Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
andreutza.bulina spune:
Bilele sunt vreo 250.000 lei, 6 bucati. Eu am o matza si de aia ma tot gandesc ca ar fi bune. Plus ca in ro e mai mult praf decat in vest (nu ati observat?). Nu sunt de unica folosinta, nu? banuiesc ca le cureti dupa ce le scoti din masina. Si una anticalcar ar prinde bine...
Spor la cumparaturi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prettysunshine/prettysunshine.jpg)
prettysunshine spune:
Tocmai am vazut si eu catalogul de la o colega si mi-au placut o groaza de chestii.Da,sunt cam scumpe,dar daca ar fi de calitatea prezentata in catalog,ar fi ceva.Toata lumea care a comandat de imbracat a avut probleme cu masurile?Eu port 42 in mod normal,pot sa am surpriza sa comand ceva masura 42 si sa ma trezesc cu ceva care sa-i vina maica-mii?Si inteleg ca pe site degeaba comand,trebuie s-o fac la telefon?
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
contactnicole spune:
O intrebare legata de Quelle.
Care v-ati putut da seama , masurile sunt cele frantuzesti sau romanesti? Ca eu de exemplu la hainele cumparate in Franta purtam 40 , pe cand in tara nimic de 40 nu-mi vine. Ba 42,ba 44. Nu stiu dupa care sa ma iau.
Nickidutza
The day
dianaiulie2009 spune:
Eu am facut comanda prin internet si mi s-a livrat in 3 saptamanai .
Pentru a va da seama cum e cu marimile va spun ce am comandat eu :
- 6 slipi cu motive ispititoare nr. 4 de la pag.218 ( eu port cam 44-46 la haine , deci am comandat si la slipi aceeasi marime ... imi sunt buni , dar si un nr. mai mic imi veneau , adica 40/42 );
- 10slipi nr.14 de la pag.311 (exact la fel ca si mine , am comandat marimea 6/7 , sotul meu purtand XL - adica 6/7 este atribuita acestei marimi , dar ar fi mers si un nr. mai mic } .
Pe mine ma tenteaza niste sutiene , daca careva dintre voi a cumparat spuneti aici cum e cu marimile , va rog frumos !!!
Deci , in concluzie , dupa mine , cred ca ar trebui comandat cu o marime mai mica decat ceea ce purtam , iar masurile cred ca sunt cele frantuzesti , dupa cum banuia si contactnicole.
Spor la cumparaturi si intrati sa ne spuneti parerea voastra despre marime si calitatea produselor , astfel vom putea sa ne orientam si noi mai bine ....
albumele noastre
samira_a spune:
A comandant si sora mea catalogul, dragute hainutele dar ce mi se pare complet aiurea.... cu cat e marimea mai mare (ma refer la haine) cu atat e mai scump produsul respectiv de vestimentatie.
In magazin nu intalnesti asa ceva. In plus, sunt destule hainute in magazine, pe care le poti proba si vezi daca te prinde culoare sau te avantajeaza modelul, si mult mai ieftine si dragute....
Nu ma incumet sa comand nimic momentan.
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Teodora D. spune:
eu zic ca marimile hainelor sunt nemtesti si sunt mai mici cu 4 numere decat cele romanesti; eu port 42 romanesc si 38 nemtesc. mi-a spus cineva ca au acest sistem ca sa nu se complexeze nemtoaicele ca sunt grase si au nevoie de marimi mari; eu cred totusi ca a fost o gluma.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
CristinaT spune:
Ieir am primit si un supliment la catalog numai cu oferte speciale. Trebuie sa ma cam abtin, din lipsa de fonduri....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Ieir am primit si un supliment la catalog numai cu oferte speciale. Trebuie sa ma cam abtin, din lipsa de fonduri....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Si eu la fel.......
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Nunta noastra
Poze
corinaz spune:
Buna, fetelor! Eu sunt noua pe aici , dar nu m-am putut abtine sa nu postez la subiectul de fata. Si asta pentru ca experienta mea cu Quelle sper sa fie de folos si altora. Experienta asta as caracteriza-o ca cel putin mediocra, singurul punct pozitiv fiind atitudinea extrem de amabila a angajatilor de la Satu-Mare. In rest, mai bine ma abtineam sa comand de la ei. Din primele cataloage(deci cele pe 2005) am facut cam 3 comenzi. Nici una nu a venit la timp(culmea a fost un articol comandat in septembrie, ajuns in...decembrie) iar unele , desi scria ca vor fi livrate ulterior, nu au ajuns nici acum. Comandasem ceva pentru fata, pentru Craciun...bine ca m-am asigurat si cu alte cadouri pt ca bluza de la Quelle n-a venit..In rest...culorile nu corespund deloc cu cele din catalog si calitatea lasa muuuult de dorit(asta cred ca trebuie subliniat, pe piata noastra gasesti lucruri cu mult mai calitative si , evident, mai ieftine).Numerele, asa cum ati observat unele din voi, sunt complet aiurea. Una peste alta, am crezut ca produsele nemtesti sunt cu mult mai bune decat cele romanesti si ca merita banii dati...aiurea...poate ca fabrica special pentru romani ceva mai prost...desi stiu ca spusele mele suna a paranoia...
Mai mult, m-am uitat pe paginile nemtesti si austriece, chiar cu taxele si tva-urile aferente, preturile din cataloagele romanesti nu au nici un fel de acoperire, fiind (cu unele exceptii) cu mult mai mari.
Ce sa mai spun, tzeapa maxima....partea cea mai rea este cea cu calitatea...un sacou a avut un defect chiar in piept, la desuuri au inceput deja sa se duca firele, covorasul de baie e cat foitza, desi in catalog arata pufos...
In concluzie: atentie!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nepotzica/nepotzica.jpg)
nepotzica spune:
a primit cineva toboganul ala de plastic??? ca l-am comandat de trei luni................
fusta din jeans avea toate capsele cazute, o trimit inapoi ca nu am unde sa gasesc capse similare, au un model ciudat, plus ca nu-i normal la cati bani costa.