Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 6

mama lui Licurici spune:
Buna dimineata si ... La multi ani, cu intarziere!
Intru cu o problema!
Fetele care ati facut la copii la un an si apoi la 13-14 luni (ca inteleg ca sunt diferite scheme) Infanrix si, respectiv, Priorix ce si cand ati mai facut? Adica eu sunt ingrijorata ca inca nu i-am facut Varilrixul si mai era ceva ce zicea medicul (pe care l-am concediat...se vede treaba ca n-a fost cea mai buna decizie....de vreme ce la altul nu am mai ajuns)...deci mai zicea de Havrix.

pufymic spune:
'Neata si de la noi!
Angela bine ai revenit!Sper sa ne povestesti mai des despre voi!
Hai sa-ti zic cum am facut noi vaccinurile: deci la un an am facut DTP+VPO, apoi peste o luna am facut ROR-ul(care e echivalent cu Priorix-ul), iar peste minim inca o luna urma sa facem Varilix-ul(care nu e in schema obligatorie si gratuita!). Dar ne-am luat cu sarbatorile si am amanat putin vaccinarea , asa ca acum vom merge si vom cumpara Varilix-ul(e cam in jur de 1 milion) si il vom face la bazuc!
Mey fetelor ma dispera fiu-meu!Urla toata ziua de ma tampeste de cap!....si cand nu urla, vorbeste!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

andora spune:
Neata..hihihi.... afara e cam viscolut... mergem sa ne luam sanie azi, abia astept sa vad ce zice maimutica afar, desi e f vant, dar poate se mai domoleste si o scot la zapada
Ionella m-am gandit la tine si la Alex dar am uitat sa-ti zic... succes si tarie multa sa rezisti la serviciu departe de Alex..... nici u vreau sa ma gandesc cat de greu va fi. Cu cine sta, cu bunicii? Eu va trebui s-o dau la cresa cand incep serviciul
Ana super distractie la voi cu salteluta... Chiar va intrebam eu odata daca dati cremwursti la copii, nepoata-mea la varsta Ucai manca din aceia de pui aproape zilnic si de-aia ma gandeam.. eu nu i-am dat niciodata.. Sa va treaca rapid bubitele!!!
Angela nici noi n-am facut Varilixul, tb sa vorbim cu dr. Pupic Licuriciului
Pufy lasa dom'le bazucu' sa tipe, are omul energie, tre' s-o descarce cumva... oricum totul e trecator.... Si noi am avut doua episoade de cca 1-2 sapt de tipat repetat... cine stie ce inseamna pt el
Va pup si va las acum.... vb pe mess cu cei de la serv meu care cica acum aprofundeaza normele de aplicare ale legii cu cicul....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

CRISMIR spune:
multi pt BABIRUSA,LILIATOMA SI ANGELA....si multa sanatate si puiutilor lor!...intrati mai des mai fetelor pe la noi
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

danyce spune:
Salut, fetelor,
Lilia,scumpei Amelia!E o dragalasa. Ii doresc multa sanatate!
Ana, merci! Asa e viata, nu poate fi totul roz. Ai dreptate cand spui ca distanta accentueaza durerea si iti da impresia de neputinta.
A propos de ``prosteala``, inteleg perfect despre ce vorbesti, Ano. Presupun, ma amagesc cel putin:))) cu ideea ca si alte mamici, care si-au dedicat majoritatea timpului puiutilor, experimeneteaza aceeasi senzatie:))). Eu nu am fost chiar inactiva, ca am mai facut cate un proiect pe ici, pe acolo, cu Alma agatata de gat sau de pantaloni, dar nici nu mi-a fost creierasul atat de ocupat ca inainte...Cred ca trece senzatia asta de la sine dupa ce ne reluam activitatile si ne punem capsorul in mod regulat la contributie.Asa ca nu-ti fa griji!
Babirusa, Mama lui licurici, bine ati revenit!Asteptam vesti mai des despre puisorii vostri!
Noi abia luni suntem programate pt vaccinul BMR (echivalentul olandez al ROR-ului) pt ca a fost fff aglomerat la centrul de control al copilasilor din cartier.Sunt tare curioasa cum va reactiona Alma.
Trebuie sa ies ca-mi maraie odorul. Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

ana_a spune:
Salut!
Ioana, as vrea sa stiu si eu ce e cu vaccinul ala Varilix care zici ca nu e obligatoriu, la ce e bun? Am prins o frica de vaccinuri dupa ce am tot citit pe aici despre ele si ma gandesc serios sa nu mai fac vaccinuri copilului inafara de cele obligatorii, dar as vrea sa stiu totusi pt ce e asta, pt varicela? si ce va determina sa-l faceti? daca nu e in schema obligatorie?Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

