Cel mai mare defect al unei neveste ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by aiuras

Dar cred ca cel mai mare defect al unei sotii este ca este mereu "aceesi " cand ei ar prefera mereu "alta"...

Bine spus!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

salut tuturor,
foarte bun acest subiect si eu (si sotul meu implicit) ma regasesc in tot ceea ce a scris Kehleyr.Eu nu vreau sa fiu cicalitoare dar cateodata altfel nu se poate.De cate ori am lasat sa vad daca sotul isi aduce aminte singur am constatat ca 80% tot uita asa ca e in interesul meu sa-i spun din timp in timp ce astept eu dela el.
numai de bine sa auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Eu de la un timp am observat ca daca ii spun fa aia,drege aia nu face....se simte dominat,mai ales ca sotziorul meu este leu si are caracter puternic...in schimb daca nu ii zic nimik face singur.
Incercati si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

eu spun ca defectul unei femei este cand da prea multe sanse unui barbat...asa a fost in casnicia noastra
cand gresea il ierat mereu si a devenit un alint
iar noi daca gresim nici nu se discuta sa i-ti acorde vreo sansa
noi putem ierta insa iei deobicei nu...asta ar fi parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

nu exista defecte, oamenii sint oameni, ceea ce este pentru mine de nesuportat ( de exemplu sa ma bata cineva la cap ca ma iubeste de nu mai poate) poate fi pentru altcineva o binecuvintare...unii asteapta ceva, altii asteapta altceva...nu poti generaliza, de exemplu mie mi se scoate cu furca o vorba din gura, nu cicalesc, abia de scot 3 vorbe, dar asta nu ma face deosebita, nu? In schimb am alte defecte..
unul dintre ele: nu vreau sa fiu "nevasta".

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Vreti sa auziti parerea unui barbat despre femeile cicalitoare!? Ei bine, o femeie nu trebuie sa fie cicalitoare. Sa impinga barbatul de la spate,da,dar sa-l cicaleasca, nu,ca va face contrariul a ceea ce doriti sa faca. Lasati-i un spatiu de respiro, sau macar sa creada ca ii lasati acel spatiu, ca are mare nevoie de acel punct de respiro. Va imaginati cum este sa vina acasa facut arsice de sefi si cind ajunge acasa sa fie facut si de voi!!?Va ginditi oare la saracul om prin ce trebuie sa treaca avind creierul facut varza de la munca!? Ca el de acolo va aduce banii necesari placerilor voastre. Mai trebuie sa va asculte si pe voi cum il bateti la cap cu te miri ce prostii.
Va intrebati oare de ce barbatul vostru se duce la o bere cu prietenii. Se duce saracul ca sa-si inece amarul in bautura, ca el crede ca este singura care il intelege. Este grav daca se apuca de bautura din cauza asta. Am un exemplu,care este intre mama si fiul ei. El acum este un alcoolic inrait din cauza lui maica-sa. Cum cunoaste si el o fata si o duce acasa, mama lui interpreteaza imediat;este c.... si altele. Din cauza ca nu poate sa aiba pe cineva si-a inecat oful in bautura. Si bea,nu se incurca.
Asa este si cu o nevasta cicalitoare.
Asa se va intimpla daca o sa mai continue cicaleala.
Sper ca m-am facut cit de cit inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

hai mai Calin, nici chiar asa...nu numai barbatii muncesc, in plus pentru femei abia cind ajung acasa incepe schimbul 2, timp in care cam majoritatea sotilor se fac ca ploua ( desi mai sint si exceptii). Deci: l-a certat sefu' si saracutzul de el n-a mai putut rezista sa o mai auda si pe sotia lui, eventual nici pe copil, asa ca a plecat sa bea o bere....Nu stiu de ce dar situatia descrisa mai sus mi se pare invechita si vai de capu' ei...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna!
Hai sa va zic si eu. I-am dat linkul sotului si s-a distrat copios! Cica..ma, eu si tu suntem doua neveste cicalitoare! Si asta pt ca vorbim minim 4 ore..intr-una! Fara sa ne oprim adica! Facem planuri, povestim, radem, barfim...de uitam sa si mancam! Dar intrebandu-l care crede ca este defectul meu major, mi-a zis asa:
1. Pai faci mancare mult prea buna si din cauza asta io am facut burta!
2. Esti mult prea atenta la detalii si asta nu-mi lasa loc "de intors"
3. Esti un drog..creezi dependentza!....
No, parerea mea personala, e ca trebuie echilibru in orice aspect al vietii de cuplu. Ca-i mai cicalim,ok! Atata timp cat nu ei sunt de vina pt absolut orice sau atata vreme cat noi nu facem asta doar pt ca nu putem tace, mi se pare normal!
Va pup...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
1. Pai faci mancare mult prea buna si din cauza asta io am facut burta!

Asta mi-a reprosat si mie! S-a ingrasat 30 de kg in 5 ani (de nu-l mai recunoaste nici maica-sa,care mi l-a dat un..."suplu"),cat despre burtica...parca sta sa nasca!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

cel mai mare defect al femeii : cicaleala, urmat de alte multe defecte ... uneori, incerc si eu sa ma pun in locul sotului meu si imi dau seama ca nu as fi rezistat cu o sotie asa cum sunt eu si ca are mare rabdare si intelegere ... pt ca ... sunt perioade cand nu ma suport eu pe mine, daramite cei din jur

Mergi la inceput