Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Felicitari Ileana, sa fiti sanatosi si fericiti. Ma bucur mult pentru voi toti.

Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Nu inteleg nimic din ceea ce sa intampla cu albumele foto. Am incercat sa accesez multe dintre pozele voastre si de multe ori nu se deschid.
Acum, vad cu uimire ca doua dintre albumele facute de mine pe 16 ianuarie sunt goale si eu nu le-am sters. Ati patit asa ceva? Aveti idee care e problema? Nu am depasit limita admisa de 240 imagini si chiar daca as fi depasit-o as fi primit, sper, un info, banuiesc ca nu se apuca nimeni sa stearga pozele fara sa te intrebe.
Ce stiti voi?
Z.

Mergi la inceput

Acum am pus din nou cate o poza in fiecare album si se vad. Am sa verific mai incolo. Probabil voi face o noua pagina.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow, Ileana, asta da veste buna.Felicitari, sa fiti sanatosi amandoi, sa ai sarcina usoara si un bb mai cuminte decat Luca, care sa te lase sa dormi.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu, n-am somn . Am mai facut un test de sarcina. Si e tot pozitiv. Multumesc pentru urari, va pup cu drag.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

WOW, Ileana! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Sarcina usoara, bebe sanatos si .....somnoros!

Pupici!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Salutare!

Vin cam rar pe aici...timpul asta!

Maimuta sta tot la socrela, noi mergem acolo cat de des putem...nu chiar in fiecare zi...

am vb cu pediatra si e de parere sa o dau la 4 ani la gradi, am ales gradi cu sistem.step by step, am un proiect acum sa facem o gradi cu o fundatie, sa vad dc o facem step by step sau waldorf, pe mine ma tenteaza step by step...dar mai dureaza ca mai sunt investitii de 1 miliard!!! si tb sa producem bani! si dc iese proiectul o duc si pe bebelina la aceasta gradi.

in rest, se incapataneaza sa nu vb.zice apa, papa, mama, tata, baba (asta e socrela) si ou (asta e socrul!), intelege tot si dc are chef face si comenzi (adu ceva...) si topaie si face prostioare toata ziua...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

ILENA FELICITARI MULTE, MULTE. Ce frumosssss. Sa fiti sanatosi, sarcina usoara si un bebe superb si sanatos.
Asta da veste. Ma bucur mult, mult.
pt voi trei. Zeeva e de lla ei ceva si eu ma tot minunam ieri...am pus si eu poze noi.
Acum vad ca merge bine. S-a mai intamplat si au trimis mail cu scuze.
Poze noi:http://community.webshots.com/album/540080968fYKpul/1Isabel a fost cam rea ieri si azi...nu stiu ce are, sper sa-i traca repede noua crizuta. Cred ca am laudat-o atunci si nu i-a prins bine
Nimic nou in rest la noi.
Revin cand sunt mai vesela...dupa cafea.
Mama ce dezastru e la noi....in fiecare dim e frumos si ordine iar seara cand ma uit in jur...o nebunie. Nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. Bleah, nu mai am chef de ordine.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

super veste! tace tace Ileana, da' si cand zice ea cate ceva, sa te tii... tre sa fie ceva tare interesant!!!

felicitari! sa fie intr-un ceas bun, sa se ia la cat mai multe aspirante!

uite sa stii ca chestia cu dorinta pusa de anul nou functioneaza,

si eu cu Mariuca imi pusesem dorinta tot la zi mare (de Pasti)...Dumnezeu ne asculta oricum! da la fiecare cand stie el ca suntem pregatiti...

of, si eu imi doresc bebe 2, insa tot aman momentul in care sa merg la dr sa scot steri

bun, no, acum, ca tot a inceput Ileana anul cu dreptul, va doresc la toate la fel (Vikinga, Elenalove, Supermami,Marioan, Ven(?)eu)

pup la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

felicitari ileana!doar ce voiam sa te sun azi!cat ma bucur!sa fie tot o sarcina usoara!un bebe sanatos si cu dintisori mai cumintei

Mergi la inceput