Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 12

Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by super mami
Ghizela tocmai scrisesem adresa pozelor.
Si zici ca e frumoasaaaa.....merciiiiii.
Sanatate copiilor, e tare rau cand piticii nu se simt bine.Pupici.
Mai Elena....ce faci domne ???? Zau asa !!!!!!
Ma apuca furia deja, ce face puiutul ? Pozeeeeeee !!!!! Mi-e dor de el de nu mai pot. Ce e cu tine, esti ok?
Laura parca ziceai ca tu mai vorbesti cu tanti Elena...un impuls ceva sa mai faca o vizita.
M-am dus repede la concursul cu bradutii cand a zis cineva pe aici a e poza si cu Alvarica...da' nu se vede bine el. E mica si e de departe.
Uite domne cum ma priveaza Elena de minunatia de copil. M-am suparat !
Alexandra si Isabelita
Isabel

daca ajungi prin Florida te rog daca ai timp sa treceti si pe la noi sa bem o cafeluta...
o sa pun poze cu Alvarica cand ma simt in stare si cand o sa am timp.
pupilici .

Multa sanatate tuturor si pup la toti copilashi si bebelushi.
Elena

super mami spune:
Elena un besitoooo mare pt voi. Imi pare rau ca esti trista...sper ca e doar o stare...ceva fara motiv serios.
Abia astept pozici cu voi.
Noi o sa mergem in Hollywood...parca ziceai ca e la vreo 2 ore de voi....ofcohorse ca drinkarim o cefea impreuna si juniorii un suc de mango tot impreuna
Banuiesc ca mai intri si pe aici...noi venim abia in aprilie. Sa vezi ce se inteleg nazdravanii in spaniola.Uki...gloante oarbe....stai linistita
Nu pot sa zic ca esti grasa....ca nu esti. Of...ai scapat si de data asta, na !
Eu sunt 100%de acord cu gradi, fara discutii. Are copii, se joaca toata ziua...aia mici n-au rufe de spalat sau alte treburi ...au timp berechet de joaca si distractii.
Papa impreuna,invata o multime de minuni...bune si rele e adevarat...
decat cu ochii in tv acasa...mult mai bine la gradi cu oamenii de-ai lor
Eu din toamna o duc si pe Isabel...pana atunci mai ma bucur putintel de poponeata ei. Nu ma indur, as muri de dorul ei. Nu pot deocamdata.
La noi trebuie pregatita mama, copilul e ok
Dar e hotarata treaba...din toamna zburda la gradi la joaca. Si mami la munca....sa vedem care o fi aia ...hi hi hi
Nasolica cu bunica....mai sunt situatii din astea. Avem si noi in familion.
Sa fim noi sanatosi si sa ne bucuram de puiutii minunati...habar n-au ei ce pierd.PS imi cer scuze pt eventualele greseli...n-am timp sa citesc ce-am scris....rectific maine.Pupici natiunii de nazdravani.
Alexandra si Isabelita Isabel

Ven spune:
Buna seara!
Ca vorbiti de gradi, si noi tot la toamna intentionam sa-l dam pe Markus. Cu conditia sa scapam pana atunci de Pampers, macar ziua. Ca la gradi din aia pana la ora 12.00 nu-l primesc cu scutec. Iar de la 12 o sa-l ia tanti Geta, o sa-i dea de mancare, o sa-l culce si eventual va mai sta 1-2h cu el, sa dau si eu niste ore, sa mai rotunjim bugetul lui mami, sa-si ia si ea o crema, un fard, una-alta, ca din cele 5 milioane jumate din prezent, mai nimci nu luam....
Eu sunt cam obosita in perioada asta, e aproape sfarsit de semestru, teste, lucrari, evaluari, proiecte, plus Markus care se culca la 12 noaptea (cel mai devreme).......cateodata simt ca as putea sa dorm oriunde, in orice pozitie
Dar lasa ca trece si asta..........Vin altele!
V-am pupat, sa fiti cuminti, sa dormiti bine-bine!
Venera , mama lui Markus:
->
->

ghizela spune:
Hai ca mai dam si noi pe aici! E ca tarziu ce-i drept, dar nu conteaza.
Vreau sa mai aflu lucruri noi despre voi.Noi suntem mai bine, adica a trecut faza critica cu burtica lui Luca si cu durerea de cap a lui Leo!
uki, am vazut pustoaica codana, e dulcica foc,ca si mamica ei; poate ne vedem si noi ca am inteles ca stai prin Titan! Unde mai precis? Ce-i face ochisorul Mariucai?sa treaca repede!
Ver@, imi pare tare rau de Vladut.Sper ca deja e pe trecute buba!Tu pe unde locuiesti?
super mami, am vizionat ultimele poze cu "artista"! Super adevarata!!!
E buna de telenuvele...cine stie?
Ven, ma bucur ca te-ai simtit foarte bine de ziua ta. E cel mai frumos cadou.Pana la urma asta conteaza. Si nu te mai plange de varsta! Esti inca tanara... in lupta!Poze mai noi cu Markus?!
carmen77,stiu ce simti legat de Matei cu gradi. Asta am trait si eu cu Leo, dar uite timpul a trecut, 5 ani de gradinita si al 3Lea de scoala la jumate.Ai sa vezica totul va fi ok! Pozele sunt super...dar mami nu are mai multe poze si cu ea?
Elena, am trecut si eu printr-o perioada in care citeam totul cu lux de amanunte dar nu ma simteam in stare sa scriu. Acum mi-am revenit. Hai , sus cu moralul si baga poze aici cu Alvarica. Il astept ca pe painea calda!
http://community.webshots.com/user/GHIZELA103
GHIZELA, LEO, LUCA

