Gynipral - pastile
Raspunsuri - Pagina 3
Zuzi spune:
Eu iau si acum gynipral dar doar 1/2 pastila pe zi, de groaza sa nu mai apara contractiile si sa nu ma puna nimeni in repaus total.
Pe indicatiile de la gynipral scrie ca se elimina potasiul din organism asa ca e bine sa fie luat impreuna cu potasiu.
Farmacista si nu medicul m-a sfatuit sa iau si aspacardin.
Nu va speriati ca este asa zisul medicament al cardiacilor.
Aspacardin este potasiu + magneziu. Eu iau de citeva luni si ma simt foarte bine cu el.
Sanatate la toata lumea!
iulyp spune:
Si mie mi s-a recomandat gynipral. Dupa o amenintare de nastere prematura la 29 sapt. cand colul s-a deschis si s-a scurtat mult. Dupa aproape 3 sapt. in care am luat no-spa3/zi, 5zile salbutamol cate juma de pastiluta dim. si juma seara, am ajuns la 32 sapt. la perfuzie cu gynipral si in continuare pastilute, cate jumatate de pastiluta gynipral la 8 ore. Ce pot sa zic e ca pe langa efectele sec. amintite de voi, eu inca mai am contractii si ce e curios e ca la inceputul tratamentului cu gynipral contractiile pe care le aveam erau mai dese si mai dureroase si abia apoi au inceput sa se mai rareasca. De disparut cu totul nu am nici o sansa pt. ca si cand stau linistita la pat am contractii care sunt dureroase.
Aura sapt. 34 fix
Mirabelac spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt consumatoare de gynipral, iau 3/zi pt contractii si au efect, insa dr. a spus sa nu mai iau mult timp si sa revin la no-spa si scobutil - care la mine nu mai au efect.
Voi cit timp ati luat gynipral? Ca eu ma impac bine cu el.
Mirabela
Astept un ingeras!
madau spune:
Gynipral...
Am luat si eu o luna de zile dupa cerclaj si mi-a fost de ajuns. Pe lnga faptul ca imi tremurau mainile ca la balamuc, ma apucau palpitatiile si imi curgea sange pe nas...nimic rau.
Insa m-a salvat medicul care mi-a zis sa raman numai pe No-spa si Scopantil si doar la nevoie sa iau cate jumatate de pastila de Gynipral ( doar ptr contractii nasoale). Deci cam astea vad ca sunt efectele la toata lumea. Stati linistite insa, bebe nu pateste nimic. Pupicei si aveti grija de voi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Mirabelac spune:
Madau,
Ce doza de no-spa si scopantil ai luat?
Si eu am facut cerclaj la 16 sapt. si ma chinui de atunci cu contractiile nedureroase si de vreo 2 sapt. din cele dureroase. Eu intru in panica rau de tot cind ma apuca durerile alea ca la ciclu, mie frica sa nu faca rau la bebe. Pe tine te intepa la cerclaj?
Astept un ingeras!
inni spune:
Si eu iau Gynipral 3/zi.
Si mai suplimentez si cu No-Spa din cand in cand, adica cand nu sunt cuminte si nu prea stau in pat.
Reactii adverse am si eu : puls 120-130, palpitatii, un tremur in mine...desi mainile nu tremura deloc, dar nu as renunta la pastile.
Cu toate astea mai am contractii..repausul la pat pana la urma se dovedeste a fi mai mult decat util, insa nu intotdeauna respect acest program.
Inni 28
Mi-Ka spune:
Ma inscriu si eu in clubul celor care iau gynipral...dar doar de saptamana trecuta, de vineri, cate 3/zi + no spa tot 3/zi. Dar cum intre timp mi-au trecut contractiile dureroase si durerile de burtica, ma gandesc sa le mai reduc si eu, la cate o jumatate de pastila de 3/zi si asta fara sa imi mai intreb dr. Dar nu stiu pana cand trebuie sa le iau..si pe dr. am uitat sa-l intreb...
Ma gandesc ca, cresterea ritmului cardiac la noi, nu afecteaza fatul, nu???
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
inni spune:
Mi-Ka cresterea ritmului cardiac nu afecteaza deloc bebele, pt. ca al lui nu creste..numai al nostru. Asa ca stai linistita.
Inni 28+
Mirabelac spune:
Nu va faceti griji, nu afecteaza pe bebe. Are multe efecte secundare pt. noi insa e f. bun, actioneaza direct pe uter, fata de no-spa sau scobutil care sunt mai generale - actioneaza pe tesuturile moi.
Sanatate si pupici.
Astept un ingeras!
Medeea76 spune:
Eu am citit pe prospect ca uneori afecteaza si ritmul cardiac al lui bebe. Parca totusi imi vine sa renunt la Gynipral si sa raman doar cu No-Spa...