Quelle..2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor chiar imi pare rau pt cele care ati fost dezamagite...
Eu am comandat multe lucruri de la ei... si toate au fost super ok...
La inceput a fost mai naspa pana am gasit masurile ideale... in rest le-am primit pe toate la timp...
Chiar nu stiu ce sa mai zic...
Sau mai puteti cele care sunteti din Buc sa mergeti la depozitele TCM... marfa este cam aceasi si mult mai ieftina...
Eu mi-am luat de acolo o gecutza de primavara cu 400.000 lei si in revista Quelle era cam 1 mil.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

m-am lecuit si eu de comandat haine "pe nevazute"; am ajuns la concluzia ca in fotografiile lor sunt alte materiale decat cele care se livreaza acasa. oare si aici se aplica povestea aceea cu "calitate pt. europa de est"?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

eu zic ca marimile hainelor sunt nemtesti si sunt mai mici cu 4 numere decat cele romanesti; eu port 42 romanesc si 38 nemtesc. mi-a spus cineva ca au acest sistem ca sa nu se complexeze nemtoaicele ca sunt grase si au nevoie de marimi mari; eu cred totusi ca a fost o gluma.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

tocmai vin de pe niste etichete unde am citit ca 38 nemtesc e 44 romanesc...io port 38 nemtesc si n-am purtat niciodata 42 la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulpa spune:

Buna,fetelor!Vroiam sa va impartasesc si eu din experienta cu ''quelle''.Am comandat o camasa de piele de la pagina 60 si sutienul nr. 3 de la pagina 216.Camasa de piele am luat marimea 38 dupa masuratorile si indicatiile de la sfarsitul catalogului,dar sigur mi-ar fii venit si 36,deci cred ca trebuie sa comanzi cu un nr. mai mic decat iti iese marimea lor.Modelul din revista bineinteles arata mai bine in revista,in realitate nu e asa fina,dar merge si captuseala pe care zic ei ca o are se reduce la o fasie in zona omoplatilor,o caricatura de captuseala,desi la cat e ea de grosuta ar fii necesitat o captuseala cum trebuie.Sutienul din punct de vedere al calitatii nu prea se ridica peste mediocru, nu prea e nici push-up si sistemul de inchidere f. greoi si cred ca n-o sa reziste f. mult.Nota :SUFICIENT.Le-am acceptat dar nu prea cred ca o sa mai comand,una e sa vezi si sa pipai si alta sa te ghidezi dupa o poza prelucrata sau nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Pulpa, si eu am comandat camasa de la pag. 60, eu stiam ca port 38 si nu m-am mai uitat la masuratorile de la sfarsit, mi se potriveste, dar are cam multe capse pt. gustul meu, in revista nu pare asa "capsoasa"; oricum,pe asta nu o returnez pt. ca-mi vine bine culoarea si pretul e mai bun ca in magazine.
Roxana, astea sunt marimile mele -38/42, poate avem constitutii diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am o intrebare la fetele care au mai comandat la Quelle:vreau sa comand baldachinul si etajera de la pag.351,iar de la pagina348,setul porti de fotbal.

Aveti idee cam la cat mi-ar ajunge taxele postale,dar cam in cat timp vin daca le comand maine,imi ajung de Paste?

Iata ca-s mai multe intrebari.
Eu nu am mai comandat nimic de la ei de asta sunt asa de nedumerita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La o comanda platesti 99.000 lei vechi taxe postale. Teoretic comanda ar trebui sa ajunga in 3 saptamani, practic nu se stie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Mersi Cristina,o sa ma grabesc sa comand,sper sa nu raman cu ochii-n soare de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

EU AM COMANDAT O FUSTA IN IANUARIE (6-7 IAN) SI NICI PINA ACUM NU AM PRIMIT PACHETUL.
ASA CA SUNT DEZAMAGITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

cu fustele e o mare tzeapa, materialele nu-s cele din poza. sau poate cateva or fi, dar n-am avut eu noroc.

Mergi la inceput