carmen77 spune:
Mey fetelor, stiu ca deja are peste 2 ani, dar eu tot bebelush il vad . Si nici mare nu e... ca inca nu vorbeste in propozitii sau sa stie sa se descurce singur. Mi-e tare stransa inima, dar ... incerc, sa vedem ce va iesi. Plus ca nu sunt foarte multumita de gradinita care am gasit-o, dar e singura care are locuri din ce am cautat eu ...
Cred ca vb lui SuperMami, eu trebuie sa fiu dusa la gradinita .... ca sa ma obisnuiesc prima data.
Nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa fie in prima saptamana ... v-am zis ca acu cateva zile cand am fost la ei o fetita plangea de mama focului ca era prima ei zi de gradi ... vai, vai si of, of!
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003

vikinga spune:
Carmen e normal sa simti asa. Prima zi de gradi e mai grea pt noi decit pt ei chiar daca mai pling ei putin la inceput. Aldo nu e la gradinita, v-am mai zis, merge la o tagesmutter 3 ore pe zi(un fel de day care cu alti 4 copii), sa auda germana, sa se mai socializeze cu alti copii. Ei bine prima zi acolo n-am fost om! Imi propusesem sa le dorm toate cele 3 ore da' de unde, eram la cumparaturi, luam o gramada de tricoase si masinute lui. Si aveam si o fatza belgitaaaa oooo rau de tot si o inima plinsaaaa, nah e prima desprindere a puiului de mami in lumea cea mare si noua:) Pt el a fost ok, nu a plins cind am plecat, am stat pe la usa pitita vreo citeva minute. Iar daca in astea 3 ore se cearta cu alti copii de la jucarii si poate o mai da in plins si vrea la mami, nu e o treaba catastrofala. Asa invata sa devina independenti, se socializeaza cu altzii .Uki mai bine la gradi! Categoric. Si uite cum a trecut timpul asta mai fetelor de am ajuns sa vb de gradi..offf parca ieri ne laudam pe aici cum au stat in fund prima oara, cum au facut primul pas...opriti-ma ca ma ia plinsul
Si la noi e cam problematica gasirea unei gradinite. Ar trebui sa merg la una de care apartinem insa chiar nu vreau acolo. Si Aldo trebuia deja inscris la o gradi pina la maxim 2 ani. particulara e doar una in apropiere, e super buna, e la 2 strazi, e pe placul meu numai ca e ..daneza
. Si apoi numai lb daneza nu lipsea din peisaj la noi ca si asa avem 3 lb straine plus engleza ca tot o mai vb in casa! Daca era engleza la gradinita asta, poate o faceam si pe asta sa avem 4 lb straine si gata, ca vb aia engleza e sfinta oriunde pe lumea asta. Da' chiar daneza nu o vad ca o lb deloc necesara. E mai mult un moft asa, ca nah suntem aici in nord chiar linga granita dintre cele 2 tari, plus ca sunt si multi daneji pe aici. Super mami Isa vb si romaneste? Pt ca asa de tare ma amuza Aldo cind adauga cite un "o" la sfirsit de cuvint asa de la el. Dar numai la cuvinetele romanesti. Stie si el citeva vorbe pe germana dar la zice fara nici o influenta romano-spaniola. Ei astea din urma le mai contopeste el asa. oricum el vb per total putine cuvinte, in schimb intelege tot pe cele 3 lb. Am facut azi o reteta noua asa improvizata de mine si a avut succes! ca tare ma saturasem de supa de pui cu galuste. Niste nudeln(ven cum e mai corect nudeln pe romaneste, ca paste italienesti nu-s chiar, si nici melcisori din aia de-i mincam noi cu lapte nu-s si alt cuvint pe romaneste nu stiu acum:))) deci nudeln cu carne tocata de vita ff slaba, suc de rosii si ceva smintina subtire, cu ceapa, usturoi si citeva linguri de mazare cu morcovei din aia mici din conserva. Wooow cit am mai scris.ELENA
Vad ca e nevoie iar de o birfa pe msn asa intre fete
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

