Bebelusi de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, bebeii vostri stau in activity center?Aidan urla cand vreau sa il pun in el asa ca mai asteptam pana pe la 7 luni.Acum ii e foarte teama de el.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

hristina, Paula e bb de august 15 august... dar e in suport special... de ce intrebi?

Ella si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Adriana, activity center-ul nostru nu e ca premergatorul e ca un trapez, am pus adresa la pg.2

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor, ce mai stiti de Katink si Mamini?! Ca eu daca nu am mai citit 3 cap, nu stiu nemek de ele

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink parca e in Olanda la sora ei.Iar mamini era prin tara, daca nu cumva e pe drumul spre casa

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, cand incepi sa-i dai papuslei tale cu ochii mari altceva de papa ? si cu ce te-ai gandit sa incepi?( cool pozele.... asa codita avea Iulia pe la un an juma...)

Ella2000 si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella2000, cam in 2 sapt incep.Eu am sa-i dau numai legume pasate ,fara suc, 1 sapt, dupa care o sa introduc si a doua masa solida ,anume fructele crude , si peste inca 1 sapt. , a 3-a masa iaurt ,smantana,branza.

O sa incep cu legumele mai putin dulci, de ex, dovlecel,telina, morcovul fiind mai dulce, il las mai la urma cand trebuie sa bag si fructele.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

al nostru e 2 in 1 adica poate fi folosit ca premergator dar si ca activity center.Ideea e ca nici nu il pot pune pe Aidan in el....cum il atinge cu picioarele incepe sa urle si pare un plans de frica nu de altceva.E un fricos si jumatate, asa ca trebuie sa mai asteptam sa fie mai mare, vreo luna.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Sa-mi spuneti ce parere aveti(si daca sunteti de acord) cu noutatile din lista!!

Ca idee , acum s-au facut 5 mesaje de pus , la inceput de capitol ..asta e...

Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Valcampan- biscuitii ormali cica nu sunt buni pt ca au zahar si tot felul de chimicale si grasimi nerec. Nu stiu exact firma de la care erau, cred ca milupa, dar i-am vazut la farmacie. Cred ca gasesti mai usor daca cauti pe net.Iar despre mama singura, imi pare rau pt tine, cerd ca e greu, dar sa stii ca nici eu nu am prea mare ajutor ca tot singura ma ocup de bebe. sotul doarme in sufragerie sa nu-l trezim ca merge la serv si oricum nuci nu asa lasa pe nimeni sa stea prea mult cu el. Doar pe mama rar de tot cand merg la cumparaturi si eu. In schimb mai sta ziua cu el, ii face masaj si imi face cumparaturile, ceea ce e intradevar imp. Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput