Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 8

carmen77 spune:
Alexandra, despre lampa ... pot sa zic ca nici mie nu imi place , dar pana la urma tot a ta e decizia.
Ceva de genul asta http://www6.sears.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10001&categoryId=32031&langId=-1&rrc=1&productId=158424268 nu gasesti?
Mie una imi place camera aia si sistemul de iluminat.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003

marioan spune:
Super mami-tare frumoasa melodia!!! Mi-a placut tare mult!
Ghizela ai niste baieti frumosi tare-iar cel mic e o papusa de baietel.

super mami spune:
E duce rau melodia, dar nu stiu daca ai vazut si videoclipul....e super dulce.
La mine vad ca se tot blocheaza si nu-l mai vad bine.
In plus gasisem un video cu Jason Donovan... si ciu ciu ca nu pot sa-l vad....e singura melodie pe care nu o pot deschide. Ma si luara palpitatiile cand vazui ca scrie Jason D acolo....
Carmen e frumoasa cea pe care mi-ai arat-o tu. Si patutul e tare cool.
Deocamdata sunt la faza de cautat si inspirat....poate luna aviatoare isi face my minunatul sot timp sa se deplaseze la cumparaturi.Eu sunt la faza de calcat...asa ca see you soon.
Valeria si Elena....sa nu uitati de intrebarea mea pliz.
Plecam toata luna aprilie...de pe 3 pana pe 30. Se pare ca prindem Pastele acolo.Putem boteza puiutul cu o sapt inaintea pastelui ? Fug la treburi ca dupa ce se trezeste minunea plecam la cumparaturi.
Pup tare pe toata lumea.
Alexandra si Isabelita Isabel

adriana spune:
Super mami, felicitari pentru naseala
Eu stiu ca poti boteza oricand, adica si in posturi, daaarr... cu o saptamana inainte de Paste e chiar Saptamana Patimilor, una din cele mai grele si dureroase saptamani. De obicei ortodocsii tin in saptamana aia post greu, fara apa si mancare pana seara,, etc.. ma gandeam ca ar fi cam.. tragic sa faceti masa si fiesta in timpul unei perioade de reculegere si tristete.. Ma rog, zic si eu..
Distractie placuta, pompilici Alexandrei.
Paula, felicitari pentru Paul, e un bebe tare reusit, bine concretizat
Super pozele cu el si Alexa... ma da-ne..

carmen77 spune:
Mey, iar gasesc subiectul pe pagina 2? . Vedeti ca pun
pe voi.
Si ca sa va "stimulez", povestesc ce am facut io. In Montreal zici ca a venit primavara, 7 grade si soare ... asa frumos nu am vazut de mult. Prin urmare am iesit la plimbarele cu Mateiul si tare happy a mai fost. Din pacate ... fericirea cu caldura nu tine decat azi si maine, asa ca profitam cat putem ...
Mariana, mai sunteti pe plaiuri canadiene sau ati "sters-o" miseleste la americani? .
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003

vikinga spune:
Super mami nici mie nu prea-mi place lampa:), adik nu e urita da' parca pt o camera de fetita de 2 anisori nu merge. Zic si io Iar melodia nu o pot deschide..Ciuf pe tine vroiam sa te intreb cite ceva. Stiu ca la prima sarcina ai luat multe kg. Cum e acum? Nu numai de kg vorbind ci in general comparativ cu prima sarcina. E mai usor sau mai greu de trecut? Stii tu somnolenta, picioare umflate, nervi, toane, griji alea alea. Desigur intrebare si pt paula dar cum ea nu cred ca are timp acum, poate imi zici tu ca-s tare curioasa.Mai eu m-am saturat de facut supa de pui cu galuste, numai pe asta o maninca! Acum bine ca o maninca cu pofta si pe asta, nu ma pling. Tare fitzos a ramas la mincat. Are el preferintele lui fixate in rest nu vrea nici cum sa guste macar din altceva. Prefernitele lui: laptele, iaurt, fructe, toast cu unt, mozzarela cu rosii, anumitzi cirnati( adik crenvursti cum se zice la noi) si din atitea tipuri din tara cirnatzilor numai pe unii anume ii vrea. Si supa de pui cu galuste. Nu ii place carnea, nici sa nu auda de oua si peste. Fitzos nu?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

