Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 9

ghizela spune:
Buna mamicute si copilasi!
Noi azi am avut ceva probleme cu baietii:
Leo, a racit si cand ne-am intors de la dansuri acuza dureri mari de cap, cu plansete si vaicareli ce nu-l caracterizeaza. Acum vad ca e bine. I-am dat paracetamol si marcofen. Sa speram ca nu mai revin durerile acelea!
Luca s-a constipat si se plangea de burtica.I-am pus 2 supozitoare cu glicerina si vad ca s-a rezolvat. El in general are 2-3"scaune" pe zi.
Pentru cine nu ne-a vazut pozele le poate vedea la:
http://community.webshots.com/user/GHIZELA103
GHIZELA, LEO, LUCA

vikinga spune:
Nu mai fetelor:))) nu am nici o veste:)) Ehei as vrea eu! pai ce, m-as lauda pe aici in gura mare! dar na, pt ca-s in planuri de bb2 si uneori parca ma ia asa tremuratul gindindu-ma la iar starea de burtoasa, copil mic mic, parca parca ma face sa-mi pun problema daca sigur mai vreau. Stii tu, vrem copii dar sa-i faca si sa-i creasca altzii:))Ciuf scoate margarina mey! Si care o mai folositi pt voi sau mai ales copil. Bagati un unt bio daca gasiti, ca ala e sfint. Sau macar unt, dar margarina nu.Insanatosire la bonlaviori!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

paula2003 spune:
Si eu am crezut ca la al 2 lea va trece mai usor acomodarea, nu am sa mai fiu depresiva...cu noul venit...dar de unde? e mai rau ca la primul, de parca nici nu as fi avut experienta si s-ar termina aici pamantul. A mai pus capac si boala mea, mai ales ca i-am imbolnavit pe toti ai casei. Pana sa ma desmeticest si sa ma izolez deja virusul a fost imprastiat si pe la ei.
Asa ca...vorba voastra, de ce nu-i avem deja mari fara sa ne mai chinuim cu ei????
Paula cu Paul & Alexandra

uki spune:
Buna!
am revenit si noi...n-am avut net cateva zile, ce aiurea e...
Paula, am vazut pozele cu piticotul, is tare simtatice, dar cam putine, vroiam sa te vad si pe tine mai mult, esti si tu importanta ssa stii! Alexa e simpatica foc, cum sta ea langa bebe! sa vezi ce o sa-l protejeze...si ce i-a crescut parul!
Marioan, ...iar m-ai sarit(cu povestirile de sarbatori), dar lasa, ca poate te mai eliberezi in primavara si ne-om vedea la o cafea, in herastrau? hm? ce zici? si poate vine si mami de julia, si Paula, si alte mamicutze din Bucuresti?
ca de cand ne chinuim sa ne vedem...
Ven, distractie placuta azi!
LA MULTI ANI![/red]
(eu te tot urez peste tot, ca asa-mi place mie)
Daca am inteles eu bine: e si ziua lui Zeeva???
[red]LA MULTI ANI! sa fii fericita
Ciuf, pupici!
Supermami, pupici
Vikinga, pupici...nu-i fitzos baietul! (bafta cu proiectul
)
Ghizela, pupici, am vazut pozele, si multa sanatate, aveti grija de voi!
Ileana, pupici
is tare pupacioasa azi!
o zi frumoasa!

ghizela spune:
LA MULTI ANI, VEN!Sa ne spui cum a fost la discoteca!
LA MULTI ANI ZEEVA! Hai sa ne pove cum ai petrecut de ziua ta!
PAULA, superfrumos printisorul, iar Alexa o scumpica langa el! Sa fi sanatoasa sa-i cresti mari!Sa-ti traiasca!
Vikinga, deja ai inceput sa te plangi si nci macar nu esti in situatia respectiva! Eu iti spun sincer cu al 2-lea e mult mai simplu. incearca si ai sa vezi!
Super mami te plimbi in we nu gluma, vad ca tu care erai suflet si voie buna pe aici ...pauza... or fi treburi serioase.Ce face Isabelita frumusica?
Ileana, am aparut dupa cum am promis, ce ne mai spui de Luca?
Uki, nu ne pui si noua cevapoze de sarbatori s-o mai vedem si noi pe Mariuca!?
Marioan,multumesc de complimentele pentru baietii mei, mai povesteste si tu ceva!la toata lumea!
http://community.webshots.com/user/GHIZELA103
GHIZELA, LEO, LUCA

Ven spune:
Buna fetele!
Mersi mult de urari!
La discoteca a fost super extra mega! Am mancat, am beut, am dansat de nu mai pot de febra musculara, am primit dedicatii de la elevi , de care era plina discoteca, ce mai, exact asa cum imi doream.....
AM primit cadouri faine faine, adica un set de lenjerie intima negru, din dantela SUPERB , 2(!!!) inele de argint cu piatra de onix, piatra zodiei mele, si mai astept cateva in seara asta, ca imediat imi sosesc niste musafiri.....
Gata, va pup si inca o data mii de multumiri pt. urari!
P.S. Depresia cauzata de implinirea varstei de 30 ani a trecut cam in 3 zile!
Venera , mama lui Markus:
->
->

super mami spune:
La multi ani Ven !!!! sa traiesti fericita si sanatoasa 1000 de ani, linistita, frumoasa, fara griji si iubita de toata lumea. Numai bine va dorim, sa fiti sanatosi, cuminti si impreuna multi, multi ani de-acu incolo.
Imi cer scuze pt intarziere, dar ieri am avut o super zi...super plina si super obositoare. Am iesit pe usa la 10 si am mai intrat pe la 22. Am baut o cafea ca sa ma relaxez si sa ma pot baga in pat Veste buna cu trei zile, dar cred ca e valabil pt cei sanatosi la scufita...eu ma astept la ceva destul de dureros incepand cu octombrie si terminand cu...feb...sper.Pupacim si noi populatia cu copilasi frumosi.
Acuma iar plecam ... eu ca neoamenii abia in timpul saptamanii am timp de stat la povesti
By by si pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

ciuf spune:
La multi ani, Ven! (ce cadouri super ai primit!)
La multi ani, Zeeva!
Fetelor, va doresc multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Ciuf si Luca