Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Giova o las sa suga la sin, dar nu prea se pricepe, asa ca alternam..sin cu bibe..lapte matern cu artificial...sper ca o data instalat laptele si cu fiecare zi in plus, Bia sa o ajute pe mami si sa suga numai de la sin...eu incerc!Hai ca mai ai nitel si tu si acum te vad mamica
...Oximed e bun pentru taietura, dar la mine nu a fost cazul, deoarece am avut o taietura mica care a raspuns perfect la tratamentul cu tinctura de galbenele
...
Cafeluta mamicuta
anasebe spune:
Cata ai intr-adevar o Biencuta taaaare frumusica. Bine ca ti-a venit colostrul, maine poimaine vine si lapticul. Astept cu interes sa ne povestesti cum ai reusit sa nasti asa repede si fara durere. Esti de invidiat.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
ellarad spune:
buna dimineata burtici!
azi ma pregatesc si eu ca s-ar putea ca maine dupa control sa ma opreasca la spital. am niste emotii...
oare ar trebui sa incep sa beau si eu frunze de zmeura? macar pe ultima suta de metri.
Ursoaica, sa ai o nastere cat mai usoara si un copil sanatos, frumos si destept.
Giova, mie mi-a zis medicul de familie ca imi trebuie la internare adeverinta de salariat a mea sau a sotului.
Ella si
Daniel Alexandru 39+
Giova spune:
Cata mersi. O sa incerc sa retin numele produsului. Dar mai bine incerc si eu cu galbenele. Sper sa nu ma rup, ca dr. meu nu prea are obiceiul sa taie.
Asteptam povestea nasterii!!!
Ella bine ca m-ai lamurit. eu am uitat sa-l intreb ieri. Duc atunci adev. sotului, ca sa nu ma i-a aia la intrebari, ca stau in Tm., dar sunt angajata la o firma din Alba.
Acum chiar ca fug in pat. dar mai revin eu pe aici.
gio
si bb Marco 39 fix
canda_h spune:
Buna dimineata!
Cata bine ai revenit cu ingerasa ta! E o duleatza cu falcutzele alea.
Giova tot astept sa spui ca mergi la spital
. Daca mai stai un pic poate ne intalnim la Bega. Eu azi noapte am avut vreo trei ore dureri de burta, din-alea serioase, dar nu erau regulate asa ca am stat cuminte in pat si am rabdat. Cred ca se apropie si la noi momentul pentru ca nu mai are loc ... si lichid cred ca mai are foarte putin. Luni merg la un control si daca stau prost cu lichidul s-ar putea sa merg direct la spital.
Am vazut ca v-ati inscris pentru 9 ianuarie ... si eu vreau pe 9, ca e ziua surorii mele.
va pupacesc!
Angi 37 fix
anasebe spune:
Ella, adeverinta ne trebuie la internare? Eu stiam ca ne trebuie la externare. La mine e oricum ca la prosti afza cu adeverinta, ca dureaza cam 1sapt si juma pana ti-o elibereaza. Cererea ma depus-o , acum astept sa iasa adeverinta.
Ella daca te opreste maine pe la spital sa ne dai si noua de veste. Facem galerie si ai vazut si copii sanatosi si frumosi avem pana cum.![]()
ana sebe 37+
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Ursoaica, tinem pumnii si facem galerie 

! Speram sa nasti usor!
Fetele, pt. cine nu este salariata: adeverinta de salariat de la sot si o declaratie notariala cum ca sotia se afla in intretinerea sotului (ce tampenie!!!). E bine sa stiti din vreme chestiile astea, ca sa castigati timp.
Stiam ca suptul din bibe este de 6 ori mai facil decat cel de la san, de aceea unii bebelaci prefera bibe, ca este mai usor de tras.
Dana, mai da si tu cate un semnal. Multumim ca te ocupi de site. Uite ca nu stiam ca Maternitatea etse in carantina, adica stiam ceva, dar am sperat sa fie doar un zvon, fir-ar sa fie de treaba!
Cristina
35w
http://community.webshots.com/user/astery100
kikiriki spune:
CATA, MONI BINE ATI VENIT ACASA CU BEBELUSII!!!! 

SA VA TRAIASACA SI SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
Cata, Bia este o frumusete!!! E superba!! Are niste falcute!!!!
Cum de-ai ajuns sa nasti natural?? Ca parca erai programata la cezariana, nu ?
URSULINA!!!! ITI TIN PUMNII!!!! O SA FIE BINE!!!

Nicole, nu te speria!! Bebe o sa fie sigur bine cu o mamica asa de curajoasa!!! Dar ce inseamna monitorizarea asta? Ecografie Doppler sau ....???
Dana Ene si eu am crezut ca ai nascut ca nu te-am mai vazut pe aici...bine ca sunteti bine toate fetele....
Noi am cam inceput sa avem niste greturi pe care nu prea mi le explic!!! Ati mai patit asa ceva?? In luna a 7-a? Pai tocmai acum la final sa o fac de oaie??!!
Kikiriki
32+ si
Luanna
Kikiriki
nicoleta raducu spune:
Kiki..monitorizarea inseaman Dopller saptaminal pt lichidul amniotic
si IR-uri...
Plus teste non-stress...pt inimioara...
Cam asta...
Nicole
33+
anasebe spune:
Kiki, stai linistita cu greturile. Si pe mine ma apucasera prin sapt. 31-32, aveam si niste arsuri groaznice, dar au trecut.
ana sebe 37+