Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 15
dianaiulie2009 spune:
Ati primit careva produse din oferta promotionala care e valabila pana la 31 iulie 2006 ???
Eu am facut o comanda de vreo luna si inca nimik ... sa sun oare la ei sa intreb daca au sau nu produsele respective , ca in revista e specificat " in limita stocului disponibil " ???
albumele noastre
gianina spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Ati primit careva produse din oferta promotionala care e valabila pana la 31 iulie 2006 ???
Eu am facut o comanda de vreo luna si inca nimik ... sa sun oare la ei sa intreb daca au sau nu produsele respective , ca in revista e specificat " in limita stocului disponibil " ???
albumele noastre
da....eu am primit chiar aseara caruciorul cu papusa...cel roz...comanda facuta acu 4 saptamani.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
carolinah spune:
Si eu am facut o comanda din "suplimentul" la catalog. Cred ca vin pana la anu', ca eu am comandat vreo 11 articole diferite!
Ei, acum asta este, si doar jurasem sa nu mai comand niciodata de la ei, dupa ce nici in ziua de azi nu a venit bluza pe care i-o comandasem soacra-mii cadou de Craciun. Cadoul de Craciun al fiica-mii a venit la sfarsitul lui februarie!!!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
violeta69 spune:
Buna
vin si eu sa sustin feletele care nu sunt multumite de aceste produse si de calitatea serviciilor.
In primul rand culorile nu corespund decat din greseala,de exemplu bleo la ei in seamna albastru inchis,maro inseamna grena si nisipiu inseamna kaki...........
ceea ce se vede in catalog nu e ceea ce pare!!!!!
inca nu stiu cum e calitatea materialelor pt. ca fiind tricouri nu le-am purtata si deci nu le-am spalat!
apoi,asa este,comanda ajunge in 2,3,4 reprize ceea ce e frustrant pt. ca tb. sa stai la coada la posta de fiecare data .........si poate mai avem si alte de facut!

Apoi eu si prietena mea am returnat niste pantaloni(care tb. comandati cu un nr. mai mic decat ceea ce porti de obicei.sau ti se pare ca masori corect conform indicatiilor de la sfarsitul catalogului!)acum mai bine de o luna si banii n-au ajuns nici pana azi....plus niste tricouri.....de la care mi-am cam luat gandul!
In fine,cred ca riscul e prea mare,mai bine mergeti in magazine,produsele sunt mai ieftine,poti pipai materialul,poti vedea culoarea si-n plus nu astepti cu lunile
..........
cred ca nemtii astia nu mai sunt asa de nemti...........concluzia mea!
Elena-V.
mamacita spune:
Azi mi-a venit prima transa dintr-o comanda facuta acum 2 saptamani.Am mai comandat la ei in iarna si am fost multumita,ca si acum,de calitatea produselor,desi preturile au crescut mult acum,iar melodia cu posta e chiar enervanta,lasand deoparte nerespectarea termenelor.La prima comanda am dat-o in bara cu marimile,desi le-am masurat de o mie de ori,si ne-am tot invartit cu tur/retur,de la un moment dat nu mai stiam ce-o sa vina si ce nu
,dar apoi ce-am comandat pe marimea gasita mi-a venit turnat.Eu demult nu mai traiesc mirajul firmelor,caci 90%din productie e realizata in Turcia,China etc,inclusiv Romania,apoi se aplica brandul si pretul de fraierit populatia cu bani.Prefer intotdeauna cand este posibil sa pipai
marfa,dar din pacate odata cu varsta si cu nasterea mi-am schimbat mult dimensiunile.Astfel,ori nu mai gasesc marimi pentru produse moderne,ori,cand gasesc ceva marimea mea(desi sunt departe de definitia obezitatii),sunt modele de retras la azilul de batrani.Si,daca ajuta pe cineva,va dau si marimile care acum imi vin:la pantaloni 40,la bluze mai comand si 42,daca le vreau mai lejere,la fel la haine si sacouri,sutiene 80C(probabil dupa intarcare va fi un nr mai mic
),pantofi nu mai iau ca-desi stiam ca nemtii nu exceleaza in incaltaminte-m-am pacalit ca si calitate(nu ca nr.-port 39 in Ro si 40 la ei).Am 1,75 m,71kg(dupa 11 luni de la nastere
),95/77/109(yeak).
A,inca ceva,ma uitam la marfa de la Steilmann,de exemplu,de care multi constanteni sunt incantati,fabricata in Ro,au niste preturi duble fata de ce gasiti in catalogul primavara/vara Quelle,care e mai scump decat cel trecut.
Ideea este ca puteti cumpara sau nu,depinde ce asteptati si cu ce preturi si calitati sunteti obisnuiti,dar nu va asteptati la minunile pe care ni le imaginam si inca le mai fantazam din reflex cele care am prins perioada comunista.![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Candy
A primit cineva cetatea pneumatica cu girafe si toboganul de plastic de la pag. 346?
Voua v-a venit catalogul cu oferte speciale direct sau l-ati comandat?
am primit in martie toboganul comandat in decembrie
oferta promotionala a venit singura, nechemata , a ajuns direct la gunoi, nedesfacuta.
aissa spune:
Aproape m-am lamurit si eu...macar in ce priveste seriozitatea.
Calitatea mai dureaza pana o pot proba.
Am facut acum mai mult de 3 saptamani o comanda, ne-am unit 3 mamici si am comandat la comun. Printre altele am comandat 3 rochii la fel (rochita cu pantaloni de la lucruri pentru copii). Am sunat azi sa intreb ce se stie de comanda mea (pentru ca una dintre prietenele mele avea nevoie de rochita respectiva pentru turta fetitei ei) si mi-a zis ca au livrat ieri o rochie cu pantaloni si o palarie. Deci nici macar la acelasi sortiment, daca am cerut 3 bucati, nu mi le livreaza pe toate???? Am intrebat-o pe ametita aia ce fac eu? 7 cozi la posta? Si mi-a raspuns de parca era inregistrata: am livrat ieri o rochie si o palarie in valoare de...
Halal!
Cristina si
Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete 
night_elm spune:
aseara au ajuns si la mine girafa pneumatica si hamacul alb-albastru. hamacul imi place foarte mult, este de calitate si pare foarte rezistent. iar girafa e o nebunie. pustiul meu (1 an si 8 luni) este deosebit de incantat de ea. atata a sarit in ea ca a trebuit sa ii schimb 3 bluze de cate ape au curs pe el :). este cu siguranta o investitie buna. acum astept sa imi ajunga si cortul
dianaiulie2009 spune:
Am primit din oferta promotionala puloverul care este pe coperta si prosoapele , nu stiu pagina pentru ca sunt la servici si nu am la mine catalogul ...
Eu port marimea 46 , am comandat marimea 42 la bluza si vreau sa va spun ca e mare , deci cam cu 6 nr. mai putin trebuie comandat la acel model de pulovere .
Prosoapele sunt super bune , absorb foarte bine . Nu au acea densitate groasa , sunt mai subtiri , dar absorb bine .
Astept si blugii si castroanele de inox comandate tot din oferta promotioanala si intru sa va mai spun impresii...
Astept de la cele/cei care au comandat pareri , macar sa ne orientam ...
albumele noastre
Veve spune:
Quelle..3
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6