ver@ spune:
'Neata fetelor!
Hai ca daca nu intru acu' nu mai reusesc...
Vladutz e bine.A ramas un cucui dar e OK.Oricum a mai urmat o tentativa de a pune mana pe cana cu ceai abea luata de pe aragaz(are obiceiul de a-si lua scaunul ca sa ajunga unde vrea
.Eu nu mi-am dat seama ca neastamparatul ista dadea sa puna mana pe coada canii,ca doar a vazut ca o luam de pe aragaz
...A tras o sperietura...
Ghizela noi stam pe Calea Vitan.in vara am fost in parc la Titan destul de des...poate ne-am si vazut
Carmen iti tzinem pumnii ca lui Matei sa ii placa la gradi.
Si noi tot in toamna ne pregatim sa-l ducem,daca nu cel tarziu in primavara lui 2007.Tare's curioasa si eu sa stiu daca va sta...
Hai ca ma duc sa colind si eu pe la celelalte subiecte.
Supermamai ziceai ceva de subiect postat la gradinitze...ma duc sa vad
Aaaaaa!!! super fetitza-baietzel
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

marioan spune:
Buna!
Supermami nu ne imprumuti si nou costumasul?? Ca pe 18 febr suntem nasi de cununie si chiar ma gandeam sa-i iau si lui Andrei un costum mai special.Si al vostru e tare fain pacat ca nu sunteti mai aproape.
Noi suntem sanatosi si veseli iar in martie vrem sa plecam in Germania o saptamana fara Andrei si eu deja am inima stransa.Ar fi prima data cand am lipsi amandoi de langa el. O singura data am mai plecat dar doar o noapte acum ar fi 9.Si parca simte ca i se pregateste ceva ca de 2 zile inclusiv la somnul de pranz vrea cu mami desi pana acum in timpul zilei nu ma cauta.
In rest am ramas surprinsa ca a invatat cum se face mancarea(ii place sa stea langa mine cand gatesc) si ieri seara faceam o ciorbita si la sfarsit imi zice mami-rosii si se duce in camara si-mi aduce rosiile decojite.Am ramas cu gura cascata deja stie ce legume se pun in fiecare etapa.
Elena iti trimit o raza de soare sa te mai inveselesti-zambeste.
Uki pupici pt Mariuca , si mult succes cu gradinita.Noi vrem sa-l dam la gradinita germana dar inca nu stim daca in toamna asta. Pana nu scapam de pampersi nu stiu cine ne primeste.
Pupici si o zi buna.

uki spune:
Buna!
mai fetelor, dar de ce sa nu primeasca la gradinita decat copii care sa stie sa ...se imbrace, sa pape singuri, sa nu mai aiba pampersi... eu nu cred, acolo vor invata astea...asa am auzit! ca alea au rabdare cu copiii;
Elena, asa este, si eu iti trimit pupici, sa te inveselesti, come on, cheer-up babe (uite un vin bun, de-ala rosu vartos, dulce
...)
pupacim si Alvaro, si ii dorim cat de curand "un" sau "o"...ce-o vrea Dumnezeu, sanatosi sa fim!
Marioan, mama mama, la gradi de lb germana ha? voi deja vorbiti cu Andrei asa? poate puneti de o intalneala si cu Vikinga?, asa la o bere si un ...wurst(habar n-am cum se scrie, da' buni sunt
Mey, si la Andrei dau eu un mare pup, ca tare harnic e el, si inteleg ca si mamos, si voua va dorim sa apara surioara
, sa aibe fratele mai mare grija
distractie placuta la petrecere, cand veti fi nasi!
a, voiaj placut in Germania! (sa fiti cuminti!)
Ghizela, eu stau in Ozana, mai precis, nu chiar la Titan...dar ...vine acum caldura, si sigur ne-om vedea (asta daca nu ma mut inapoi, in Domenii)
ok, pupam lumea dulce

carmen77 spune:
Cred ca am scapat momentan de gradinita . Am cazut de acord cu sotul sa isi schimbe el shiftul la munca ... sa lucreze seara, adica de la 4 la 12 noaptea, eu ies la 4 dupa amiaza de la servici, deci ar sta el cu Matei pana pe la ora 3 ... si o ora si un pic l-am lasa la o vecina. Partea mai nasoala e ca eu si cu sotul ... o sa ne vedem doar in weekend. Dar pentru copil ... ce nu facem noi .... Oricum, e o solutie temporara, doar pana gasesc loc la gradinita de langa noi care imi place, unde astept de mult sa ma sune ... sa imi spuna ca au ceva liber. Eu nu eram impacata mai ales cu faptul ca gradinita la care am gasit loc nu imi inspira nici o incredere ...
, si am zis ca decat asa ... atunci e mult mai bine acasa cu tati.
V-am , si de luni cred ca o sa intru ceva mai rar, ca deh ... nu o sa mai am timpul de acuma ....
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003