Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asa Ghizela zi aici! Eu doar asta vreau sa aud acum:)) ca e mai usor cu bb2 ca sa prind curaj mai mare(cred ca de aia nu se prinde nimic de mine:)) de frica) Ca dupa aia ne-am descurca noi:)Fetele sarbatoritele sa ne traiti si sa fiti fericite!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

si la multi ani sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase!

Eu am aceeasi perioada de nu apuc sa respir. Poate se va termina la un moment dat.
Ce sa mai povestesc de fi-miu? E un nazdravan si jumatate. A mai crescut, e mai vorbaretz.
Fug, ca toata lumea striga dupa mine...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Zeeva!
La multi ani Ven!

Aseara a facut o criza de gelozie, a inceput sa traga de bb si sa nu-mi mai dea voie sa-l ung cu ulei si sa-l cocolosesc, mi-a rupt sufletul dar nici pe ea nu pot sa o iau in brate....Acum nici nu se mai cere la mine dar se uita cam trist.
Eu nu am vrut sa fac prea multe poze....nu arat cum mi-as dori, mai ales acum ca sunt unflata de la boala, plina de diverse...si mai aveti si voi rabdare sa ma refac cat de putin si sa pot sa merg si la un cabinet de infrumusetare si pe urma mai vorbim.
Multumesc de grija pe care ne-o purtati dar tine si de bunul simt al meu, vreu sa ma vedeti doar cand arat bine si frumoasa. Nu va suparati, am o tona de KG, .....

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hellloooo.
paula stai linistita...intelegem...am fost babane...unele mai suntem inca....
Pupacim bebelinii din casa voastra si numai bine si sanatate va dorim.Laura...mai da nu vezi ce repede cresc...sau doar mie mi se pare. Eu una nici nu stiu unde s-au dus ultimii doi ani, au zburat.
Cresc repede, rad toata ziua, se joaca impreuna..mmm ce mumos.
O fi si putintel de greu, dar trece repede si bucuria e enorma. Eu as vrea vreo 3 bucatele...doua fetite si un baietel. As vrea 2 si 2 daca s-ar putea...dar 3 e mai mult decat bine
Cu facutul nu prea ma impac ( adica purtatul...ca sa nu intelegeti gresit mesajul ), dar cu crescutul....cu toata dragostea.Am fost ieri la o amica care are un baietel superb de 6 luni...mai aveam putin si-l luam cu mine. Mama ce bucatica aveam in brate...mic, pufos, veselos, zambacios....mai mare dragul.
Vai ce ma pisicisem toata cu el in brate, si cum rad si cum te privesc cand sunt mici....eu ador copiii mici. Am niste poze noi...una speciala ca e super haioasa...le incarc acum.
Am fost la party de bebei, am fost la coafor, am fost in vizita...si se dusera doua zile.
Azi iar am fost la cateva cumparaturi mici, mai tarziu iar la unele mai mari....zburda timpul asta.Duduia noastra vesela ca de obicei. N-are domne nici o grija copila mea, ea se bucura tot timpul de orice sau oricine, rade toata ziua, se joaca non stop....fericita tare e papusica.
Si noi cu ochii pe ea la fel, ne bucuram de tot ce face.Perle a la tati de Isabel: ieri in masina vorbeam prostioare...nu mai stiu ce. E intrebat si copilul cine era dreptate..."mami" evident.
La care domnul tati: 'pai tu trebuie sa fi de partea mea, cine te-a facut pe tine ?'
eu 'mami normal, 9 luni la mami in burtica'
tati 'pai si cine te-a bagat acolo..tati ! Tati te-a facut !'
Adicatelea eu is doar o purtatoare, el a creeat minunea, a si instalat-o iar cu nasteresa...simplu ca buna ziua 'copilul a vrut sa iasa si a iesit !'
Ei ce parere aveti ?...e o gluma evidentMa apuc sa incarc pozele...by by
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/540080968/544585667uNnbau
asta e poza haioasa de care va ziceam, iar aici restul unele facute aseara
http://community.webshots.com/album/540080968fYKpulMai da ce mai munciti cu totii....hm.
Of, gata ma duc sa fac o oarecare ordine ca ce e mult strica si ma pregatesc de plecare ca vine tati sa ne ia. Sufar de lene acuta si dureroasa.
Vreun leac ?By, goodby....miss Ven meditatii dai? As vrea si eu ceva engleza ca sa nu lesine de ras oamenii aia pe strazi cand om pleca in vacanta.
Iti dai seama ca se alege praful de economia americana daca pica ca mustele toti cei care ne aud pe noi.
Sotul cel putin....parca-i un mexican emigrant. Asa suna. De stiut stie, chiar a petrecut zile intregi vorbind engleza cu diversi parteneri....le-au tiuit alora urechile cateva ore, dar au priceput. Very important as putea spune !Have a nice day. Na' ca ma englezesc acuma de nu mai puteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Buna fetelor, ce mai ziceti?
Sunteti bine, sanatosi?
Eu am fost cu Leo azi la doctor la ORL si se pare ca durerea de cap este de la o raceala destul de puternica (l-a investigat cu un aparat cu camera si s-a vazut pe un monitor puroi in zona sinusurilor. I-a dat deocamdata 10 zile de Augmenitin si Eferalgan efervescent. Sper sa se rezolve. Mergem la control peste o saptamana. Ce ma bucura e ca starea lui e foarte buna, merge la scoala si nu l-a mai durut capul deloc.

