Quelle..2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am primit vineri catalogul si l-am tot studiat pana acu!

Scumpete mare, doamnelor, nu credeti? Zau, asa, preturile hainelor mi s-au parut extra! Si nici celelate produse nu sunt mai ieftinute!

Cu toate astea, ma cam tenteaza ceva din zona cuverturilor pentru pat: 2 de la 418 sau 6 de la 419 sau 4 de la 419. Ce ziceti despre ele?
Mai sunt cateva chestii tentante, pe la covorasele de baie, dar, la fel,...., voi ce credeti?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by hristina

Am primit vineri catalogul si l-am tot studiat pana acu!

Scumpete mare, doamnelor, nu credeti? Zau, asa, preturile hainelor mi s-au parut extra! Si nici celelate produse nu sunt mai ieftinute!

Cu toate astea, ma cam tenteaza ceva din zona cuverturilor pentru pat: 2 de la 418 sau 6 de la 419 sau 4 de la 419. Ce ziceti despre ele?
Mai sunt cateva chestii tentante, pe la covorasele de baie, dar, la fel,...., voi ce credeti?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Eu nu stiu,ca nu am cumparat,iar aici is atatea fete dezamagite incat m-am razgandit sa iau ceva.O sa merg in magazine si gata.
Insa uita-te in pag.precedente ca spunea cineva despre covorasele de baie ca nu-s deloc cum arata in poza,ci foite.(asta ref.la grosimea lor)
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am vazut si eu ieri catalogul!!! si mie mi s-au parut preturile cam "piperate"!!! eu un prefer sa merg direct in magazin, sa probez si dupa aia sa cumpar (dc este vorba de imbracaminte, incaltaminte)

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetele,va rog, ma poate lumina cineva in legatura cu marimile la slipii barbatesti?Am vazut ca marimile sunt de genul 4,5,6 etc,iar la sfarsit n-am gasit in nici un tabel caror marimi de-ale noastre corespund cifrele astea.Am vazut ca la desuuri pentru dame este un tabel,la barbati insa nu. Poate stie vreuna dintre voi?Si as mai avea o intrebare,a comandat cineva de pe site si a si primit comanda?Nu m-ar deranja sa dureze mai mult de trei saptamani cat zic ei,dar as vrea sa fiu sigura c-o primesc.

------------------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

CristinaT,
parca tu ai comandat incaltaminte.
Ai primit-o ?
cum ti-au venit ca numar? (ce ai comandat?)
Multumesc mult.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Buna fetelor!
Ce bine ca am mai citit de pe aici, ca sa ma conving sa nu comand nimic pana nu "pipai si probez"... Si mie mi s-au parut preturile prea mari, dar e tentant ca nu mai umbli prin magazine si ai revista in fata si iti imaginezi cum ti-ar sta imbracata cu pantalonii de la pagina cutare si bluzitza de la pag cutare...
In rest nici nu sunt cine stie ce firma (de fapt nu sunt deloc) si costa cat unele misto din magazine...
Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by teo1970

CristinaT,
parca tu ai comandat incaltaminte.
Ai primit-o ?
cum ti-au venit ca numar? (ce ai comandat?)
Multumesc mult.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Am primit-o foarte repede, desi cred ca era cea mai ieftina, o pereche de incaltari sport pentru parc 450.000 . Sunt albi frumosi. Cat despre numar cat imi iau aici adica 37 ca mi se umfla picioarele atat mi-am luat si de acolo. Imi plac... nu foarte mult dar imi plac.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu am facut comanda direct de pe site-ul lor si a ajuns in 3 saptamanai .
Despre marimea la slipii barbatesti pot sa spun ca am comandat pt. sotul meu nr. 7 de la quelle , el purtand la noi XXL , la ei era raportat la XL si is cam mari , erau buni nr. 6 .
In rest eu am facut o comanda din catalogul de oferte promotionale si astept sa vedem .
Va mai scriu !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Tocmai mi-am comandat si eu cateva bluzitze sin oferta promotionala ... de abia le astept sa vedem cum sunt....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Care e catalogul de oferte promotionale?

Mergi la inceput