Bebelusi de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
Dianami spune:
Fetele care faceti sport pt. a deveni si alaptati inca: aveti grija sa nu va fortati si sa faceti febra musculara pt. ca acidul lactic din muschi (care provoaca durerile sus-amintite) poate diminua lactatia sau chiar o poate opri! Asa ca sport usurel (gen mers pe jos, urcat scari, aerobic usor s.a.m.d).
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
valcampan spune:
am stat azi noapte 3 ore pe adresa indicata, am vazut la jucarii dar toate scumpe pt mine. Sa vad cum fac pt ca mi-a ramas gindul la acel activity center primit de tine. e super !!!! Am intrat si pe forum acolo si am copiat o gramada de poezii pt copii. Am sa ma apuc deocamdata sa-l invat pe nepotelul meu poezii sa vad daca ma pricep si cita rabdare am.
Mamici ma inscriu si eu in clubul GROH-GROH. Am sa incerc sa respect indicatiile lui Monti dar deocamdata pasesc cu pasi marunti. Ma cunosc destul de bine sunt o mare pofticioasa si nu pot sa renunt brusc. Am inceput sa beau apa mai multa si de ieri nu mai maninc nimic dupa ora 18. Asa ca treceti-ma in listuta am 72 kg. si vreau sa ajung la 60 kg pina in vara.
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
bbdeiulie_august2005 spune:
Diana Mirela...asa e , cu sportul...eu de fapt am fost o singura data..am alergat usor pe banda.De fapt la mine sport inseamna sedinte pt celulita, imbalsamari cu alge si tot asa.
Anis
Mai raman logata asa..ca am de completat.
emaaimee spune:
Duceti-va la Fisher Price si cautati activity centre.Parca asa l-am gasit eu.Tineti cont de cod 1885 ca mai e unul.
Si eu tot roiesc pe langa un activity centre care e la reducere -40 de euro.Azi am vrut sa il iau dar nu aveam cum sa il car eu cu carutul fiind.
Diana-multu' de raspuns,dar chiar nu am pe nimeni in Italia,in Ro se gasesc gamele scrise de tine ca vine cineva acum sambata.Daca poti sa imi spui pana vineri,please, ca sa imi cumpere daca se gasesc.
Mai cu juramintele,nu declar cate am ca suntdupa ce am slabit va zic cat am fost oricum se vede si in poze ca sunt purcelul lu' nea Ilie,dar c'est la vie!Oricum la vara cand viu acasa la Cta Irina zic eu ca o sa fiu trasa prin inel.
Am luat si eu azi borcanase de la Hipp gama organica ca era oferta luai 3 si primeai unul cadou.Tot asa am ales fara sare si zahar.Ca poate voi avea vreodata nevoie cum zicea si Mona.
Eu tre ' sa ma culc ca fata e la s3 si eu trageam naniul 3 cu ea.
Eu prea sportiva nu am fost si nici nu o sa fiu,dar dintotdeauna merg pe jos mult,cred ca de aia am si nascut asa usor ca aici nu prea am luat autobuzul de cand am venit decat daca e distanta f mare de mers si tot cobor mai inainte si trag pe jos.Acum tre'sa o iau iar la talpa cu caruciorul cu fata ca nu se mai poate.Eu asa ma slabit mereu cu mers mult pe jos.Si bineinteles mai usor cu
Am pus si eu poze noi.Daca vreti sa le vedeti: Craciun in 3
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
starchi spune:
Fetele,
ma bag si eu in competitie...am 75 de kg si vreau sa ajung la 55pana in vara.
Problema e ca si eu mai alaptez si nu stiu ce varianta de slabire sa abordez.
Am rasfoit, ca sa zic asa, Montignac si nu mi se pare chiar asa rau.Pana la urma e un mod de viata care trebuie urmat nu o infometare nebuna.
Voi stiti daca are efecte asupra alaptatului? Ca n-am avut timp sa citesc chiar fiecare pagg.
Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Dianami spune:
Emaaimee, produsele se gasesc in Romania. In Bucuresti sunt in farmaciile Help Net sau SensiBlu (Help Net are toate gamele).
Am vazut pozele. Scumpica foc puiuta! Sa-ti traiasca!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
ankak spune:
Albinutza, esti asa dragutza.....ai tu asa incredere in mine? La mine in familie e vesnic cite ceva de sarbatorit! In fiecare luna avem cite un aniversat! Ba in unele 3 sau 4!
Striga cineva condica la capricorn? Iote-ma prezenta! Una MARE si INCAPATINATA!
Va mai cereti osinda degeaba.....eu ar trebui sa fiu prima la loc de "asa NU" Scrieti-ma in frunte si aratati-ma cu degetul (stiu ca nu-i frumos da' asa-mi trebuie) la 1,64 am 85 kg Nu stiu cind oi ajunge la 55 cite visez eu cu ochii deschisi....
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Emaaimee, am vazut pozele cu printesa ta imbracata in spiridush. Ai o comoara de fetita, spun pentru a nu stiu cita oara!
Acu' zi sincer...numai felia aia din tort pe care ai fotografiat-o a fost a ta? Ai si niste poze dintr-un parc de distractii?
Si cum papa ea cuminte... din partea noastra!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Ella2000 spune:
Ei fetelor, eu am hotarat sa nu mai mananc asa de mult! dulciuri mancam tot ce gaseam chiar si din ciocolata Iuliei. Am 1.62 si 70 kg adica asta era inainte de sarbatori, as mai pune inca vreo 3 kg ....nu am cantar si nici nu vreau! vreau sa ajung la 53-55 ptr ca asa ma simt fff bine... oare cine nu se simte mai bine?? cum o sa arat eu in rochie de gala ca o balena cum sunt acum daca nu do sa am ambitie?
succes tuturor !
Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia