Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ana, ma alinti asa de frumos , bunicu', fie iertat, imi zicea Carminucule draga, alintul tau imi aminteste de el si-ti multumesc frumos.
Enn, bine ai venit, sa vezi ca e bine la noi, mai ales ca ai nimerit cum nici nu se putea mai bine pe un topic unde proslavim rasfatul
Fetili, va pusichesc pe toate si-mi sunteti tare dragi ca va rasfatati cu atata sarg .
Eu am avut azi o zi din aia cu tunete si fulgere dar nu m-am abatut de la cel mai maret plan din ultimii 20 de ani in ceea ce priveste parul meu: m-am hotarat sa-l tai. Ana, asta asa, ca sa fiu si io in ton cu unghiile tale cele noi ([mi-am pus si io din astea cand am fost mireasa, ca pe cele adevarate le rosesem de emotii ). Drept urmare mi-am si facut programare, la un salon scump dar daca e bal, apai bal sa fie, nu? Am parul mai degraba lung si vreau sa-l tund pana la urechi, nu stiu prea bine, dar doara de aia ma duc la salon, sa ma sfatuiasca nenea. Evenimentul se va petrece sambata, stati p-aproape ca viu cu poze.
Stai ca uitai, sa va povestesc cum prima oara in viata mea am fost io la pedichura (anul trecut), am venit de acolo cu niste unghiute de numa in jos ma uitam, parca as fi avut sandale rosii noi cu cureluse . Le-am tras in poza, ce ganditi?

Pusiche tuturor,

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Carminucu suna si mai frumos! sa nu faci ca mine cu tunsul, ca si eu tot de luna plina mi-am taiat pletele si acu le vreau la loc, normal :-)) asa ca, gandeste-te bine. e ca in zicerea aia sa nu faci cumparaturi pe stomacu gol, ca de foame umpli coshul. asa si cu tunsul, nush de ce noi, femeile, cand ne-apuca bazdacul, ne razbunam pe plete! :-)) asteapta sa treaca tunetele si fulgerele si abia atunci chibzuieste daca te tunzi sau nu.

unghiile o sa mi le mazgalesc duminica! si zici sa mi le pictez si pe-alea de la picioare? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Ce subiect frumooooos!!!
Eu am inceput de ceva vreme rasfatul, am mutat pc-ul si-am mancat pe masa pentru oaspeti si din farfuriile pentru oaspeti, am bantuit prin magazine si mi-am cumparat o gramajoara de lucruri deloc necesare , plus o noua camera digitala, am profitat de vizita alor mei si-am mers in pub, la restaurant si la film, dar...e loc de mai bine.
In clipa asta ma duc sa savurez o bucatica de cioco desi este atat de tarziu, iar (de) maine ma machiez!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Ai dreptate, Scarmanus, de cīnd am intrat pe topic, numai idei bune īmi vin :-) De tuns vreau si eu sa ma tund, dar nu ma aventurez de una singura la coafor - am rugat-o pe prietena mea sa ma programeze la coafeza ei. Si la pedichiura n-am fost niciodata, dar daca ziceti ca merita īncercat, īmi fac si eu curaj.
Filakia tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

gata,m-ati convins.azi imi lipesc nenorocitu' asta de papuc de care ma tot impiedic.unde-oi fi pus nenorocitu' ala de prenandez?

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ana tunsul parului este o idee cu care flirtez de vreo 5 ani. In astia cinci am avut multe zile cu tunete si fulgere si niciodata curaj (nu ca ar fi legate prin ceva fulgerele de parul meu ). Saptamana asta m-am inervat ca mi-am dat seama la ce bun sa ai par relativ lung daca nu-l lasi desfacut. Io vara nu-l las ca-i cald, iarna iara nu ca ma incomodeaza la scoala. Poi cand atuncea? Jos cu el ca iara creste .
Sa va zic rasfatul zilei, ceva ce n-as indrazni niciodata in mod normal, dar indraznesc azi: fac o petitie moderatorilor sa faca "lipicios" subiectu' asta, nu fiindca e al meu dar fiindca consider ca avem nevoie si de asa ceva printre cum sa alaptam, cum sa slabim, cum sa ne chinum cu una cu alta . Ia sa fie si cum sa ne rasfatam. Daca nu se aproba nu ne suparam .

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

gata,m-ati convins.azi imi lipesc nenorocitu' asta de papuc de care ma tot impiedic.unde-oi fi pus nenorocitu' ala de prenandez?

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Nu tineee, iti spun eu ca nu tine ...nici picatura, nik.
Eu cautand papuci noi am gasit o palarie, da' e turcoaz .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...eu am hotarat sa ma rasfat cu un castron maaare cu cartofi prajiti!!!!

...si ca sa ma simt rasfatata sa aman cura de slabire pe sapt viitoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Jurnal de rasfat 12.01.2006: Astazi mi-am cumparat patru carti si un ceai negru special, amestecat cu bucatele de coaja de portocala. Ceaiul miroase divin ! Am si devorat una dintre carti (e drept ca este subtirica).

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Lipitura tine daca freci locul unde vrei sa lipesti cu smilgher (sper ca asa se sccir),cureti bine incat sa nu ramana nici un pic de mizerie de la vechea lipitura,si aplici "picatura",apoi pusi papucul sub ceva care il preseaza bine pt cateva minute.Bafta.
Super "citibil" subiectul...il urmaresc cu placere si ma distrez la greu cand vad ce rasfaturi de multeori haioase va oferiti.Eu m-am rasfatat ieri,mi-am cumparat o tastatura noua care se adapteaza la lap-top,cea veche climpanea prea tare cand tastam rapid si imi era ca trezesc puiul si uite asa mereu ma chinuiam sa scriu incet...ehhh acu s-a schimbat treaba ,imi fug degetele pe tastatura,cu toate ca risc sa tastez cu multe greseli in aceasta graba,dar tot ma bucur de ea
De azi ma hotarasem sa intru la cura si ia uite cum mi-a stralucit ochii pe un castron cu cartofi prajiti cu cateva randuri mai sus...mmm de cand nu mi-am mai permis asa ceva...dar lasa ca am ambat si ramn cu visele .
Ahhh tot ieri am fost la banca si am indrasnit sa incep trusa de farduri care mi-o daduse sotul cadou acum cateva luni,dar pe care nu o oloseam pt ca nu e un obicei al meu sa ma fardez.Ieri mi-am dat cu putin roz deschis pe la ochi,nici nu se vdea dar eu stiam ca m-am dat si eram tare mandra de mine.
Bafta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput