Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

Fetelor pe unde umblati?

Vladutz are putzin rosu in gatuletz Stiu pt ca l-am simtzit dupa voce ca ar fi ceva in neregula si m-am uitat in gatul lui.
Acum va intreb(pt ca de aproape 8 luni nu a m-ai avut)cu ce sa il tratez?Nu are febra.Si sper sa nici nu apara.Eu i-am dat vit C cu propolis sa suga(dar mai mult o rontzaie),ceai muuult si cam atat.se poate complica daca nu ii dau cava gen Panadol?Dar oricum nu a-s reusi pt ca nu ii plac.

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Carmen ma bucur ca ati rezolvat problema cu cine sta cu Matei.Da' eu nu am intzeles un lucru?Peste noapte nu va intalnitzi? Cu toate ca eu uneori daca dorm deja si sotziorul vine pe la un 23-00:00 nici nu auz ceva Si noi ne petrecem mai mult timp impreuna in week.Cum anul asta avem nuntacine tre' sa munceasca ca sa strangem bani...si ce de bani...barbatul,nu?Glumesc.Iar eu tre' sa fac economii...
Asa ca de acum avem de umblat.Am gasit restaurant,data e 17 iunie.Mai avem de mers la biserica+cumparaturi peste cumparaturi...
In curand voi merge sa inspectez magazinele cu rochii de mireasa.

Dupa calculele mele cam pe 17 iun mi-ar veni ciclu dar sper sa nuuuu(alta data nu am putut alege ca era singura sambata libera din iun).Cate dintre voi ati fost in situatzia asta??

Aaaa!!! si astept cava sfaturi legate de tot ce inseamna nunta ca sigur am nevoie.Am intrat sa le citesc si pe mirese de 2006.Dar intotdeauna cu cat sti mai multe cu atat mai bine!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ver@...ne luam un pic de mana? sau mai bine spun maine daca da sau nu, cert e ca imi pare rau de Vladutz, de la ce a facut rosu in gat? si ce ii dai?

de ce spun asta? azi de pe la 12 la 14,30, cat am stat pe afara... mariuca a tot alergat, s-a zbenguit (apropo, fuga ei s-a schimbat mult, e acum ca de ... fotbalist)... asa, si numai cu guritza deschisa!

eu,nu sunt adepta sa acopar gura si nasul cu fular, asa ca...ma rog, si pana acum n-a avut nimic. sper sa nu pateasca nimic, desi tusea putin, pe strada, asa ca si cum ii este sete!

sa-i dau preventiv ceva de gat?

o seara buna, vine weekendul, sa fie frumos pentru toata lumea!

ps. ati vazut ce zapezi mari???...la soacra mea is 7 metri

Mergi la inceput

Uki noi am fost ieri afara si a cam batut vantul.Atat!Vladutz nu prea alearga.Nu stiu cum vine asta dar cand e urat afara e cuminte,merge de manutza,dar in schimb vorbiiiiim.Si acu' sa fie doar de la faptul ca a deschis gura???Si i-a intrat vantu' in gura?Ce grozavii spun si eu Cert e ca de la altceva nu stiu...

Are si el momente de tuse dar rara.Sper sa nu se agraveze.

Eu ti-am zis ce-i dau:miere,vitC,i-am luat si ceai de la plafar de Muguri de Pin dar nu-i place...e expectorant.Atat scrie pe prospect.

Da mai,ce nametzi!!!

Oare va fi asa si in Bucuresti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ver@, pai ... o sa ne vedem doar in weekend ca .... el o sa ajunga acasa la ora 1 noaptea, iar eu la ora aia o sa dorm de mult , ca na ... eu o sa ma scol la ora 6.30 in fiecare dimineata, asa ca nu imi permit sa stau pana la 1 noaptea popandau sa il astept .

Despre faza cu ciclul, in caz ca iei anticonceptionale, poti sa "amani" ciclul foarte simplu, adica in loc sa iei doar 22 de zile si apoi sa faci pauza 7 zile, iei in continuare fara pauza .... pana dupa nunta . In cazul in care nu iei, e mai greu sa il "pacalesti" .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Asta seara am facut al doilea test de sarcina din viata mea. Primul a fost la Luk. Al doilea e pozitiv, deci o sa vina bb2, pe care il asteptam de-atata timp... Doamne ajuta sa fie totul bine! MAi fac iar testul de dimineata, dar eu sint sigura de rezultat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tu vorbesti serios, Ileana???
Pai sa fiu prima care te felicita de-aici si iti doresc sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.
Wow, sa curga sampania.
Felicitari!
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Foarte serios.... In nopatea de anul nou mi-am pus aceasta dorinta din nou. O s fie tot balanta, ca si restul familiei. Pe cuvant ca n-am calculat sa iasa tot asa, asa a vrut Doamne Doamne. Si ca si data trecuta am fost sigura ca asa e inca din ziua cand ar fi trebuit sa vina ciclul... Nu te pui cu simtamintele astea ale femeilor,nu?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si n-ai somn de fericire, ai???
Lasa mai, ce-o fi, ca-i Balanta sau altceva, sanatos sa fie.
Care urmeaza pe lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI ILEANA! WOW

Sa ai o sarcina usoara, fara "peripetii" si un bebe cuminte si somnoros .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput