Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 7

herra spune:
buna seara!
intru si eu mai mult in week-end...
tot in legatura cu dosarele pentru indemnizatie de CIC as vrea si eu sa intreb ceva: poate cineva care a fost acolo a auzit daca depun si mamicile care s-au intors la serviciu, chiar daca nu are inca doi ani copilul; cu alte cuvinte, daca am dreptul si eu la cei 3 mil, avand in vedere ca am intrerupt CIC in 2004.
cele care ati inceput serviciul - stiti ceva?!
a - si se pot depune si mai tarziu, in februarie de exemplu, sau trebuie cumva sa se stea la coada lunar?!
oricum, cred ca nu va fi nimic clar pana nu apar normele de aplicare.
danyce - condoleante...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

babirusa spune:
Buna fetelor, multumesc de primire, credeam ca m-ati uitat de cand nu am postat. Sarbatorile au fost linistite.Nici noi nu am scapat de crizele de personalitate, de ne tiuie urechile, dar ne consolam ca are plamani buni. Tot cu 2 dintoci a ramas, cei de sus se lasa asteptati si o chinuie. Cu vaccinul urmator mai asteptam. Povesteste toata ziua, dar cine intelege pasareasca...Are turnul de control la geam si se uita dupa oameni, caini, masini... si bloboroseste cate ceva si rontaie in acelasi timp tot ce prinde. Nu se grabeste sa umble singura, numai de manuta. Operatiunea olita am amanat-o si noi, din pacate, dar tot mai speram.
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

pufymic spune:
Ana Varilix-ul e vaccinul contra varicelei.Noi am decis sa i-l facem bazucului.
Herra uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65742" target="_blank">AICI despre situatia in care te afli tu, www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm" target="_blank"> proiectul de norme pentru aplic.OU 148/03.11.2005,iar www.ddfssbuc.org/" target="_blank"> aici sunt si cererea care trebuie completata+restul anexelor.
Sper ca te-am mai lamurit.....sau te-am bagat de tot in ceata?.....oricum e taaaaaaaaaaare alambicata chestia asta cu dosarele.....si aici in Arad sunt niste cozi imense si la primarie si la Directia de Munca(si cum ii mai zice), mai ales de mamici cu copii dupa ele......si eu stau si ma gandesc: oare de cozile astea avem nevoie acum pentru copilasii nostri in plina epidemie de varicela(asa am auzit pe aici ca sunt multe cazuri)?
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

herra spune:
multumesc!
ia sa studiez putin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

LiliaToma spune:
hihi, bretonel...care i l-am taiat eu in viteza ca ea nu sta nici o secunda sa pui mana pe capul ei si ii dadea in ochi deja.. cam stramb dar nu intra in ochi macar...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

frosa spune:
ce ma bucur ca au mai aparut mamaici pe care nu le-am mai vazut de ceva timp
Cristia cred ca majoritatea copiilor trec prin fazele astea deoarece nu au de unde sa stie care sunt reguluile, acum incep sa le invete ce au voie ce nu au voie si incepind de la NU si reactiile noastre la ce fac ei urmeaza sa-si dea seama cam cit se pot intinde cu "obrazniciile". Mai depinde si de felul copilului, daca este un copil cumintel este mai usor sa ii impui regulile , daca este unul "distrugator" nu poti sa-i spui toata ziua NU , ceva trebuie sa faca si el.
Eu de ex nu am la nivelul lor de inaltime nimic important care sa poata fi distrus dar mi se mai intimpla cind nu mai stiu ce sa fac ca sa stea 2sec sa-i dau tel mobil care de multe ori ajunge pe jos bucatele. Eu incerc sa pastrez o regula: daca spun NU este NU (nici nu exagerez am doar citeva "reguli")indiferent cit plinge. Al meu a avut o perioada cind se dadea cu gura de pardoseala de-mi statea inima de frica sa nu-si rupa dintii, nu-l bagam in seama ... a trecut acum nu mai face asa. Si cel mare cind avea cam 1an si jumatate incepuse sa se dea cu fundul de pamint , il lasam sa faca asa si plecam de linga el, i-a trecut destul de repede.

andora spune:
Sara buna! Am prins loc la calc
Danyce felicitari ca poti face si proiecte... eu sunt in floarea erioadei de "prosteala"
Ana, hahaha, si a mea maimuta finuta si domnisorica face ca cioroiulll ceva de genul sunetelor scoase de un betivan ragusit Se aude groaznic, si o apuca atunci canmd e mai bine dispusa
ca sa-si dea importanta. Sanatate lui Stefan!!!!
Cristia.... mai tu stai in Dr Taberei? Hihihi, daca e asa nu mai scapati voi anul asta de intalneala Saniuta NE-AM LUAT AAAAAZI
din Pta Dr Taberei, magazinul de jucarii de langa un studio foto... 668.000, din lemn cu talpici si spatar de metal, Gogo super incantata, a plimbat-o prin toata casa si apoi a descoperit ca e cel mai comod loc de stat tolanit si uitat la tv
Mina esti mortala, te pup dulce
Herra bine ai revenit, si vara-mea a revenit la serv in 2004 fiind in CIC si da, beneficiaza de cei 3 mil, totul e inca ambiguu dar termenul am inteles ca in normele de aplicare a legii este de 60 zile de la 1 ian... la primarie azi dimineata inca nu stiau despre asta (a fost ea) dar cica cu Dir de prot a Copilului avm treaba, acolo depunem si noi cererea... mai multe habar n-am
Babirusa pupici Alexandrei cea vorbareata!
Pufy dar la Arad tot voi depuneti dosarul? Ca aici doar angajatorul o face, la Dir de Munca.
Lilia, si noi am ciuntit copilita la bretonel, adica subsemnata mama nebuna, normal ca n-a stat si normal ca a isit ciudat
dar sunt niste dulcici, nu? Pup Ameliei!!!!
Frosa mare dreptate ai cu educatia, am vazut si eu ca fermitatea e singura arma de "dresaj", bebeii astia speculeaza orice slabiciune/zambet/razgandire a noastra. Asa ca-ti adopt regula nr unu: "nu" este "nu"!
Mda.... eu termin aici ca il mananca degetele pe Miti sa-mi ia locul... va pupacesc si va doresc vise frumoase!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

pufymic spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!!!!!!!!Sa traim sanatosi si fericiti!!!!!
Eu abia acum mi-am terminat torticul, asa ca am intrat sa-mi felicit tizele (cu pupici speciali Ioanei lui Raluca si Ioanei lui Geo
), si fug la culcare!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

anamari spune:
la multi ani ioane si ioni...
eu-s suparata, na' ca ma plang si la copilasi, nu numai la bebei...Lia tot gripata-i dar ceva mai bine, in schimb Liam a facut bronsita... si de la doctor ne-au trimis la spital, iar de la spital acasa...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

aissa spune:
La multi ani Ioni si Ioane!
Sa petreceti frumos azi!
Anamari imi pare rau ca ai puii bolnaviori, imi inchipui cat de greu iti este si daca as avea cum sa te ajut altfel decat cu o floare as face-o cu drag. Ai grija de ei si de tine si o sa va puneti pe picioare curand
Cristina si Ale (30.09.2004)