Pe Luca il tratez de burtica cu Debridat si vad ca e ok.

ciuf,nu ne mai povestesti nimic? Esti bine?

super mami sa ne spui cand ai incarcat pozele, abia astept sa o vad pe frumoasa!

Paula, te asteptam sa te refaci. Ai grija de Alexa sa nu-ti simta lipsa cand te ocupi de scumpilici! E greu sa inteleaga la varsta asta!

http://community.webshots.com/user/GHIZELA103

GHIZELA, LEO, LUCA

Mergi la inceput

Ghizela tocmai scrisesem adresa pozelor.
Si zici ca e frumoasaaaa.....merciiiiii.
Sanatate copiilor, e tare rau cand piticii nu se simt bine.Pupici.
Mai Elena....ce faci domne ???? Zau asa !!!!!!
Ma apuca furia deja, ce face puiutul ? Pozeeeeeee !!!!! Mi-e dor de el de nu mai pot. Ce e cu tine, esti ok?
Laura parca ziceai ca tu mai vorbesti cu tanti Elena...un impuls ceva sa mai faca o vizita.
M-am dus repede la concursul cu bradutii cand a zis cineva pe aici a e poza si cu Alvarica...da' nu se vede bine el. E mica si e de departe.
Uite domne cum ma priveaza Elena de minunatia de copil. M-am suparat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI ZEEVA si VEN!!!

Mai,Vladutzul nostru e tare neastamparat,plin de energie....
Drept dovada azi s-a lovit la capsor,adica s-a cam "spart".Dar doar vreo 3 mm.Stateam la masa in bucatarie si el ca de obnicei cu coatele pe masa.Si cand sa se aseza din nou pe scaun bineinteles ca a "fugit" scaunul si mititelul a cazut pe spate cu capul de piciorul scaunului
Offffff,cred ca l-a durut de mama focului ca se zvarcolea la mine in bratze.....Culmea,dar in 2-3 min s-a potolit.A sangerat putzin,l-am spalat (sters) cu ceai de musetzel pe 2-3 batiste ca sa nu-i ramana sange in par.Apoi il tot rugam sa ma lase sa vad daca i-a trecut bubitza si zicea ca nu ma lasa dar pana la urma am reusit.Il intrebam daca il doare tare sau putzin,iar el mititelul imi zicea ca tareeeeeeee.Offf.Mai si era in ochii mei dar cand se intampla...se intampla.

Starea lui e Ok.E vesel,papa.Poate patzi ceva de la lovitura?Sper ca nu.Of,Doamne....

Eu sunt la cabinet,ne pregatim sa plecam.De acasa prea putzin pot intra cu Vladutz...

Va pup si grija mareeeee.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

MULTUMESC FRUMOS PENTRU URARI DRAGELE MELE SI VA DORESC LA RANDUL MEU SA FITI FERICITE IN FIECARE ZI !

Acum ca am "scapat" si de ziua mea am incheiat sezonul aniversarilor care la noi incepe pe 8 noiembrie (cu ziua mea de nume caci ma cheama si Gabriela), continua cu ziua Maiei pe 23 noiembrie, cu ziua lui Cristian pe 4 decembrie si desigur de Craciun, si in fine cu aniversarea Mirunei pe 7 ianuarie. De obicei, cand ajung pe 14 ianuarie la aniversarea mea sunt epuizata de atatea sarbatoriri. Asa ca sotul mi-a facut cadou un bilet la Spa (asta include masaj cu aromoterabie, bai alternativve, tratament corporal, facial, relaxare maxima) si am sa-mi iau cateva ore de binemeritata relaxare in curand. Sambata am mers impreuna tot familionul sa luam masa la un restaurant pe la Niagara on the Lake (un orasel extrem de dragut de langa cascada) apoi am trecut un pic granita in US si am mers pana la Buffalo sa "cascam gura" la niste galerii de arta iar seara am venit acasa si m-am vazut cu niste prieteni. Conform traditei noastre proprii, sarbatorita nu gateste si nu pregateste nimic, totul e adus de invitati. Asa ca de ziua mea m-am rasfatat complet. Abia astept sa ma duc si la Spa caci e prima oara cand voi merge, aici chestiile astea sunt foarte populare dar si destul de scumpe, cateva sute de dolari bune si pretul creste in functie de ce proceduri alegi.
Fetele mele sunt bine. Am reusit sa adaug doua albume noi cu ele si va invit sa le vedeti.
Ma duc sa va citesc pe indelete si sa vad pozele caci acum e noaptea aici la mine si motatele mele dorm...ah ce bine....
pupici,
Zeeva
Maia 2 ani, Miruna 7
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata!

o cafea ceva?

Ven, sa porti sanatoasa si fericita toate cadourile pe care le-ai primit, dupa cum spui, is tare faine...mey si subtile asa...

Zeeva, si tu ai primit ceva de vis, la Spa...ce mi-ar place... simte-te bine, relaxeaza-te! (sa ne spui cine ti-a facut masaj...sper ca nu o femeie)

Ver@, imi pare rau de Vladut, of copiii astia! pupic sa treaca repede, da?

pe de alta parte si Mariuca a patit-o azi, cu noaptea-n cap, a cazut cu ochiul in piciorul scaunului in care papa, si i s-a umflat , astept sa i se invineteasca...dar n-a plans mult, insa arata urat.
ca e asa grabita...

spre deosebire de finutza domnisoara Isabel, care ne uimeste din zi in zi, cat de cuminte si frumoasa este (si se mai face)
si care ii face pe mami si tati ei atat de fericiti!

ok, altceva n-am de raportat, asteptam sa se mai produca ...chestii noi!

v-am pupat!

Mergi la inceput