Cel mai mare defect al unei neveste ...
Raspunsuri - Pagina 7

dulcetica spune:
Eu as zice ca cel mai mare defect este sa n-aiba simtul umorului si chef de viata.A se citi fete lungi,acre,posace,etc.Desigur ma refer la EI, ca femeile-s perfecte,creaturi lasate de Dumnezeu!...

andanii spune:
oare nu e mai rau sa fii geloasa pe partener decat cicalitoare ?????
sa spunem ca esti geloasa ca s-ar putea indragosti de altcineva vreodata .... fara sa ai motive esti geloasa .... nu l-ar ditruge asta mult mai tare decat sa ii spun toata ziua .. pune ciorapii in cosul de rufe, nu iti arunca hainele ..... faptul ca nu ai incredere in el ?????????????? unde ar duce , daca numai pentru cicaleala isi ia campii ??
eu spun ca da , voi ce spuneti ?
ANDANII

Elise spune:
quote:
Originally posted by geosorin
cred ca cel mai mare defect la o femeie maritata este
sa poata sa te insele spunindu-ti cu lacrimi in ochi ca
te iubeste mai mult ca orice pe lume.
geo
evident. asta deja e o nevasta horror.
Elise

geosorin spune:
cred ca cel mai mare defect la o femeie maritata este
sa poata sa te insele spunindu-ti cu lacrimi in ochi ca
te iubeste mai mult ca orice pe lume.

michelle7 spune:
intrebati oare de ce barbatul vostru se duce la o bere cu prietenii. Se duce saracul ca sa-si inece amarul in bautura, ca el crede ca este singura care il intelege. Este grav daca se apuca de bautura din cauza asta. Am un exemplu,care este intre mama si fiul ei.
aiurea. atunci toate femeile abuzate in casnicie ar fi alcolice,sau cele parasite de iubiti. Cine ajunge alcoolic,sau cine bea pur si simplu , face CA-I PLACE. ca da vina pe altul, e doar asa, un exemplu de cat de minunata personalitate are.

She spune:
Am incercat sa ma concentrez profund , daca as fi barbat,c e as uri.dar am ajuns la concluzia ca nu are impprtanta sexul.Cred ca cel mai mare defect pe care eu il vad mai murdar si oribil, este o sotie care jigneste sau este ironica cu sotul ei de fata cu altii, prieteni, colegil, vecini..etc..
Am vazut unele femei care fac asta, si sincer? Le-as fi plesnit!

Elise spune:
eu l-am intrebat pe al meu si a zis ca o nevasta care inseala e cea mai proasta alegere.
cica in rest... mai treaca-mearga.
Elise

addinel spune:
mie cel mai cumplit lucru, atat la o sotie cat si la un sot, mi se pare minciuna, sub orice forma a ei: minciuna, inselatorie, etc.
nunta mea

helga spune:
Cite odata ii spun: dar de ce doar pe mine ma deranjeaza o mie de lucruri pe care le faci, spune si tu macar ceva ce sa te deranjeze la mine La care el: pe mine ma deranjeaza doar cicaleala ta, nimic nu poate fi mai rau ca asta

Fiquelle spune:
Cred ca la subiectul asta cel mai bine ar fi sa ascultam ce spun domnii...noi ne dam cu parerea din unghiul nostru...de femei.
Si ca sa zic si eu: pai cred ca cel mai mare defect al unui neveste ar fi....nu stiu!...depinde de barbat...ce pe unul in afecteaza profund, pe altul il lasa rece!
DIXIT.
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle