Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Naste Ursulina! Brava mamico, nasti la termen!
Este normal sa mai fie si firisoare de sange, nu-ti face probleme!
NASTERE USOARA! Suntem alaturi de tine cu sufletul!

Ia uite, nu mai am somn, am luat-o si eu pe urmele insomniacelor, sunt treaza de doua ore, am incercat sa ma dorm cu televizorul dar n-am reusit apoi mi s-a facut foame si am bagat putin cascaval dupa care au aparut arsurile si iata-ma pe forum ca somn ioc! Poate adorm aici de pictiseala!

daniela 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dana, bine ca ai mai dat si tu un semn ca intrasem la pareri! Multumim pentru site este foarte frumos! Imi pare rau ca nu-ti merge bine netul, asa poate intrai mai repede sa dai cate un mesaj!
Fetelor sper ca voi dormiti bine, s-a facut deja 7 dimineata, ma duc si eu iarasi in pat poate cine stie...mai fur si eu vreo ora doua de somn!
toate fetele si bibiceii!
Alina tu nimic in noaptea asta?

daniela 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
Sunt matinala azi, am fost la pipi si mi-a sarit somnul.
Dana ma bucur ca ai dat un semn. Sanatate Oanei!!!
Ai grija de tine!!!
Site-ul e super!!! Plang ca proasta cand vad frumusetile de bebei si almeu nu da nici un semn.
Anda de aseara nici eu nu mai vad urme de gelatina.Cine stie.
Azi avem 39 sapt. fix !!!
De maine pe ultima 100 de metri, ultima sapt.

URSOAICA NASTERE USOARA, O URSULINA SANATOASA, CUMINTE, PAPACIOASA SI FRUMOASA!!!!

gio si bb Marco 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ursoaica-curaj.Suntem alaturi de tine!

ana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,burticutele...
Acus am facut si noi ochi...
Gio..la multi ani pt 39 fix !
Dani..ce matinala esti...hai..mai dormi putin...somnik usor...
Eu cind pleaca Marius de linga noi..se duce tot somnul...
Asa ca profita de prezenta lui Robert linga voi...
Am vorbit acum la tel cu Ursulica..Doar ajunsese la spital...

CURAJ URSULICA!!!!!
Alinuta..tu cum mai esti azi???
Mamaaa..ce urit e si azi afara....
As prefera sa ninga..pe bune...
Am tras un suculet de portocale..si acum tre sa pap ceva..dar n-am nici o idee..
ca e cam golut frigiderul meu...Tre sa facem aprovizionarea...
Ma duc sa vad ce idee de paap imi vine...
Sunt prin zona..
Nicole
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

HAIDE URSULINA! Iti tinem pumnii sa nasti cat mai usor!.

Tare prost am mai dormit...si putin.
Giova Felicitari pentru 39 fix. Hai ca mai ai putin.
Oribil e afara. Brrrrr.
Suntem si noi pe la calc.

ana sebe 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele.
Am intrat si eu pe net, ca oricum supraveghez putin fata care e in pat la somnic. Mi-a adormit in 45 de minute si a supt cam 100 ml. Mi se pare taaare rapid asa ca inca am urechile ciulite (desi oarme de 20 de minute, timp in care am citit ce-ati scris).
Ursulina e taaare punctuala fata ta! A asteptat fix termenul! Nastere usoara si laptic muuult si fata sanatoasa, ca frumoasa va fi sigur ca mami si ca tati!
ALina, te pregatesti si fizic si psihic? Bafta multa! Suntem pe receptie!
Anda, Giova si voi ati cam fi la rand.
Dana, multa sanatate Oanei si multam pt ca te ocupi de site.
Monica, mai zi-ne de Diana, cum va descurcati una cu alta.
Nicole, eu stau intre Budapesta si UNirii, asa ca eu in parc voi ajunge fara mashinutza.
Daniela, ce mai face Ioana ta? (a ramas Ioana, nu?) LA anul pe vremea asta o sa va pregatitzi de ziua de nume.

Sa va mai zic despre noi? IN continuare alaptam "cu cantec". La san trage greu, biberonul cu lapte de la mami l-a refuzat 2 zile. Pofta de mancare n-am avut 2 zile. Dormim prea mult (daca e dupa noi sarim bine de 4 ore). Si aseara pe cantar...... N-a crescut de Luni! Adica exact cum ma asteptam. Asa ca acum bagam lapte la greu si cu biberonul si cu sanul. Practic o indop putin. Hai ca tb sa plec si voi reveni candva.
toate fetele.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...Mirela ai avut dreptate...Bia nu avea nimik...nu era racita..e perfect sanatoasa, dar desigur ca mama a venit ieri cu doctorita ei ca eram disperata, mi-a tras vreo 2 ore de plins de am crezut ca ma urc pe pereti...mama zice ca de la colici...eram varza de frica, de nesomn si de nervi...asa ca Alina trebuie sa mai astepti nitel pina voi fi intr-o forma mai buna sa-mi fac poze...ca acum sunt varza!Bafta multa maine sa fie totul usor! Va multumesc tuturor pentru complimentele la adresa Biei...este o Falcuta adevarata!Laptele inca nu a venit, dar a inceput colostru din belsug...mama zice ca maine ar cam trebui sa vina!Ursoiaco nastere usoara!Paula felicitari pentru Paul!Aseara cred ca am dormit si eu 5 ore per total, dar sunt la fel de cheauna ca dupa o vesnica betie!

Am pus poze noi cu Bia la!

Mai citesc din urma daca am timp si revin!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si apropo de dinsa..m-am uitat cu oglinda..abia am vzut locul cu pricina...epiziotomia...nu se vede nimik aproape...de tinut ma mai tine, dar este din ce in ce mai bine...ce fericire pe capul meu!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dupa ce am papat paine in ou si ceai de frunze de zmeura am dormit pana acum, o ora. tot e bine.
Si aici e urat afara, a plouat, asa ca fug din nou in pat, poate mai adorm putin.
Monica70 mi-am adus aminte. Pt taietura cica e buna si crema cu oxid de zinc-parca. O prietena si-a luat de la Chicco si in 8 zile i-a trecut. Am auzit ca e si ceva spray in farmacii. Eu nu am luat, nici n-am intrebat. Astept sa vad dada voi fi taiata si pe urma imi ia Clau.
Alina, parca nici tu nu lucrezi. Ce faci, caci la spital iti cere adeverinta cum ca platesti asigurarea? Sau intri pe asigurarea sotului? Cica se poate.
Eu, ca sa nu-mi mai faca Clau o adev. cum ca lucrez la el pe firma, care e in Alba, prefer sa duc adev. cum ca plateste el, ca angajat aici in Tm. Am auzit ca se poate. Acum nu sunt prea sigura si de aceea te intreb pe tine cum procedezi.
Cata daca ai colostru, de ce-i dai sa pape cu biberonul si nu o pui direct la san? E o scumpete. sa va traiasca.

gio si bb Marco 39 fix

Mergi la inceput