Cel mai mare defect al unei neveste ...
Raspunsuri - Pagina 5

26octombrie spune:
Doamne, ce bine ma simt!!! Ma credeam mutanta si cand colo.....
Sa stiti ca nu sunt multe subiecte care sa te "cheer-up" mai eficient ca asta. Am descoperit cu nu am o boala rushinoasa! Cu atat mai mult cu cat, inainte de a ma marita, am avut mai multe relatii, de lunga durata si n-am fost niciodata taca-taca!! Ma gandeam ca m-am ticnit din cauza varstei, ca o fi vreun virus... Bag de seama ca e un semn patognomonic al casniciei. Pai... "daca e musai,cu placere"
Nu mai scriu multe pe aici, tocmai m-am oferit sa-i dau si sotzului un link la acest subiect, sa vada ca nu e singurul care sufera, sa se consoleze....
Fetelor... sa ne fie de bine. Cred ca barbatii nostri s-ar simti chiar neplacut daca le-am lua cicaleala asta, ar incepe sa creada ca nu ne mai pasa, ca nu-i mai iubim... Sa nu lasam sa se intample acest lucru!!
Iar povestea Laurei, cu masina pe banda stanga... am ras in asemenea hal, mi-am sunat si barbatul, i-am citit la telefon (din capitolul "Tu sa nu faci asa ceva vreodata!")
AlaBalaPortocala

Victoria spune:
Eu incerc sa-l chestionez pe al meu dar nu vrea sa spuna nimik.Eu nu ma consider cicalitoare, dimpotriva, cand ceva nu imi convine taaaaacccc, pana isi da el seama ca ceva nu e in regula( in caz ca nu stie de ce) si ma alinta pana ma face sa zambesc.
Dar nici perfecta nu-s, am o groaza de defecte, mi-e si groaza sa le enumar, insa as fi vrut sa le vad din punctul lui de vedere...da nu vrea sa spuna
V
veni, vidi, Victorie!

Kehleyr spune:
La mine, din punctul de vedere al sotzului meu, sigur e cicaleala. Noua mea porecla este "cuc cu GPS" . Asta pentru ca nu ma pot abtine sa nu ii aduc aminte tot timpul: vezi ca trebuie sa faci aia, vezi ca la ora cutare trebuie sa fim acolo, vezi ca trebuie sa iei aia, vezi ca drumul pe acolo era mai scurt, etc etc. dar ce sa fac daca el altfel uita absolut tot??? Vorbesc serios. Cred ca de fapt e un cerc vicios, nici nu mai se chinuie sa tina minte ceva cand stie ca oricum eu tin minte tot si pentru el. Ma simt agenda electronica (pardon, biologica...)
A, si il mai enerveaza ca incep sa seman cu mama. Uneori imi zice ca ma si imbrac ca ea si ca se simte de parca ar iesi cu soacra in oras. Sau ca felul in care ii raspund la o intrebare ii aduce aminte de ea. Adevarul este ca mama are stilul cam enervant, trebuie sa faci ca ea si cand zice ea, altfel nu e bine.
Eu cred ca daca oamenii nu au probleme serioase in cuplu, oricum vor gasi intotdeauna lucruri care sa ii enerveze reciproc. Asa suntem noi, nu stim sa ne bucuram...
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

BellaDonna spune:
eu recunosc ca am fost cicalitoare dar ...m-am lecuit, intr-o zi cand am observat ca gura nu-mi mai tace m-am hotarat ca gata incetez nu-mi mai bat sotul la cap
Nimic fara Dumnezeu!

jone spune:
si eu am considerat ca cel mai mare defect al meu e ca sunt cicalitoare.
si la un moment dat am incercats a nu mai imi cicalesc sotul cu:"vezi ca tre sa faci, vezi ca trebuie sa te duci, sa rezolvi si etc"
am incetat si brusc a inceput el sa mormaie ca de ce nu ii spun ca de ce nu ii atrag "atentia" si altele din astea ca dragutul de el numai facea fatza la problemele zilnice.
de at. de cate ori il cicalesc ii zic "5000 taxa de secretariat"
(el zice ca cel mai mare defect al meu e ca adun tot felul de chestii prin sertare si ca am servetele de hartie peste tot)
jo si alexandra

marius spune:
Eu zic ca cel mai mare defect al unei neveste depinde de barbatul ei. Pentru mine unul dintre defectele care nu le-as putea suporta de la sotie este dominatia sau tentativa de dominare fata de mine. Pur si simplu eu ca si persoana nu pot sa accept sa fiu dominat de nimeni. Mai bine mor.
Un alt aspect care m-ar putea duce la despartire de exemplu ar putea sa fie daca nu as mai simti ca este partenera mea prin partenea intelegand pur si simplu mama si sotie. Stiu ca este ceva generic spus poate daca as reduce la cuvantul "a ma baza pe ea" ? Tot e greu de descris. Ce intrebare grea totusi.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Lona spune:
quote:
Originally posted by marius
Eu zic ca cel mai mare defect al unei neveste depinde de barbatul ei. Pentru mine unul dintre defectele care nu le-as putea suporta de la sotie este dominatia sau tentativa de dominare fata de mine. Pur si simplu eu ca si persoana nu pot sa accept sa fiu dominat de nimeni. Mai bine mor.
Un alt aspect care m-ar putea duce la despartire de exemplu ar putea sa fie daca nu as mai simti ca este partenera mea prin partenea intelegand pur si simplu mama si sotie. Stiu ca este ceva generic spus poate daca as reduce la cuvantul "a ma baza pe ea" ? Tot e greu de descris. Ce intrebare grea totusi.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Si sotul meu zice la fel! Cand imi mai arat "muschii", ma intreaba de ce nu m-am maritat cu Bubi, catelul din colt. "Ii puneai lesa, si erai fericita!"
Un mare defect al unei femei cred ca este gelozia. M-a ferit Dumnezeu, dar am vazut adeseori ca face dezastre.

Victoria spune:
A, si eu, asera, m-am abtinut sa-i spun ce sa faca...Mai tarziu, tot el: " de ce nu mi-ai zis sa.." Eu: " m-am gandit ca-ti trece prin cap si fara sa-ti spun eu"
Concluzia: rau cu rau, da mai rau fara
V
veni, vidi, Victorie!

voicu_bebi spune:
hello! eu cred ca intr-o relatie cicaleala pt unii poate fi considerat defect sau nu. unii barbati de exemplu cred ca mai bine sa-i cicalesti decat sa fie lasati asa in plata Domnului. Eu pe barbatul meu nu-l cicalesc mereu dar ii reamintesc unele lucruri. am avut amandoi momente cand mai eram ba eu geloasa ba el dar ne-am dat seama ca aduce numai cearta in casa si pt ce sa fim gelosi ca aveam si pe cine .nu-mi place sa il cicalesc non stop ca atunci si-ar pune maine in cap si s-ar da de pereti
. dar pana la urma daca nevasta nu e putin cicalitoare degeaba e nevasta trebuie sa mai il enervezi nitel pe barbat nu?
ziua nuntii

aiuras spune:
Cel mai mare defect al unei neveste este cel pe care il vede sotul asa, dar cel mai frecvent este cicaleala. Motive:
1. sotia vrea asa sa mai sublinieze un pic
2. viteza "cosmica" de reactie a dumisale te obliga sa repeti, repeti... de iti ramane pe cortex ca asa trebuie facut mereu:))
Dar cred ca cel mai mare defect al unei sotii este ca este mereu "aceesi " cand ei ar prefera mereu "alta"...