat la XL si is cam mari , erau buni nr. 6 .
In rest eu am facut o comanda din catalogul de oferte promotionale si astept sa vedem .
Va mai scriu !!!

albumele noastre

Multumesc pentru raspuns,dar tot nu stiu ce marime sa comand,sotul meu poarta XL,dar la tabelul de la sfarsit asta corespunde marimii 9(?),sotul meu nu-i nici inalt,nici gras,ma tem ca 9 e mult prea mare,sotul tau e foarte inalt?Sotul meu are 1,71.

-------------------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

albumele noastre

Mergi la inceput