Bebelusi de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis si Dede- va multumesc mult pt ajutor. Am fost si noi azi la dr si s-a gandit exact ca voi. Intai, pt ca se tragea de ureche dar nu plangea, si pt ca el nu prea plange, dr mi-a zis ca ar putea fi otita dar ea crede ca e infectie urinara asa ca m-a trimis la ambele. Are si putin rosu in gat dar a zis ca e prea putin si nu justifica febra atatea zile. Dintii a zis ca nu erup, deci nu e de la ei. Am fost la orl si nu are otita, nu are nimic la urechi, in schimb otita am eu!si-mi pun picaturi acum. Iar la el, a zis si dr de la orl sa-i fac sumar de urina ca si ea crede acelasi lucru din cauza ca nu e decalotat comlet. Sper sa fie de la asta ca macar stiu ce e si se rezolva cat de cat mai usor. Pana vineri cand iau rezultatele mi-a dat nurofen si cefalexin (cred ca am scris corect) Va pup si va multumesc mult pt raspunsuri!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Anis- multmim frumos pt noile rubrici! raportez si eu ca primele "cuvinte" da, alo si ma. daca ne poti trece sipe noi in listuta te rugam! Iar la lista cu grasane, eu am 1.76cm si 80 kg, am inceput regimul pe 22 dec si as vrea sa ajung macar pe la 65 kg. Multumesc frumos!

Azi ne-a catarit dna dr si avea Mario 10.040 kg! De masurat ne masuram la 6 luni. dar papasem asa ca mai scadem vreo 100g!

Despre fetele cu cura: sa stiti ca eu m-am apucat cam pe 22-23 dec numai stiu exact si din pacate laptele a scazut simtitor! Cu tot ceaiul pe care-l beau! Si nu am tinut mare lucru decat fara paine, mai putina papa, fara dulciuri si 30 min de gimnastica (pedalare la un aparat) Asa ca nu vreau sa va sperii dar aveti mare grija ca laptele e mai imp, zic eu!

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ceva la fetele care au probleme cu bbi constipati: dr mi-a zis sa-i pun praz in supa in loc de ceapa si sa i-l toc si pe ala. (mai zicea cineva mai de mult ca prazul e mai bun ca are vitamine dar nu mai stiu cine- mea culpa!- si am tot vrut sa o intreb pe dr dar am uitat si mi-a zis ea singura) O sa va spun daca functioneaza.

Giana incearca sa-i pui putin lapte praf in mar (eu ii punea 60ml si papa f bine, si o lingurita de cereala. Acum dupa o luna de papat asa i-am scos laptele si in loc de 260 cat papa acum a ajus la 200 dar e suficient ca are de unde da jos! Pofta buna si succes!

Va pup acum ca e tarziu si tb sa spal bibe! Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, cuscra, multumim pt felicitari . Sa-ti raspund la intrebare, Eva sta in activity center si o ora daca o las; nu se plictiseste niciodata in el; plus, are si Jumperoo-ul ala in care tzopaie toata ziua ; dupa ce isi face portia de activity center si Jumperoo o asez pe jos sa se joace in fundulet sau pe spate, apoi in bouncer sau in high chair sa se mai odihneasca putin , sa-i dau sa pape si sa i se faca putin somnic, sa o duc in patut ...

S-a trezit printesuca.
Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Neatza'

azi noapte a fost cam maraita Paula... si plangea de parca avea dureri... nu vad sa-i iasa dintisori, nu stiu de la ce... in brate rade nu are probleme... Raport primele cuvinte: ania, ma, ghe, de, ooo, eee...

Simona, prietena mea, cand baietelul ei era mic se confrunta cu aceasta problema, i-a dat antibiotice si apoi pe la 2 anisori l-a operat la putzuca... ii tot spunea medicul sa o decaloteze dar ea nu facea ...sa fiti sanatosi!

Anis, mersik, o sa incep si eu in 2-3 saptamani.

am vazut poze si aveti niste bb superbi pupici la toti!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Voi ati vazut pe undeva prin Ro jumperoo ? Am cautat si nu am gasit. Sincer imi place tare tare mult.

Voi fete de pe aici, ce borcanele folositi (cu mancarica solida) si de la ce firma ?.

Azi noi implinim 5 luni si as vrea sa incerc sa o obisnuiesc si cu ceva mancarica de la borcan. Poate mai iesim si noi din Bucuresti ca simt ca imi vine sa ma urc pe pereti. Mai ales ca eu am inceput serviciul si sunt somnoroasa si cam beata de oboseala tot timpul. Ana se trezeste (inca) de 2 ori pe noapte sa manance, si asa as pleca la munte un week-end......

Astfel incat as vrea sa iau ceva borcanele sa o obisnuiesc un pic.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anuntz important: Luca a facut ieri, "primii pashy de-a busilea"...nu-mi venea sa cred, eram cu soacra-mea si luase poz pe care o prefera in ultimul timp, aceea de a sta in 4 labe (ca nu stiu cum sa zic altfel) si hop a plekat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Anuntz important: Luca a facut ieri, "primii pashy de-a busilea"...nu-mi venea sa cred, eram cu soacra-mea si luase poz pe care o prefera in ultimul timp, aceea de a sta in 4 labe (ca nu stiu cum sa zic altfel) si hop a plekat

[b]Albinutzza[b] & [b]Luca bondarelu'[b] [b]07 Iulie 2005[b]
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Felicitari, plimbaretilor!

Noi avem un prieten, prof de sport, iar baiatul lui face 8 luni. Ne-a zis sa punem si noi fata pe jos, prin casa, ca o sa vedem cum pleaca..Si a avut dreptate! Se urneste, dar mai avem de munca pana la reusita finala! Ea sta foarte mult pe burtica, in pa, si o vad cum ar vrea sa se miste, dar oboseste si se enerveaza ca nu reuseste.

lui Luca !

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Kasi, multumim . Luca doarme pe burtika de cand am venit acasa. Daca il pun pe spate nu doarme. Si cand se joaca tot pe burta ar vrea sa stea Deci are ceva muschiuletzi formatzi!!!

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Simona, sanatate multa si lui Mario si tie. Asta cu decalotatul e generala. Pe multe le-am auzit. Si fratele meu a avut, si pe la 2 ani l-a operat, dar n-a fost ceva nasol!!!

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput