Bebelusi de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
hristina spune:
[quote]Originally posted by bbdeiulie_august2005
Sa-mi spuneti ce parere aveti(si daca sunteti de acord) cu noutatile din lista!!
Ca idee , acum s-au facut 5 mesaje de pus , la inceput de capitol ..asta e...
Anis
Anis, felicitari!
Listuta si noutatile sunt super! Bravo! Se vede ca faci totul din placere si mai ales, cu pasiune!
Am sa te rog, sa adaugi la Victoria, 6200 la 4 luni, ca uitasem sa trecem. Cat despre cuvinte: eme, bi..., bu..., da..., la..., aaa, eee,
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Laura25 spune:
Buna!
Am reusit sa aflu cum e la noi cu indemnizatia. Cica daca sunt deaj in concediu, numai firma la care lucrez trebuie sa depuna un dosar la directia de munca, eu nu trebuie sa depun nimic nicaieri, nici la primarie nici in alta parte. Probabil ca daca nu sunt inca normele de aplicare a legii face fiecare cum i se pare.
Albinutza felicitari bondarelului!!! Si Rares cand sta pe burta se impinge in picioare si ridica fundul in sus, dar mai mult de cativa cm nu reusesate sa inainteze. El o sa mearga direct in picioare, probabil, la cum evolueaza acum.
Simona si eu am observat aseara la baie varful cuculetzului lui Rares cam rosu, dar nu stiu daca e decalotat suficient sau nu. Probabil ca am vazut discutia voastra si a inceput sa ma obsedeze problema. Oricum, nu pare sa il deranjeze si face pipi bine ... nu stiu ce zic ... eu il mai dealotez usor la baie. Sper sa fie bine. Multa sanatate puiutului tau si tie!
As vrea sa ma inscriu si eu in clubul doritoarelor de kg mai putine. Am 61kg si vreau deocamdata sa ajung la 55 kg. Nu am inceput un regim, ca vreau sa am lapte destul, dar incerc sa renuntz la dulciuri si la paine.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
lulu75 spune:
Felicitari Bondarasului!!!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
lulu75 spune:
Eu vreau sa slabesc de la 57 la 49 kg.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
brianamica spune:
Bondarici mic, BRAVO !!
La mai multe, sa ne mai bucuram si noi aici de evolutia puilor nostri !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Albinutzza spune:
Multimim mult fetelor
Laura, Luca sta deja in "4 labe" foarte bine, si se balanseaza fatza-spate.
Anis, super ideea...eu am 1,67 si vreo 90kg, si trebe sa ajung la 70kg ca sa arat bine, ca slaba nu voi fi nicoadata, ca asa e conformatzia
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Fetelor vroiam sa va intreb, cat Nurofen sau Eferalgan sau Panadol, le datzi la pt dintzi?! Adek datzi numa cand fac crize de durere sau in fiecare seara?! Ca pe prospect zice ca nu de mai mult de 3 ori pe zi, si nu mai mult de 3 zile la rand
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
andatudor spune:
Albinutzza-felicitari bondarelului Luca pt. primii pasi in 4 labute!!
Simona-eu i-am decalotat-o de la inceput de fiecare data cand il spal,chiar si de 4 ori pe zi.O perioada am incetat dar cand am incercat sa i-o decalotez se lipise si i s-a rupt putin pilita si a sangerat putin,deci de atuinci i-o fac iar tot timpul.Sanatate multa!!
Fetelor eu am o mare problema si nu cred ca s-a mai confruntat cineva cu ea.Andrei doarme fff mult,mi se pare mie exagerat de mult!! De la Revelion o tine tot asa.Deci de pe la 5/6/7 dupa amiaza pana a doua zi dimineata la 8/9 cu trezirile pt. supt.Am crezut ca o a fost doar o intamplare la inceput,dar vad ca continua tot asa,si mai doarme si ziua vreo ora /doua.Nu stiu ce sa mai cred,ca de mancat mananca bine,se joaca,dar chiar atatea ore de somn nu prea cred ca e normal.As vrea sa ma duc la pediatra cu el mai tarziu sa vedem ce zice.
Aseara a dormi de la 5 dupa amiaza pana azi dimineata la 8,15 cu 2 treziri la 2 si la 6.Uuufff nu credeam ca o sa spun vreodata ca doarme prea mult!!!Voi ce ziceti??
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Albinutzza spune:
Anda, eu am avut problema asta. Nu chiar asa dar pe aproape. Dormea toata noaptea de la 10 seara la 9 dimineazta, se trezea, papa si apoi somn cate 5 ore, se trezea papa si mai baga iar 4-5 ore. Era vioi in rest, papa f bine. Nu avea febra, scaun normal!!! A durat vreo luna, dar nici acum nu stiu ce a avut. La Luca a fost dupa ce au disparut colicii
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
anis spune:
Anda , mie mi se pare ca dorame f mult.Cum zicea Albinutzza, ca doarmea Luca e ok, adica e normal.Eu m-as duce la consult la dr.
Albinutzza, eu i-am dat panadol baby(1 lingurita dim si una seara) numai cand era durerea asociata cu un pic de febra (37.7).As zice sa folosesti gel, calgel, gingival gel.
Iti dai seama ca il doare in momentul cand devine marait si sta cu pumnul, mana in gura.Atunci ii dai.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."