Gynipral - pastile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Eu am renuntat deja la gynipral, pt. ca unul din cei mai buni dr. din Timisoara - dr. Cioata -, mi-a spus ieri la un eco morfologic ca doza pe care o luam eu nu face nici rau, dar nici bine, este mai mult...pt. psihic si daca vreau sa aiba efect trebuie sa iau cel putin 4, dar oricum el nu il recomanda... Asa ca am ramas numai pe no spa si numai in caz de dureri voi mai lua gynipral.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mirabelac eu luam Gynipral 3/zi dupa cerclaj cam o luna de zile, apoi le-am oprit si mai luam doar la nevoie cate 1.
Scopantil la nevoie, combinate cu no-spa. Atentie..nu asocia scopantilul cu gynipral. Deci daca ai luat intr-o zi gynipral nu mai bagi supozitorul.
Cu intepaturile..mai aveam cateva, mai ales ca bebelina mea a binevoit sa stea cu piciorusele fix pe col si dadea in el la greu. Numai ca am stat aproape numai in pat si am fost ok. Sanatate multa fetele si curaj..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu am luat gynipral de la 3 luni cand au aparut primele contractii si pana am intrat in sala de nasteri(cezariana). Luam cate 3 sau 4 pe zi bineinteles cu nospa, scoburil, papaverina injectabil sau pastile. la cerclaj am facutt o perfuzie cu gynipral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor,
Eu am facut o criza de contractii dureroase simbata trecuta si m-am dus la spital unde mi-au dat Nifedipin 10 mg - 4/zi combinat cu no-spa. Acum ma simt bine insa pe prospectul la Nifedipin scrie ca nu se da in sarcina.
Voi ati auzit de asa ceva? Ati luat vreuna din voi?
Multumesc
Mirabela 26+

Astept un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu stiu ce sa-ti zic...dar uite stiu pe cineva cu amenintare de nastere prematura, col deschis la 8 luni, iar ptr ca bebe sa stea linistit in burtica si sa amane nasterea ii dadeau diazepam. Deci banuiesc ca e ok...
Uite si pe prospectul de Magneb6 scrie ca nu se da la gravide si totusi cred ca toate am luat.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Si mie mi-a dat diazepam in spital si acasa doar daca e nevoie si nu mai pot sa rezist.
Ai dreptate cu ce scrie pe prospect, de ex. pregnyl-ul care-l da dr. Tutunaru si multe altele, nu se da in sarcina. dar stii ce cred eu? Unii producatori, ca sa nu mai dea bani pe diferite studii legate de sarcina, scriu ca e contraindicat si s-au scos in eventualele litigii. Parerea mea!!!
Pupici si sanatate!
Mirabela 26+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Vad ca nu mai sunteti consumatoare de gynipral...

Mirabela 27+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mirabela, stai linistita ca sunt aici. Iau si eu mereu. Nu l-am mai intrerupt de cand mi l-a prescris. Dar uneori nu e nici el nici no-spa de ajuns. Insa mergem mai departe. Uite ca nu stiu daca am retinut la ce dr esti, parca tot la T. Insa am retinut ca ai si tu IR-urile mari. Ce valori ai momentan si cand mai faci eco morfologica?

tanima 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Si eu iau Gynipral, No-spa si Utrogestan.La inceput de la Gynipral aveam palpitatii puternice, uneori sinteam ca raman fara aer.Cu timpul organismul s-a obisnuit iar acum apar foarte iar, chiar deloc.De asemeni stiu ca se ia pana in saptamana 36 maxim deoarece intareste colul si va fi foarte greu la nastere cat si pt. curgerea de sange de dupa. si sarcina usoara.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Tanima Ti-am scris si pe mamici de sept-oct. Aveam la 21 sapt. 0.7 pe toate, si acuma tot asa le am. Nu sunt la dr. T, eu sunt din Iasi si dr. mea nu mi-a dat trat. Bebe e dezv. cum trebuie, chiar e mai mare cu 1 sapt. si a zis sa nu-mi fac griji. Plus ca am gasit un site cu valorile normale si 0.7 e max dar la valoarea normala. Nu stiu ce sa cred acuma...

Mirabela 28+

POZE

Mergi la inceput