Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

[size=1]Cre' ca e rau...
Mie zilele trecute mi s-a rupt tocu' dimineata, la birou, si am tzopait asa toata ziua - n-am avut timp sa plec pina acasa sa ma schimb. Shi n-a fost de bine....

Elise
size=1]

Eu mi-am pus ghetele si am mers pe jos si am tras si o bataie cu zapada intre colegi.
De acum imi fac timp.

Auzi,dar macar ti-a facut cineva masaj dupa atata tzopaiala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

scarmanus, .

Uite, eu azi mi-am luat ceva de lucru pentru acasa. Si in loc sa lucrez, am hotarat sa ascult Rahmaninov. E asa bine... De lucrat n-au intrat zilele in sac.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Buna sursa de inspiratie, eu sint in criza de idei de rasfat, tot asa, ce naiba sa imi mai cumpar. M-am gindit ce m-am gindit, si mi-am zis, ia sa ma rasfat cu o haina de blana, nu naturala, ca oricum nu prea fac deosebirea intre ele, si oricum, dupa vreo doi trei ani tot pe maica-mea ajunge. Asa ca numa' bine, ca tot sint reduceri. In rest sint o rasfatata oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara!
Eu una m-am tinut de cuvant si am inceput sa ma ingrijesc de silueta,am alt tonus si la servici,acasa sunt ceva mai calma,cred ca subiectul asta mi-a dat imboldul de care aveam nevoie.De rasfatat ma rasfat cu hainele noi primite din Italia saptamana trecuta,dar cu toate ca din start imi erau bune,poate putin mulate,acum deja le port altfel,cred ca tine si de forma psihica buna in care ma aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, meritati aplauze la scena deschisa, ma bucur ca v-ati insusit motto-ul topicului, si inca asa cum se cuvine. Sa vedeti ce oameni fericiti vom deveni .
Haideti sa va zic rasfatul zilei la mine: hai-hui prin magazine, imi pica ochii printre maldare de reduceri pe un material roz cu picatete albe . Trag de un colt si mi se arata o rochita ce se leaga cu o funda dupa gat. Numarul meu, evident...Ma duc sa o incerc, imi cam sar parleazul , insa eu nu ma pot dezlipi de rochita. Pretul era de toata jena, trebuie ca a fost ultima bucata, o croiala impecabila (made in Romania de altfel ) numai ca nu pentru tzitzicile mele (care-s cam peste norma ca marime ). Dupa ce am facut turul magazinului cu ea peste brat, incercand sa ma conving pe mine insami ca nu voi avea curajul s-o port vreodata, ma trezesc ca ma indrept spre casa si o platesc. Ies de acolo de parca mi s-a luat o piatra de pe inima si intre timp imi fac planuri sa o transform intr-o fusta, ca la cat o costat nici o fusta nu cumparam de banii aia, nici macar de la reduceri. Vin acasas topaind intr-un picior si de atunci numai la ea ma gandesc. Este un deliciu, o cheama Polka pink dotted dress, asa scrie pe eticheta . Fetelor, am o rochita cum nu va puteti imagina, am platit 10 dolari pe ea si mi-a inseninat toata ziua. Roz bombon, si ce daca, cand vreti sa port roz bombon, cand o sa am o suta de ani?

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

scarmanus, dar de ce sa o modifici? Nu o poti purta asa? Zic si eu, nu am vazut cum vine pe tine .

In alta ordine de idei, mi-a inghitit combina CD-ul cu Rahmaninov. Nu mai vrea sa il dea afara, nu mai vrea sa cante... Sa nu fie vre-un semn ca nu trebuia sa trisez cu munca... Oooooffff, ce m-am suparat... Sper sa-mi recuperez intact CD-ul care imi e foarte drag.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by danielag
In alta ordine de idei, mi-a inghitit combina CD-ul cu Rahmaninov. Nu mai vrea sa il dea afara, nu mai vrea sa cante... Sa nu fie vre-un semn ca nu trebuia sa trisez cu munca... Oooooffff, ce m-am suparat... Sper sa-mi recuperez intact CD-ul care imi e foarte drag.

Daniela

Ai dreptate, e un semn ca tre sa iei ciocanu' la combina . Bad bad combina!

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by crini
Acum in timp ce scriam mi-am dat seama ca am uitat sa scot eticheta de la bluza. Vad ca e si pe dinafara, sper ca nu s-a vazut ca am parul destul de lung.
Daca nu, asta e!

Crini, esti grozava! Mai, acum vreo 10 ani as fi murit de rusine sa umblu asa, dar acum n-as mai face caz prea mare. Unde mai pui ca ieri era cat p'aci sa ies si eu tot asa pe usa, ca mi-am cumparat o haina noua de iarna (terapie de rasfat ), dar m-am razgandit in ultima clipa, ca mi se parea ca nu se potriveste cu fusta pe care o purtam! Iar eticheta am vazut-o doar cand am ajuns acasa si am mai probat haina o data...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Carmenusule, numai subiecte frumoase deschizi!

eu vreau sa comit o nazbatie cat de curand, desi stiu sigur ca nu mi se potriveste, dar mor de curiozitate sa vad cum e sa ai unghii dintr-alea false, pictate. ia ca o sa pun si poze, sa fie circul total. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Anca, multumesc pentru primire. Am progresat īntre timp si la capitolul rasfat: am hotarīt sa merg īn vizita la o prietena foarte draga, careia de vreun an īi tot promit c-o vizitez. Si mi-am comandat si bilet de avion! Acum sper numai sa nu mi se īmbolnaveasca baietelul, ca sa pot pleca pe bune.
O zi plina rasfat tuturor!

Mergi la inceput