ana_a spune:
andora, legat de crenvusti...fara a avea intentia de a supara mamicile care dau crenvusti la copilasi, parerea mea este ca sunt cele mai mizerabile mezeluri, noi nu mancam crenvusti, adica eu cu tati, dar uite ca soacra sa oferit sa ne dea crenvusti de la ea erau si gata congelati, fara ai putea eu mirosi, pipaii...aveam de gand sa-i arunc dar nu am apucat ca tati pofticiosul ia fiert si Stefan a halit unul si uite asa sa umplut de bube
Oricum, ideea este ca nu mai sunt crenvustii de alta data, am cumparat de toate soiurile aflate pe piata si nimic nu mi-a placut... asa ca am decis sa nu-i dau asa ceva pana nu va cere singur, sunt sigura ca la un moment dat nu-l mai pot feri dar acum cat nu stie...e mai simplu
Nu stiu, parca toti bucatarii care detineau retele de mezeluri de mai demult si-au dat demisia...
Ioana, stai linistita ca si Stefan urla si mai nou face ca cioara, caraie si croncane, si o face inadins, parca isi drege vocea special sa ma infurie pe mine...ei bine eu il ignor pur si simplu si la un moment dat inceteaza pana data viitoare
Din capitolul ce mai stie Stefan musai sa ma laud si sa va spun ca are in vocabular aproximativ 40 de cuvinte de fapt peste 40
cuvinte pe care unele le spune corect, altele pe limba lui dar il intelegem perfect, si pe zi ce trece retine tot mai multe cuvinte si le foloseste tot mai des
. mama nebuna care a pus pe hartie cate cuvinte stie copilul ei la un an si imediat 5 luni....
Sa aveti o zi buna in continuare si sa auzim de bine!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

cristia spune:
Sal'tare
Multumesc fetelepentru impartasit experiente de cupii in lupta cu "NU".M-am mai linistit.M-am linistit si desteptat: am declansat program educational.Dragoste, dragoste dar e clar ca e nevoie si de fermitate (din partea mea si a sotului) cand e vorba de a nu ceda la insistente plangacioase si trantitoare pe jos.Andrei stie, ca si ai vostri puiuti,ca face prostii pentru ca,de cele mai multe ori,dupa ce le face (prostiile) i-si da palme peste capsor - nu stiu cum sa-l dezvat pentru ca noi nu i-am dat niciodata!Si eu m-am prins sa distragerea atentiei e de multe ori singura cale de aplanare a conflictelor dar nu tine de fiecare data.Recunosc ca eu (+sot) sunt principala vinovata: i-am interzis chestii pe care pana acum i le-am permis.Ehhh din greseli invata omu'...Andora ziceai tu de Gogo ca nu voia sa iasa dintr-un magazin...Andrei are multe faze de-astea.Cand vrei sa-l duci undeva unde nu vrea sa lasa in genunchi...
Ana: imi pare rau pentru intoxicatia (poate totusi nu e...) lui Stefan!Tin pumnii sa scapati repede de ea!
Pufy: multam de re-primire!
Am tot citit de copilasi vorbitori.Noi lasam capul in jos la faza asta, pentru ca ursuletul meu e, in continuare, cam mutulica.Un mare pas inainte e ca cere apa, papa, kk.In rest aceleasi cuvinte de neinteles - mie mi se par, sincer, mult m greu de pronuntat decat cele din limba noastra draga, mi se incurca limba-n gura cand incerc
nu inteleg de ce totusi nu-i ies si vorbe pe romaneste
.Mai am rabdare, ca nici sotul meu n-a fost vreun vorbaret la vremea lui...
Am auzit-o pe Andora si m-a lovit si pe mine:de unde pot lua sanie la pruncut?
Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

mina spune:
salutare
Va plangeti de urlete? hop si eu. Haoleu ca nu mai pot, oameni buni, nimic nu poa copilu asta sa faca singur. Am vazut io cand eram mai tinerica un film despre niste boshimani din Australia. Si in filmu ala ii invatau pe copii ca hiena nu ataca pe nimeni mai inalt ca ea. Asa si fi-miu: daca esti la nivelul lui mai ai sanse sa fii lasat in pace. Cum te ridici si te simte mai inalt incepe sa urle....of. Incep sa am ganduri de mama denaturata care vizeaza trimiterea de timpuriu la gradinita.....Unde mai pui ca nu am iesit de o saptamana. Grea incercarea pentru minunata relatie de dragoste mama fiu..... Maine poa sa ninga poa sa ploua sa faca tati bine sa ne scoata undeva ca murim.
Daniela, condoleantele mele. E greu de indurat de la distanta.
Sa stii ca nu e amageala, cred ca toate mamicile trec prin perioada de asta de prosteala.
...de ex eu acu, voiam sa va zic o multime, dar ce? mai tin minte? Asa ca va spun frumos la revedere si de cum imi aduc aminte revin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

cristia spune:
Am uitat sa zic si eu bun venit babirusei, liliei, mamei lu' licurici!
Ameliei si multa sanatate in 2006! (am vazut pozele: o minune de fetita cu bretonel)
Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi