Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
Scuze dar raspun f greu din cauza prog nou instalat (imi vine sa-l arunc pe geam).
Tomb Rider este de aventuri si nu stiu ce cofiguratie i-au facut (sotul si cu fratimiu) ca in momentul in care am simtit fum imi venea sa-i strang de gat.
poze
Ursoaica
40
J G spune:
Asha, Ursulina.. bine ca ai mai dat pe aici.. deci joi e ziua cea mare?
Irina nu ma mai speria... ca dupa nu ma mai joc.
J 35 fix
irinadum spune:
Ursoiaca eu am jucat de fapt Marian toate Tomb Raider dar pe playstation toate 5 parca si mi_a placut mult mai putin ultimile doua care dau in sf deja.
Jg pai dc ai stii ce bagam si eu ........ acuma nu mai am cand dar am sa incerc insa 65 de euro nu dau pe un joc deci trebuie sa gasesc o solutie.
Irina
J G spune:
Irina eu iau totul de pe DC ++, dar ce e drept si eu imi prind urechile acolo, noroc ca e sotul meu mai obisnuit cu asemenea chestii si el mi le da jos.
Bombonica ma bucur ca aud vesti de la tine si ca e cuminte bebe! Dar cu galma aia eu m-as duce repede la doctor!
J 35+
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor !Eu nu prea am mai avut timp de scris dar am recuperat cu cititul FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI SI SA VA TRAIASCA BEBELUSII !
Nasteri usoare fetelor ramase !
Noi suntem bine am fost azi la primul control cu Jasmine si sunt foarte fericita
totul este ok, a recuperat greutatea care o pierduse la nastere ,e sanatoasa tun si foarte cuminte !Nu plange decat in "caz de forta majora"
cand ii este foame in rest nu zici ca avem bebe in casa . Am fost ingrijorata zilele astea ca mi se parea ca nu mananca destul ,exclusiv la san, nu reuseam sa o hranesc la 3 ore ca nu o puteam trezi in primele 2 zile acasa a dormit toata noaptea si nu a papat decat o singura data , dar cum v-am spus acum totul e ok , a recuperat greutatea si asta e f. important. Operatia mea arata f. bine , nu am nici macar un fir , nu stiu cum au lipit-o aia acolo
iar de durut nu doare deloc decat cand ma ridic din pat sau ma intorc de pe o parte pe alta , eu zic ca e super . Mai fetelor mi-a aparut un nodul sub bratul drept , cam de marimea unei nuci si ala doare ca naiba daca-l ating, noaptea dorm cu mana ridicata... o fi normal?
Maraki si noi am mai cumparat hainute de cand am venit acasa , ca ce aveam erau cam marisoare
asa ca fuga la magazin ...
Fug ca ii este fomitza la printesa si sper sa mai am timp sa scriu , va
pe toate !
Oana
de

Poze cu noi
andreeaC spune:
Am gasit asta pe net (nu stiu insa cat de actuala este, cu atatea schimbari...). Poate e de folos:
Actele pentru a primi alocatia la care aveti dreptul se depun la primariile de sector sau din localitatea unde aveti domiciliul.
ALOCATIA PENTRU COPIII NOU-NASCUTI e ca o prima de nastere, care se acorda o singura data pentru copilul care nu a depasit varsta de sase luni si, totodata, pentru primii patru copii. Cuantumul este de 186 lei. Aceasta se acorda in baza unei cereri, insotita de actele doveditoare.
Actele necesare sunt:
- cerere tip,
- actul de identitate al mamei,
- certificatul de nastere al copilului,
- livretul de familie,
- certificatele de nastere ale copiilor nascuti anterior (daca este cazul)
- si negatie de la sectorul sau din localitatea unde a fost inregistrata nasterea copilului, daca este alta decat domiciliul din actele de identitate ale mamei.
Alocatia se acorda pentru luna urmatoare lunii de nastere.
nicoleta raducu spune:
'Neatza,burticute dragi...
Acum am facut si noi ochi...
Andreea...s-a modificat intre timp valoarea..este 195 lei..
de la 1 ianuarie 2006...Si daca nasti in alt sector..cum sunt eu ca spitalul e in sectorul 1...
iar eu locuiesc in sectorul 3...trebuie mers la starea civila..la sectorul 1 la primarie...
sa ne dea o negatie cum ca nu am primit de acolo banii...
Ca cica nasterea acolo o declaram...
Ursulica..of course ca te vizitez..vineri sunt la tine...
Denisa..stai cumintica..patul face minuni...
PAULA..SA-TI TRAIASCA MINUNEA...SI SA VA BUCURATI DE EL...

March.incet-incet,ai trecut la schimbul doi...
Gio...tu cum esti azi???
Alinuta..tu???
Vreo schimbare???
Ma duc sa pap ceva..ca suntem fomiste...
toate burticutele....
Nicole
33 Fix
Ursoaica spune:
Neata' fetele!
De abea astept ziua de maine.
NICO te astept, asta daca ma opreste acolo.
poze
Ursoaica
40
Giova spune:
Neatza fetele!!!
Nico sunt bine, astept programarea de la 11.45 de la dr.
Parca vad ca nu-mi zice nimic, dar cred ca-l pun sa ma urce pe masa si sa-mi spuna cum e colul. Nu mai suport sa stau asa.
Acum am deschis dulapul lui bebe si mi s-a facut dor de el, il vreau in brate.
M-a visat Irina, Denisa, dar tot n-am nascut.
Astept sa iasa Monica din spital si pe urma intru eu.
Ursulina ma bucur ca avem vesti de la tine. Joi e ziua cea mare!!! Tinem pumnii!!!
Bombonicaaa, Jasmine e o papusa.
Si cu fundita aia in par, imi venea sa o mananc. Vedeti de ce vroiam eu fetita.
La Marco nu-i pot pune fundite si agrafe in par.
gio
si bb Marco 38+