Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa sunt si eu Anda.M-am uitat pe lista si am vazut 8 inaintea mea. Iar m-a luat spaima, Clau rade de nu mai poate.
Astery salata orizontala??? Sotul Andei a facut salata orientala.
Denisa ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr. Lasa treaba si mai odihneste-te si tu, ca pe urma nu mai poti.
Mira bafta maine la eco.
si eu abia astept sa merg maine la eco.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Daniela, nu stiu daca ti-a raspuns Janina la intrebarea ref la joc, dar pentru orice eventualitate...jocul se numeste Agatha Christie And Then There Were None scos de AWE Games. Despre link...nu stiu.

Ma duc si eu la culcare.

dulce pe toate.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daniela, asa se numeste jocul, cum a spus Anasebe. MAi multe detalii la http://www.agathachristiegame.com/
Despre jocuri de genul asta (adventure) - cel mai bun site este www.justadventure.com

Ana, esti amatoare de genul asta de jocuri?

Eu am fost cuminte, am gatit... acum stau cu voi!

J 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina, Giova si restul- multumesc, dar eu cred ca bebe meu coboara, parca acuma ca m-am asezat un pic nu mai simt asa de nasol presiunea, asta e, e bine ca vrea sa iasa sau se pregates-te!Azi e clar ca sunt varza la energie, e clar, sper sa imi revin un pic totusi.La celelalte simptome nu ma mai gandesc.
Mira- bafta maine la eco, tinem pumnii sa fie bine!
Anda- lasa ca o sa vina si la tine bebe, nu mai fii suparata!
Eu cred ca Ursulina a nascut ca nu a intrat de 2 zile, sper ca e bine si ok si ea si bebitza!
Ana, Florinini, si restul fetelor din schimbul 2, ce facetzi, Irina dormi cu Mario?

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

JG ai venit si tu la schimbul 2, bravo, deci tu esti bine, ma bucur!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'naseara, proaspete mamici!
Ma scuzati ca ma bag in vorba, dar trebe musai sa felicit si eu pe cineva! Si anume: pe T_Ioana, fosta mea colega de munca, bistriteanca de-a mea, despre care nici n-am stiut c-a nascut, sa traiasca Razvanel si sa fie sanatos, mintos si norocos! Pupici pt. Ioana! Uite ca avem flacai nascuti in aceeasi zodie, numai 2 ani ne despart!

Si pe Paula, cea mai curajoasa si luptatoare mammica, colgea noastra de la Bebelusi de oct-nov-dec 2003. Sa ne traiasca Paul, sa fie sanatos si fericit alaturi de familia lui minunata! Felicitari si multa putere si rabdare iti doresc!

Pupam la toate burticile, mamicile si bebeii si va spunem noapte buna, cu cat mai mult somn si cat mai putine colici!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Denisa deci simti ca coboara bb? Sa stai in pat... sa mai stea Emma la caldurica.
Giova o sa fie totul bine, o sa te descurci...

J 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Se pregateste Emma, ca si Marco.
Doamne ce lovituri mi-a dat iar in col.
Vorba Monicai, asa a miscat si Diana in urma cu o sapt., deci tre sa ma astept ca pe sf. sapt. il voi tine in brate.
Mai bine astept sa vedem ce zice dr. maine.
Ursoaica daca nastea nu ne trimitea un sms, ceva?
Sau ne anunta cand mergea spre spital.

Fetele v-am merg la orizontala, sa-mi pun ultimul ovul si sper sa adorm sa nu mai simt loviturile sub centura ale lui fiu-mio.
usor!!!!
sa ne auzim cu bine pe maine!!!

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Astery, noi folosim oua din comert, ca nu avem de curte, dar si mie imi plac mult de tot cele de curte. Cand ma gandesc, ma apuca pofta. A fost buna salata, am mancat ca purcelusii.
Denisa, pai daca Emma a inceput sa coboare inseamna ca se pregateste, nu mai e mult si o vei tine in brate. Sa stii ca si bebe al meu e cam puturos in ultima vreme, nu prea mai misca des, dar eu cred ca bebeii nostri sunt asa din cauza ca nu mai au spatiu de manevra, asa ca stau si ei cuminti mititeii de ei!
Giova, pai ma apuca asa o frica de nastere de cred ca sigur fac diaree inainte sa ajung la spital (asa reactionez eu la emotii puternice, ma deranjez la stomac, sa vezi cum eram inainte de examenele alea mai importante!) - nici nu mai imi fac aia clisma, oricum nu vreau sa ii las, mai bine ma indop eu cu laxative-, eu tot ma intreb ce sa fac sa scap de frica? Nu stiu daca mi-e frica neaparat de durere, mi-e frica de nici eu nu stiu de ce, si de durere, dar si de altceva, dar nu imi dau seama de ce. Uff!
Chiar asa, Ursulica o fi nascut de nu mai intra? Ursulica, da-ne de veste, ca tu ai maine DPN!
Ce-o mai face Crisu? Trebuia si ea sa nasca, ca asa ii zisese dr. ca naste inainte de termen. N-a mai intrat demult ep forum. O fi nascut?
De cate ori intru pe forum ma intreb cine o mai fi nascut, am emotii de fiecare data. Si parca mai ieri eram gravidute la inceput... Ma apuca nostalgiile...

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

JG m-ai nimerit. Sunt un fan al jocurilor gen quest / adventure. Mi-au placut in special Siberia, Nancy Drew (cate am gasit), CSI (la nebunie) si Law and Order.
Jocul facut dupa Agatha C il am, l-am instalat dar pur si simplu nu am avut chef sa-l joc, ceea ce de obicei nu-mi sta in fire caci devorez astfel de jocuri. L-ai inceput sau l-ai si terminat?

Chiar asa, Ursulina nu a aparut pe aici azi (ieri). Ce-o face? Si nici Ella.
Si pentru ca e trecut de 12 noaptea pot sa-mi schimb si semnatura.

ana sebe 37 fix

Mergi la inceput