Copilasi sept-oct.2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani si din partea noastra pentru toate Ioanele si toti Ioanii!

anamari multa sanatate puilor si sa auzim de bine!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Multumesc frumos pt. urari!

Deasemenea, uram si noi tuturor sarbatoritilor de astazi un calduros "La multi ani!" multa sanatate, fericire si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

anamari, suntem alaturi de tine si ne rugam sa-ti dea D-zeu putere sa treceti cu bine peste toate si sa se faca repede bine bebeii bolnaviori!

ana_a, andora, pufymic, multumim frumos ca va ganditi la noi... sunt tare trista ca trebuie sa-l trimit pe alex la mama, la 450 de km de mine, pt cateva luni... nici nu pot sa ma gandesc la asta ca-mi dau lacrimile... am intors pe toate partile problema si nu am gasit o alta solutie mai buna... asta e, o sa merg la 3 sapt, sa-l vad si... vom vedea cum va fi! A venit mama deja de o sapt. la noi, sa-si aduca alex aminte de ea si se inteleg de minune!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Ionika, Pufy, Ioana (a lui Geo), Ionella, Dodolina, si tuturor sarbatoritilor pe care nu-i stiu, precum si celor din familiile voastre!

Anamari - sanatate la micuti si tie, multa putere si rabdare!

azi, sub supravegherea mea (), Vlad a prestat un cap de tocul usii, de s-a zguduit peretele, precum si o aterizare pe spate, din pat, din fericire amortizata mai intai de pampers...of...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SFINTILOR DE AZI.PETRECERE FRUMOASA SI MULTA VOIE BUNA.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani Ioana Georgianei, Ionika, Pufy, Ionella, Dodolina, Daria Ioana( crisdaria)Ioana( Vali02), Ilinca Ioana( camitza), Sara Ioana( greierash78) si tuturor care poarta nume sau derivate de la Ion si Ioana!!!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Herra, vai de mine, sa va treaca rapid cucuiul... pe care cred ca vi l-a facut tocul usii
Ionella, ufff, pupici de incurajare de la noi tare greu va fi fara Alex dar o sa se invete si el si tu... plus ca deja e flacau mare si descurcaret ... asta e, eu nu sunt pregatita nici pt o zi intreaga fara Gogo, stau cuminte in CIC... Unde sta mama ta?
Cum ati petrecut sarbatoritilor ? Eu m-am omorat cu 4 feluri de mancare plus prajiturica si tort de biscuiti ca vine socrella dar sta la cumnati.. asa se face ca sunt eu pe net acum . Maine insa va fi aici mare aglomeratie mare Si tocmai azi ne-a apucat si pe noi durerea de dinti, soldata cu doua reprize de tipeteeeee si planset jelos rau, mi se rupea sufletul.. are o maseluta stanga jos neiesita-se simte coltul impingand rau de tot sub gingie
Va pup mult si noapte buna!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata la toata lumea!

Multumesc tuturor pentru urari!Sunteti adorabile!

Ionella nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti va fi fara Alex al tau......iti doresc sa ai multa putere!

Herra de la noi pe cucuiul lui Vlad(are, nu?)!

... noi am petrecut ieri ca niciodata, si am primit telefoane si mesaje de felicitare o gramada(ceea ce nu poate decat sa ma bucure!), si am avut si 2 ture de musafiri, si ne-am ospatat cu oua umplute, ciorbita de legume, gratar si cartofi piure si la final tort.....deci n-a fost rau deloc!(Andora n-ai fost singura care a gatit asa mult....ah si voua distractie placuta azi!)

Sa va spun si ultima noutate in ce ne priveste: bazucu meu are 2 maselute!!!!! una in stanga jos si una in dreapta sus.....si isi tot duce degetelul pe aia de jos sa o simta si apoi se scutura tot si se stramba....nu e obisnuit inca cu ele!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
am pus poze noi in album, revelion se numeste

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput