Gynipral - pastile

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alimami spune:

Sa sparg eu gheata in 2007!!!!!!!!!!!!!

Alina ma numesc si am avut aceeiasi problema cu colul deschis de la 24 saptamani.
Din pacate la 28 sapt a trebuit sa ma internez pt ca au aparut contractii destul de dese.In spital am facut perfuzii cu gynipral si injectii (nospa+scobutil).
Dupa 1 sapt am venit acasa si am continuat tratamentul cu gynipral pastile si nospa luate binenteles la recomandarea medicului.
Nu mai spun ca trebuie sa stau cat mai linistita si repaus la pat.
Gynipralul il suport destul de bine fara probleme dar sincera sa fiu nu stiu cata vreme sa le mai iau avand in vedere ca ma simt destul de bine iar contractiile au incetat de mult.
Eram curioasa sa aflu de la voi ce stiti despre acest lucru,nu mai am rabdare pana la urmatorul consult la medic.

Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Salutare tuturor! Sunt si eu o viitoare mamica, urmaeaza sa nasc in octombrie si vreau sa va intreb pe voi despre Gynipral. Fara sa am nici un fel de problema, medicul meu mi-a prescris Gynipral si No-spa si chiar nu inteleg de ce. Este careva dintre voi careia sa i se fi prescris asa, fara nici un motiv?! Din cate m-am documentat eu, inteleg ca e pt probleme serioase, or eu chiar nu am nici un fel de probleme. Sincer, nu consider normal sa ma indoape cu pastile de care nu am nevoie, iar lucrul asta cred ca ma va face sa-mi schimb medicul ,dar totusi va cer si voua parerea.
Va pup si astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

oanacris28 eu am luat gynipral atunci cand no-spa + scobutil nu-si mai faceau efectul de nici un fel... Si aveam contractii serioase... Medicul mi-a recomandat sa iau o perioada (2-3 sapt.) si sa incerc sa ma opresc la un mom. (doar daca reusesc sa potolesc contractiile cu no-spa + scobutil sau chiar deloc) pt. ca altfel se va obisnui organismul si nu va mai avea nici un efect cand voi avea nevoie.
Eu zic ca nu trebuie sa iei daca n-ai nici o problema nici macar no-spa... gynipral nici atat... Poate o sa ai nevoie mai incolo si n-o sa-si mai faca efectul... Eu tin pumnii sa nu fie cazul...

Edit: mai da si palpitatii si o stare de moleseala... tare neplacuta... si-l molesteste si pe bb.

si sarcina usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

elyanne, iti multumesc mult pt sfat, sa stii ca ma ajuta mult sa aud pareri, mai ales cand sunt avizate, caci...vad ca ai experienta...cu 3...sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
In privinta Gynipralului, avea destul de multe si rele efecte: tremuratul mainilor destul de agresiv, dureri de cap si palpitatii, nu gluma!
Uite ca nu strica sa fii vigilent si sa te informezi, ca daca mergi pe mana medicilor neconditionat, nu se stie in ce fel si cum ajung sa-si bata joc de tine, ... pe banii tai.
Ms inca o data si sper sa mai vb, ca mie una, imi face bine!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

si eu iau Gynipral in combinatie cu no-spa si utrogestan, pentru contractii. Gynipral am luat cate jumate de pastila la 8 ore si acum iau jumate la 6 ore. Mi s-a recomandat sa maresc doza pana la 4/zi in caz ca contractiile se inrautatesc. Palpitatii si ameteala am avut doar la prima doza, acum nici nu mai simt cand iau.

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput