Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 10
Leditia spune:
Am si eu o intrebare,stupida ce-i drept,dar ma intereseaza..nu au si perioade de reduceri?Ca vorba reclamei,scump doamna scump,dincolo era mai ieftin..dar cu toate astea,tot imi plac cateva chestii.
Mersic.
POZE
claujro spune:
Astazi mi-a venit si geanta comandata (cea de la pagina 129), e dragutza, e ca in catalog numai ca acum raportul calitate- pret... mi se pare cam deformat. Adica nu prea merita 1.450.000 lei (cu tot cu taxe postale). Dar aste e! Mi-a placut si sper sa ma tina!
Spor la cumparaturi.
Stie cineva cand se pot face ultimele(care e data limita) comenzi din catalogul primavara-vara, m-am uitat si nu am gasit nimic scris?????
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
CristinaT spune:
claujro, arata tare bine geanta, eu nu am vazut-o pana acum.
scrie pe coperta valabil pana la 31 iulie 2006
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
claujro spune:
Multumesc, Cristina!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
asi spune:
Am primit si eu azi comanda si sunt multumita!
E o bliza de la p.51 si e asa ca in catalog.Materialul e tare fain si nu cred ca in magazin e mai ieftina.
Imi place tare fusta de la p.9 dar mi se pare cam scumpa.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by andreutza.bulina
Buna, fetelor! A cumparat careva bile contra scamelor? Sunt bune la ceva?
cat costa chestia asta? eu mi-am luat ceva de la un magazin de pe lipscani am dat 39.000 lei si e ca un fel de aspirator si vreau sa spun ca merge super, am facut o proba si acum cum spal, cum ia Oana la intrebari scamele!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Otilia spune:
quote:Eu am cumparat bile contra scamelor de la 3 Suisses, le bagi in masina de spalat si agata scamele si firele de par ratacite printre lucruri, normal "functioneaza" bine, dar mie nu mi-au prins mare lucru ca nu prea aveau ce... Dar adevaru' e ca nici n-am mai gasit scame dupa spalat. Ah, si-am mai luat o bila anti-calcar (in loc de Calgon care-i scump si consumabil) pentru masina de spalat, alte bile anti-calcar pentru cafetiera etc...
Originally posted by andreutza.bulina
A cumparat careva bile contra scamelor? Sunt bune la ceva?
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
Victoria spune:
Vreau sa comand si eu bilele alea, ca am 2 pisici albe, va dati seama ca am maaare nevoie
Le-a comandat&folosit cineva pe cele de la Quelle? Sunt bune?
V
veni, vidi, Victorie!
Adema spune:
asi, cum ai comandat?Prin telefon? In cat timp a sosit comanda?
Eu pe 1 febr. am facut o comanda pe net si nu am primit nimic pana acum...
Adema&Codrut