super mami spune:
Gata domne....nu lauam lampa. O sa iau una cu printese de la Disney.
Is furioasa....dar daca toata lumea zice yaky...yaky o fi si gata Laura....cam curioasa mataluta....acu's si eu curioasa de curiozitatea ta
.
Iar fitos e iubitul lui Isabel care...e totul o fita mai nou. Ala vrea doar bomboane....asa ca pricepi tu ce copil normal ai, da?Adriana merci mult...adevarul e ca nu prea ma pricep, asta nu inseamna ca nu sunt credincioasa...doar ca am mai uitat din 'obiceiuri'ca sa le zic asa si nu prea are cine sa ma invete.
Trebuie sa vedem cum facem, e destul de complicat, dar vreau sa fie bine.Carmen la voi cam frig in perioada asta, nu ? Ce mai face baietelul meu ? Cuminte, sanatos, vesel ?
Ce mai zice, ce mai face ?Noi maine avem party de copii. Mi-a cam ajuns cu petrecerile pt un an intreg, serios.
M-a apucat obsesia cu redecoratul...mai spre vara dupa ce venim din vacanta vreau sa redecorez....cheleste domnul sot cand o vedea ce idei marete posed. Nani scrie pe mine, am vazut un film cam nasol si mi-a pierit somnul. Ma duc la nani oricum, va pup tare....pe maine.Alexandra si Isabelita Isabel

ciuf spune:
Laura, acum am pus numai 12 kg si sunt in a 26-a saptamana.
La sarcina trecuta am acumulat 22 kg pe care le-am pierdut in 6 luni.
Cu Luca eram mult mai odihnita, nu aveam stari de somnolenta, dar eram mai puturoasa.
Eh, acum nu dorm noptile, probleme cu Ca si constipatia (a se citi la greu), dar sunt energica.
Primele trei luni au fost la fel. Un pic de greturi, dar sangerari.
Comun mai e si mancatul noaptea. Musai sa am o bucatica de carne pe noptiera. Decat deschid gura si hatz carnita in stomacel. Daca as manca sa zicem iaurt sau branza, apoi alea ar fi praf in ochi. Deci proteine la greu.
Dar parca ma mananca asa o curiozitate. Aflam si noi ceva?
Super mami, mai mie imi place candelabrul ala, dar nu-l vad pentru o camera de fetita de doi anisori si cu tavan jos. E prea matur si sofisticat.
Eu as opta pentru ceva cu stelute, baghete magice, o floricica faina, un crin, o lalea. Oricum vad altfel.
Ref. la traseul vostru, nu prea ma pricep sa-ti raspund. Dar as inclina sa-ti zic sa nu luati trenul ca faceti mult cu el.
Eventual posteaza intrebarea la americance ca or stii ele. Daca as sta prin zona aia, poate as avea idee. Dar asa ...
Paula, sa-ti traiasca flacaul ca e tare frumos. Iti doresc refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti de progresele lui.
Fetelor, Luca al meu mai nou face pipi la flori. Isi da scutecul jos, ca numai asa sta in casa, se cracaneaza, pune un picior pe vasul de flori si tzar-tzar in pamantul florilor. Cine l-a invatat? Cezar, nuuuu?
Va pup si va doresc un we frumos,
Ciuf si Luca

ciuf spune:
Laura, ca vorbeai de mancare. Si al meu e innebunit dupa crenvursti. Am incercat sa-i dau din aia organici ca am zis ca daca tot mananca mult macar sa fie mai sanatos. Pai ii plac? Nu.
Ce ii mai place e mancarea cu sos de rosii si usturoi. Pui cu smantana. Paine cu margarina. Dar azi imi zise mama ca nu e prea sanatoasa si sa o scot din dieta lui. Gata, domne, il trec pe unt.
Fructe: struguri, lubenita, mar, zmeura.
Mai stiti ceva de Onutza? Carmen tu stii ceva?

paula2003 spune:
Acum am trecut printr-o perioada foarte grea, am avut cateva zile numai 40-41 si abia azi am reusit sa ma ridic din pat. Alexandra de azi este ea racita.....nu stiu de unde, sper sa nu-i fi dat eu si sa nu fie cava grav. Puiul este bine si sper sa fie in continuare.
Paula cu Paul & Alexandra