Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 13
hristina spune:
Am primit vineri catalogul si l-am tot studiat pana acu!
Scumpete mare, doamnelor, nu credeti?
Zau, asa, preturile hainelor mi s-au parut extra! Si nici celelate produse nu sunt mai ieftinute!
Cu toate astea, ma cam tenteaza ceva din zona cuverturilor pentru pat: 2 de la 418 sau 6 de la 419 sau 4 de la 419. Ce ziceti despre ele?
Mai sunt cateva chestii tentante, pe la covorasele de baie,
dar, la fel,...., voi ce credeti? ![]()
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Leditia spune:
quote:
Originally posted by hristina
Am primit vineri catalogul si l-am tot studiat pana acu!
Scumpete mare, doamnelor, nu credeti?Zau, asa, preturile hainelor mi s-au parut extra! Si nici celelate produse nu sunt mai ieftinute!
Cu toate astea, ma cam tenteaza ceva din zona cuverturilor pentru pat: 2 de la 418 sau 6 de la 419 sau 4 de la 419. Ce ziceti despre ele?
Mai sunt cateva chestii tentante, pe la covorasele de baie,dar, la fel,...., voi ce credeti?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Eu nu stiu,ca nu am cumparat,iar aici is atatea fete dezamagite incat m-am razgandit sa iau ceva.O sa merg in magazine si gata.
Insa uita-te in pag.precedente ca spunea cineva despre covorasele de baie ca nu-s deloc cum arata in poza,ci foite.(asta ref.la grosimea lor)
pupici.
POZE
lavinai spune:
am vazut si eu ieri catalogul!!! si mie mi s-au parut preturile cam "piperate"!!! eu un prefer sa merg direct in magazin, sa probez si dupa aia sa cumpar (dc este vorba de imbracaminte, incaltaminte)
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
prettysunshine spune:
Fetele,va rog, ma poate lumina cineva in legatura cu marimile la slipii barbatesti?Am vazut ca marimile sunt de genul 4,5,6 etc,iar la sfarsit n-am gasit in nici un tabel caror marimi de-ale noastre corespund cifrele astea.Am vazut ca la desuuri pentru dame este un tabel,la barbati insa nu. Poate stie vreuna dintre voi?Si as mai avea o intrebare,a comandat cineva de pe site si a si primit comanda?Nu m-ar deranja sa dureze mai mult de trei saptamani cat zic ei,dar as vrea sa fiu sigura c-o primesc.
------------------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
teo1970 spune:
CristinaT,
parca tu ai comandat incaltaminte.
Ai primit-o ?
cum ti-au venit ca numar? (ce ai comandat?)
Multumesc mult.
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

MaryP spune:
Buna fetelor!
Ce bine ca am mai citit de pe aici, ca sa ma conving sa nu comand nimic pana nu "pipai si probez"... Si mie mi s-au parut preturile prea mari, dar e tentant ca nu mai umbli prin magazine si ai revista in fata si iti imaginezi cum ti-ar sta imbracata cu pantalonii de la pagina cutare si bluzitza de la pag cutare...![]()
In rest nici nu sunt cine stie ce firma (de fapt nu sunt deloc) si costa cat unele misto din magazine...
Asa ca...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by teo1970
CristinaT,
parca tu ai comandat incaltaminte.
Ai primit-o ?
cum ti-au venit ca numar? (ce ai comandat?)
Multumesc mult.
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.![]()
Am primit-o foarte repede, desi cred ca era cea mai ieftina, o pereche de incaltari sport pentru parc 450.000 . Sunt albi frumosi. Cat despre numar cat imi iau aici adica 37 ca mi se umfla picioarele atat mi-am luat si de acolo. Imi plac... nu foarte mult dar imi plac.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
dianaiulie2009 spune:
Eu am facut comanda direct de pe site-ul lor si a ajuns in 3 saptamanai .
Despre marimea la slipii barbatesti pot sa spun ca am comandat pt. sotul meu nr. 7 de la quelle , el purtand la noi XXL , la ei era raportat la XL si is cam mari , erau buni nr. 6 .
In rest eu am facut o comanda din catalogul de oferte promotionale si astept sa vedem .
Va mai scriu !!!
albumele noastre
andreea_trend spune:
Tocmai mi-am comandat si eu cateva bluzitze sin oferta promotionala ... de abia le astept sa vedem cum sunt....
Nunta noastra
Poze