Bebelusi de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
andatudor spune:
Albinutzza-deci si Luca a avut asa o perioada.Da,la fel si Andrei mananca bine,se joaca ,n-are febra,si totusi ma gandesc ca e prea mult.De 2 zile nici baie nu i-am mai facut ca mi-a fost mila sa-l trezesc.La dr. ai fost si daca da, ce ti-a spus??
Acum iar doarme de la 11,10.Astept sa se trezeasca si dau o fuga cu el la pedi.
Mai am o nelamurire.Voi dupa ce ati bagat pulpa de fruct i-ati mai dat si suc in aceeasi zi??Adica eu pana cum ii dadeam dimineata suc de mar si morcov ,daca ii bag pulpa ii mai dau si suc,ca pe o alta masa separata sau ajunge doar pulpa??Sper ca m-am facut inteleasa!!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
brianamica spune:
Anatudor eu am bagat pulpa de fruct, la inceput gradual , cate putin inainte de suc. Adica, ii pregateam si sucul si ii dadeam putina pulpa si apoi suc.
Acum avem masa separata de fructe : mar cu biscuiti (care nu prea ii plac sau banana cu biscuiti ( de care e indragostita tipa...). Cand ii dau banana trage de canita... e disperata !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Dianami spune:
Raportam si noi prima intoarcere de pe spate pe burta!
Inapoi n-a mai stiut drumul...
S-a sculat la 8 sa manance, de fapt am auzit-o cum "vorbea"
in patut. Cand m-am dus la ea, statea pe burtica bine mersi, desi nu-i placea pana acum . Sper sa nu uite cum se face...
In legatura cu somnul, Iulia mea doarme 10 ore pe noapte, continuu, fara sa manance, de la o luna. Si e f. bine,desi la inceput si eu imi faceam probleme. Dar in afara de durata somnului nu se schimbase nimic, nici dispozitia, nici cheful de joaca, pofta de mancare, nu avea semne de boala.
Asa ca urmariti-va atent bebelusii, pt. ca ii cunoasteti si mergeti la medic daca aveti semne de indoiala.
Va pupam!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
brianamica spune:
Adica in aceeasi zi.
Oricum ea nu mai e incantata de lapte. Il dau lapte doar amestecat cu cereale ....cu banane bineanteles ca altfel urla de foame dar nu ar manca....
Ma batea gandul sa ii bag pur si simplu banana sau alt fruct in lapte (ca un milkshake), insa nu stiu daca e posibil si nu o strica la stomacel.
Ati incercat careva ?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
hristina spune:
Fetele, da cineva piure la bebe?
Cum il preparati? Vreau sa incep sa-i introduc galbenusul si apoi ficatelul, dar vreau sa stiu, cum faceti piureul? Ca sa le bag si pe celelalte in el!
Please, tell me!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
corbioana spune:
Albinutzza Felicitari Bondarului saltaret!!!!! Bravoooo!!!
Hristina piureul se face la blender daca ai, pe razatoare, pasate, cum poti tu sa le faci mai marunt. Legumele fierte le amesteci si apoi pasezi si ou, ficat, carnita in el.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
andatudor spune:
Anis,Diana Mirela-acum am sosit de la dr.A spus ca nu e nici o prob. daca doarme mai mult atata timp cat e activ,vioi si mananca,dar mi-a dat sa fac un examen de urina si o hemograma,asta poate si pt. faptul ca in 3 sapt. nu a luat decat 100g in greutate.De fapt cand l-am cantarit la 4 luni avea 6 160 kg,dar cu pampers,cu un body ,caciulita si 2 perechi de pantalonasi si sosetele,acum decat cu pampers avea 5 960 deci.... nu prea bine ,zic eu.Mi-a dat sa-i dau si calciu tipm de 5 zile si Vitam-complex de vitamine.Mi-a zis sa-i bag branza calcica la piureul de fructe si daca vreau pot sa-i dau si cereale fara gluten.
Voi de care ati luat?
Cam asta e si eu sunt cam deprimata!Stiti cumva cam cat sange ii ia si cum pt. hemograma,ca mi-e groaza maine de asta!
Brianamica-si eu azi i-am dat sucul de la un mar amestecat cu jumatate de pulpa di respectivul mar si l-a papat pe tot.
AAA,iar acum iar doarme de la 2,10.
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Ella2000 spune:
salutare,
a sosit sotzul meu de la Primarie, unde nu ai loc pentru un ac... e nebunie cu acest transfer si depunderi de acte !!! eu am fost la Directia muncii unde este la fel... o sa trecem si peste asta... eu am o problema cu actele deoarece am aceste 10 luni lucrate la doua firme cu continuitate. Stie cineva daca am nevoie de 2 adeverinte?
Albinutzza, felicitari pentru bondarel! Paula se taraie si se invarteste dupa popriul ax cand e pe burta... se intoarce cand are chef de pe spate pe burtica, ,mai rar si mai des de pe spate pe o parte sau cealalta!
Andatudor, e bine daca te-ai linistit... uneori dorm mai mult bb-ii.
Hristina, nu mi-ai raspuns, te refereai la posibilitatea de a se infecta?
Diana Mirela, felicitari pentru prima acrobatie!!!!!
Ella2000 si printesele : Paula si Iulia
Laura25 spune:
Kasi, eu nu am blender (inca) si le dau piure de legume de vreo 2 luni. Eu fierb f. bine legumele apoi cu o lingura le pisez si le trec printr-o strecuratoare de ceai (am una mai mare acum...) si ies destul de maruntzite zic eu, ca nu am avut nici o problema din punctul asta de vedere. La fel am facut cu galbenushul si cu ficatzelul.
Si ca tot discutam noi doua ... venim si noi cu o intrebare .... Fata ta e promisa la vreun baietel? Ca tare ne e draga cum e asa dulcica si frumusica in poze . Si lui Rares ii place, ca i-am aratat-o! Daca ai vrea si e fata disponibila, Rares ar scoate-o la un biberon cu suc.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
salutare,
[Hristina, nu mi-ai raspuns, te refereai la posibilitatea de a se infecta?
Ella2000 si printesele : Paula si Iulia
poze
Si la asta, dar mai mult la cum o tii sprijinita! Eu ma gandisem sa o iau in cada, cand va sta in fundulet bine, sa o asez in suport gen premergator. Vazusem unul super, special de baie, pe net, dar acum nu mai stiu sigur, la ce magazin.
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos