Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda felicitari pt. 37 fix !!!
Nasti natural? cu sau fara epidurala?
Eu sunt fericita, camacar imi chem de acasa anestezistul pt. epidurala, ca re e cel mai bun de la Bega. Sunt mai linistita acum.
Stiam ca daca nasti cu dr. tau trebuie platita o suma de 2 mil. nastere normala, 4 mil. cezariana. Dar m-a linistit dr., ca numai la Odobescu e asa. Asa ca am scapat de niste banuti in minus.
Astery cum sa fac o declaratie la notar? Nu e de ajuns ca suntem casatoriti? Ce tampenie!!! Daca nu se poate cu adev. sotului, il pun sa-mi faca pt. mine, ca doar el e patronul firmei din Alba unde sunt angajata. Mai vine si mama aici care e administratorul firmei, asa ca se face repede hartia aia. Decat sa mai umblam pe la notar... !! Ce legi tampite.

gio si bb Marco 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello! M-am trezit si eu...

URSULINA MULTA BAFTA! Mai la tanc s-a rupt apa!

Cata ma bucur ca ai taietura mica, sper sa mi-o faca si mie la fel... te astept pe messenger cand poti tu sa-mi dai detalii despre cum a fost, cat a fost... si mai ales despre ce am nevoie cat stau cazata acolo, ca intr-un final am inceput sa-mi cumpar si eu cate ceva pentru bagaj! Dar cand ai tu timp, nu te stresa!
Kiki am mai auzit de fenomenul asta cu greturile, e pentru ca bebe apasa pe stomac, ca nu mai are loc!
Anasebe eu stiu ca iti trebuie la externare... e nasol daca dureaza atat de mult la tine (chiar, de ce??) si eu as vrea sa o iau de la serviciu inainte ca sa nu ma stresez atunci, oare ce valabilitate are? Stie cineva?

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATA,am vazut poza cu BIA,arata tare bine!!!!!!!!si daca a plans 2ore sigur e de la colici...dar poate nu mai face.
GIOVA,vad ca esti inca pe baricade,nici un semn ,nik?
ALINA ,tu nu ai dat azi pe aici ,nu cumva...ai aplicat si cealalta metoda si a dat rezultate?
MIRA ,waw cred ca e supergreu cu 2pitici si al treilea pe drum.te admir,pt ca eu nu stiu cum ma voi descurca cu unul...
DANA,sanatate la puiul tau!!!
URSULICA,CRED CA AI NASCUT PANA ACUM,SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!!!!!!!
BEE,PAI FATA TA doarme mult.bebele meu s-a sculat azi noapte de 3ori(cam la 2ore),dar s-ar putea sa nu manance bine la fiecare masa si de aia se scoala des.
MARAKI,ANGELO ce mai zice,a inceput sa citeasca?mananci bine acum ca ti-au trecut gretzurile?ca eu cred ca o sa ajung sa-i mananc urechile lui iulian.desi cred ca pofta asta de mancare e si de la vitaminele care le iau...mananc si noaptea ccand ma scol la bebe.acu chiar ajung...
pup restul fetelor si ma scuzati ca nu va scriu la fiecare ,dar printre picaturi,mai repede va citesc si de abea apuc sa raspund.
mirelutza si bebe dani

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Catalina, ce falcoasa ai si tu! Dar pare la fel de roscata ca a mea (adica satena)? Sa inteleg ca tu i-ai dat supliment lapte praf? Eu pana acum i-am dat de 3 ori, cand nu aveam deloc nimic sa-i dau sa suga. Dar si eu ma chinui cu biberonul! Doar cu lapte de la mine, dar biberon se cheama ca-i dau. Oricum pare ca se chinuie la fel de mult cu bibe ca si la san, asa ca prefera sanul, dar nu trage cum trebuie. Acum m-a palit pe mine ideea ca oi avea eu canalele prea subtiri si tb sa traga prea tare. Asta e buna! Sa ma gandesc si cat de mare ar trebui sa fie debitul de lapte ca sa suga bebe cat de cat bine!.
MOnica, eu pe la fetele de nov-dec am vazut ceva sfaturi legate de taietura: uscat bine dupa fiecare dus (cu foenul), betadina (solutie), unguent sau vorba Catalinei tinctura de galbenele. EU una la taietura mea de la cezariana, am pus si Baneocin pudra.
Ella facem si tie galerie sa inteleg.

Am fugit ca ma cheama fata mea.

Bee si Ana TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Ursoiaca nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos !

Cata - m-am uitat la pozele Biei - si mi-au dat lacrimile - e superba - abia astept sa vina si bebelina mea ! Sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii !

Fetelor aveti idee cam de la ce greutate in sus a copilului este recomandata cezariana ? V-am zis grasa me are deja 3 kile jumate si mai are de stat - maine fac si eu 37 de saptamani fix - asa ca in caz ca mai sta vreo 2 saptamani sigur sar de 4 kile si chiar nu-mi doresc cezariana.

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Alina. Mattei asta cu greutatea si cezariana este mai mult un trend al doctorilor. Ar fi o problema daca ai fi ff mica in solduri, cu e Alina, de pilda... dar daca nu, atunci epiziotomia e de baza. Mama l-a nascut pe frate-meu de 4200 fara probleme, si mai stiu si alte cazuri. Deci nu te speria.

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare fetele cu burtici si bebei!
In primul rand felicitari noilor mamici si multa bafta Ursoaica!
Nu am reusit sa citesc din urma, dar promit sa recuperez cand imi mai revin un pic cu oboseala.
Ne-am repatriat si noi ieri si si pot sa va spun ca SUNTEM CEI MAI FERICITI OAMENI DE PE LUME!!! Avem o bomboana de fetita care face toate mutritzele din lume, inclusiv nopti albe si colici, dar suntem optimisti ca vor trece cu bine. Bebe suge doar la san, eu am facut furia laptelui, noroc cu mama mea care m-a masat si mi-au trecut nodulii, dar am avut niste dureri ingrozitoare. Recuperarea dupa operatie este super, dar in schimb sunt vesnic obosita, m-au obosit drumurile din spital unde din 3 in 3 ore mergeam cam 5 minute la alaptat.
Sa va povestesc acum un pic despre cum a fost la mine cu nasterea:
M-am internat zambitoare duminica dimineata, m-a peluat doctorasul cel viteaz si m-a instalat in sala e travaliu pentru monitorizare. Acolo am asista la o nastere live si am multumit lui Dumnezeu ca eu fac cezariana. Intre timp m-au preluat asistentele de la reanimare si au inceput sa ma pregateasca, iar in nici o ora eram pe masa de opratie schimband amabilitati cu anestezista. Tot ce simteam era ca trage mereu doctorul de ceva si misca masa aia cu totul si la un oment dat zice "acum vine", moment in care am si auzit tipete(era inca aproape in burtica si ea urla) si mogaldeatza trecand peste capul meu la asistenta care a preluat-o. Eu in secunda doi am inceput sa plang de fericire si am reusit sa ma calmez abaia dupa vreo doua ore. Doctorul se ruga de mine sa nu mai plang pentru ca el lucra acolo cu intestinele mele si eu ma scuturam toata. Ma uitam cum ii baga frutunasele lui bebe si ma tot minunat de ea cat este de perfecta si iarasi plangeam. Mi-a dat-o langa cap pret de cateva secunde, pe urma au dus-o la bebei si au venit cu bentita mea si mi-au spus masuratorile si Apgarul. Si acum cand va scriu ma cuprinde plansul..a fost cel mai fericit moment din viata mea si eu sa palnf in halul asta. Dupa ce am ajuns in reanimare l-am sunat pe tatic sa il felicit si eu inca plangeam...va dati seama ce sperietura a tras saracul pana am reusit eu printre sughituri sa ii spun ca totul este perfect. Dupa vreo trei ore a venit sotul meu la mine si intamplarea fericita a facut ca tocmai atunci sa vina asistenta cu bebe in brate sa mi-o arate..a fost surpriza si pentru mine si pentru Ovi, iar a doua zi eram deja la alaptat.
Am avut norocul sa ma recuperez eu foarte bine, astfel incat dupa trei zile am venit acasa si suntem in al noualea cer..ne uitam nonstop la micutza si radem unul de altul ca fecm ce facem si hop la ea in camera sa vedem ce face .
Va pupam acum ca e cam vremea sa ne trezim si sa papam,
Ralu, mami fericita de Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, am pus si cateva poze cu Anastasia din primele zile:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/album?.dir=/c496&urlhint=actn,ren%3as,2%3af,0

Mergi la inceput

Rali e superba Anastasia.. pur si simplu superba.

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..am vorbit cu Ursulica...
Nu a nascut inca..e la spital...
Are 4200 g bebelina...
Si se pare ca va fi cezariana...
Astepta sa vada ce decide medicul..
Mi-a zis sa va pup pe toate...
Sa-i tinem pumnii....
Rali...bine ati venit home..sa va traiasca printesa...
Ca e o dulcik...
Refacere rapiduta...
Nicole
33+

Mergi la inceput