Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
Pisoi3 Cred ca toate suntem speriate de nastere. Eu cel putin nu ma gandesc asa de mult la durere cat la durata. Mi-ar placea sa nasc repede, nu sa stau in travaliu N ore. Dar cine nu-si doreste asta? Si vorba ta mai e si chestia aia cu clisma. Dupa ce ca te craceste toata lumea si-ti baga diverse degete, manute, aparate si altele (eventual dai si peste o gasca de rezidenti care se uita toti sub camasa ta) iti mai face si clisma 

. Dar sa fim optimiste ca vom naste usor si ca totul va fi bine, nu?
Vine maine Catalina si ne spune ea cum a reusit sa nasca repede si fara dureri. ![]()
Mai fetelor, la mine bebe cred ca nu stie in ce directia sa iasa. IN loc sa ma apese jos, spre col, asta ma impingein burta, de mai am putin si o sa fiu ca in Alien. Cine are motto-ul ala cu: Mai e mult pana departe? ca si eu ma intreb zilnic acelasi lucru. 
ana sebe 37 fix![]()
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Denisam spune:
Anda- asa o fi, m-am pus cuminte in pat, desi e greu, ca sa nu o grabesc pe dulcinee, si vad ca m-a lasat presiunea, asa ca pian duminica o sa fac mai mult chestii legate de stat jos- acte, contab si altele care nu solicita efort mare.
Giova- somn usor, cred ca Mario vine inainte dc il simtzi asa de activ..Emma e pe inevrs vad
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burtici,
Ursulina nu a nascut,e bine, merge joi la medic cand e DPN, a avut probleme cu monitorul de la calculator, de aia nu a intrat.
Aici nu se face clisma inainte sa nasti, nu conteaza dc nasti natural sau cu cezariana, si mie nu mi-e frica, vreau doar sa pot sa ma ajut sa nu am un travaliu lung, atata tot si
sa fie sanatoasa!
Denisa
37+
Emma Andreea
anasebe spune:
Ma bucur ca Ursulina e bine.
Denisa, daca suntem optimiste trebuie sa nastem usor, iar bebeii vor fi cu siguranta sanatosi.
Acum chiar am duc sa ma bag in pat... sau sa ma uit la un film... sau poate mai citesc. Dar in orice caz va pup pe toate si va urez somn usor si vise placute.
ana sebe 37 fix
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Denisam spune:
Anasebe- noapte buna si sa te odihnseti!
Am ramas singura pe aici sau mai e careva?
Denisa
37+
Emma Andreea
J G spune:
Anasebe l-am inceput dar nu l-am terminat, abia acum vreau sa ma ocup de el. Mai am Still Life, tot asa m-am dat putin prin el dar nu foarte mult.
DEnisa bine ca ne dai de stire despre Ursoaica ... intrasem la idei.
J 35 fix
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Gata fetelor am terminat de citit!
Scuze ca nu am mai intrat, dar mi-am instalat aseara un joc nou si cand i-au dat drumul a luat foc monitorul......o fericire....si pana astazi la 16 am stat fara, caci pe televizor nu puteam sa citesc nimic.
Am vorbit cu dr. si joi mergem la spital cu tot cu bagaj...ce bine ar fi sa ramana acolo ca sa descarc celalalt "bagaj".
Va
pe toate si nu va faceti grija caci va anunt imediat ce nasc. De spus cand plec la spital v-am spus.
NICO poate ne vedem pe acolo...si pe mine poti sa ma deranjezi
ca nu ma supar. Eu nu pot sa sufar spitalele si mai mult de 4 ore nu am rezistat in el si asta o singura data. Asa ca accept orice deranj.
DENISA iti multumesc ca le-ai anuntat pe fete ca sunt ok si ca nu am nascut.
Mai stau putin pe aici si dupa aceea ma duc sa ma joc.
poze
Ursoaica
40
irinadum spune:
Burtici azi nu am mai intrat ca am fost ocupata, dar am fost la docotr si am o infevtie la san deci iau antibiotice si sper sa treaca sa nu se maiumfle si sa fie bine. Pe Mario l_am luat cu mine si cand l_a vazut a zis ca are o luan jumate
si ca arata bine. Mi_a mai zis sa ii dau lapte cat vrea asta apropo ca termina biberonul la o masa si nu stiam dc trebuie sa ii dau in plus sau nu.
Paula felicitari pentru baietel si refacere rapida.
Vad ca azi nu a mai nascut nimeni dar nu e bai ca zilele astea naste Giova ca asa am visat eu noaptea si vad ca nu sunt singura si mai e Ursulina pe baricade , Alina, .... si tot asa.
Am citit ce ati mai scris dar nu mai stiu mare lucru decat ca Ana are aceleasi preferinte la jocuri ca si mine ( baga acuma cat poti ca dupa.....), ca Maraki s_a mai linistit si nu mai stiu sunt cam ametita.
Astery salata orizontala???????![]()
Deci abia astept sa nasteti toate sa incepem sa ne sfatuim . Sper sa nasteti toate usor.
Anda hai ca ma vedeam pe mine cand te citeam pe tine . Pai pe mine cand mi_a cazut dopul in secunda doi m_a apucat diareea de nu ma mai puteam ridica sa plec la spital dar cred ca a fost numai bine ca apoi la impins ......... cred ca aveau ce vedea aia.![]()
Monica o fi venit acasa?
Hai ca iar m_am intins sper maine sa mai intru .
Va pupic si aveti grija de voi
Irina si Mario ( 18.12.2005)
irinadum spune:
Ursulina deci esti ok. Sper sa fie cum vrei joi si sa te vedem cu puiul in bratze.
Ce joc ai bagat de s_a dus naibii tot?
Irina
Ursoaica spune:
Da Irina inca mai sunt pe aici ... dar in curand voi pleca la marea intalnire. Sper sa nu ma mai prelungeasca caci vorba lui Bee ajunge bbita de 5kg.
poze
Ursoaica
40