Copilasi sept-oct.2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI de Sfantul Ion !

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI
SARBATORITILOR DE SF. ION!!!!!!

SA FITI SANATOSI SI FERICITI IONICI SI IOANE
SI MILIOANE DE PUPICI SPECIALI PENTRU
DODOLINA, PUFY, IONELLA, IONIKA, IOANA sora lui Dami
SI TOTI PE CARE NU-I STIU

Anamari, multa sanatate puiutilor .... ai avut de tras o groaza, imi pare rau si sper sa se termine mai repede si sa nu se mai intample niciodata!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii[/teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata!

Anamari imi pare tare rau de piticii tai bolnaviori! Ma rog sa se faca bine repede si tu sa ai putere sa treci usor peste toate necazurile....!

Multumesc de urari!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani de Sf. Ion
Fetelor noi prestam in continuare nopti nedormite, urlete si maini bagate pe gat pana la cot, uffffff, dintii astia!

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani, Ioanelor si Ionilor din clubul nostru si celor din familiile voastre! Sa aveti parte de o zi minunata si de petreceri frumoase!
Mii de pupici speciali pt. Pufy, Dodolina, Ioana (a lui Geo), Ionella, Ionika cu aceasta ocazie.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, multa putere si rabdare iti dorim. Se vor face puii bine in curand.Ne gandim si noi la voi,stim ca nu ti-e usor.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani de sf. Ion!

Noi avem "decat" cinci Ioni / Ioane... deci azi umblam... sa vedem cum ne impartim

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI DE SF. IOAN!...pt toi cu numele de Ioana si Ion va dorim tot binele din lume si distractie placuta!

In special pt IOANA(PUFY), de la noi si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi!...distractie maxima azi

DANIELA condoleante,,sa treci cu bine peste toate incercarile vietii...mare dreptate ai cu distanta asta

ANAMARI,sanatate puiutilor si multa rabdare si putere pt tine, multi de la noi si

Si Robert al meu e tare urlacios,dar eu cand va citesc ma consolez ca nu e singurul si ca asta e varsta, cu toanele ei...de ex. dragul meu gandacel de 3 nopti se trezeste sa manance la 1 noaptea si la 4 dimineata,si se zvarcoleste de ma capiaza,sunt rupta de somn...nu stiu ce are ,ce-l doare dar e culmea de agitat...poate i-o iesii vreo masea,dar cine stie exact ...nu se trezea cand era bebe sa pape asa,si acum ....hmmmmm...cu tipatul e cam la fel ca la voi...dar si eu am niste reguli fixe,poate sunt prea dura dar asta e,daca nu are voie undeva,la aparatura electronica de ex.,poate sa urle pana se satura ca nu il las sa umble...si apoi asa frumos tura a doua cand mai umbla e de ajuns sa-i zic ca acolo nu e voie si pleaca el,cam dezamagit dar renunta.

Eu zic ca e varsta la acre toti fac asa,si trec prin crzizele astea,dar conteaza sa sti cum sl dezobisnuiesti sa nu ajunbga mai tarziu sa se dea cu fundul de pamant cand nu primeste ceva...ma refer la 3-4 ani,ca atunci chiar ar fi o problema,parerea mea...cred ca si mor sa faca asa...nu suport

si multa sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim de urari !

Deasemeni si noi uram toate cele bune Ioanelor si Ionilor!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc din suflet pentru urari! Mirela si Danyce!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput