Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alina . Daca mai plange si sughite las-o sa planga (singura data cand o lasam noi sa planga ). Sa vezi ca ii trece sughitul! Daca crezi ca i-a trecut o iei in brate sa o linitesti. Daca nu i-a trecut o mai lasi un pic sa planga. Asa facem noi, e o idee, nu e singura, si aia cu ceva in lingurita fubctioneaza deseori.

Dordia felicitari pt 230g! Hai ca-i bine!

Ii voi raspunde si Alexandrinei dar e mai mult de zis. Acum mi-a adormit Nati in brate. As pune-o in pat si as merge sa-mi fac de mancare ceva.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Alina eu ziceam ca la baita e inevitabul sa nu traga pe nasuc macar o picatura de apa ca el respira si ofteaza la baita,mama mama, si ii place asa de mult la baitaaa incat ar sta in apa non-stop!
Mie dr. asa mi-a recomandat sa ii pun in nasuc ser fiz. inainte de fiecare supt. Acuma...vezi si tu ca mai zic si celelalte fete!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Am citit ca bebelusii plang intotdeauna cu motiv, ei inca nu stiu ce-i acela rasfat.

Intrebare: cine va face baia bebelusului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mara, asa citisem si eu despre tinut in brate si rasfat, dar mai acum 3 saptamani intrebam ca disperata pe aici cum si cat iau fetele in brate bb-i. Eu de obicei nu-l las prea mult sa planga, pt ca inseamna ca are ceva...dar aseara incercasem tot ce se putea si nu tacea decat in brate si credeam ca gata prinsese dragul lor. Dar se pare ca doar era obosit si vroia sa fie tinut aproape de mami..

de baita sa va intreb ceva....imi zise acum 1 bucata vecina (binevoitoare) daca trag copilu' la baita. Si recunosc ca nu, in spital ne-a zzis pana la 1 luna sa nu-i stresam cu masajul, apoi putem sa le facem usurel masaj...asa ca pana acum nu i-am facut.
Si ca daca ii modelez capusorul cand if fac baie...ca sa-l iau asa incetisor si sa-l framant intre palme sa-l rotunjesc ssa nu ramana tuguiat...vaoi faceti asa ceva?

joy si Vladut 01.12.2005
poze

SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

In sfarsit am "publicat" si eu povestea nasterii bubulinei!
Una din "rezolutiile" anului 2006 terminata! Ura!!!!!!!!!

Alina si Craciunitza Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, noi facem masaj, nu f tare; la baita cand ii dau cu sapun ii masez piciorusele... dar chestia cu framantat capul... hai sa fim seriosi... mai lipseste sa-l tii de cap (iti explica soacra inei cum). stii, hunii modelau capul copiilor. acum 1500 de ani...
capul se rotunjeste prin crestere, nu prin frecat...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina, asa la baita il masez si eu, dar nu il TRAG, in traditionalul stil babesc . Si cu capusorul, chestia asta chiar nu o mai auzisem, de aia am intrebat, mai ales ca mi se pare absurd si barbar.....cica unii medici practica asa ceva si de aia se recomanda sa faci si tu acasa.
Mai misto este ca vecina s-a oferit sa vina sa-i faca baita lui Vladut si sa-mi arate ce si cum....

joy si Vladut 01.12.2005
poze

SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!

Mergi la inceput

Acu eu numai stiu, dar cine are carut babycare??
eu am din acela care are maner reversibil si pur si simplu numai tin minte, dar parca cand l-am luat nu se misca manerul...adica are un joc, nu sta fix daca ridici carutul...nu stiu cum sa zic.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Trimit acum un mail pe contul comun. Cine poate , sa-mi dea parola, pentru a pune niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noi ii facem masaj mai mereu. La baita, taticul ii maseaza cam tot ce sapuneste, manute, piciorute, burtica, putulica... Ii place de nu mai poate, rade... A inceput sa intinda picioarele la sapunit. Dupa baita, trecem la masajul serios, cu ulei de bebe. Ei, acolo e si mai si! Ii place si mai mult. Se intinde la masat, isi curbeaza spatele ca un catel care e mangaiat pe spate. Nu ne facem griji ca e prea mic, pentru ca la controlul la o luna medicul ortoped ne-a "prescris" sa-i masam manutele si piciorutele, in special pe unde face cute, ca el nu merge si nu le foloseste la fel de mult ca noi, asa ca trebuie sa avem grija sa-i punem noi sangele in circulatie si sa-i masam muschiuletii.
Cat despre cap, nu avem curaj sa-l masam. E suficient sapunitul si stersul cu prosopul dupa baita.
Ziceam ca a ras mereu cat a fost si tati acasa. Ei bine, azi a fost cam de 3 ori mai plangacios si urlator! Abia cand s-a intors de la serviciu capul familiei a inceput sa mai rada. Ii cam place sa ne stie acasa pe amandoi! Chiar daca mami e actorul principal, s-a invatat sa-l schimbe tati si sa-l ragaie! Il cauta in stanga, in dreapta, astepta putin sa apara, pe urma plangea! Nu cred ca doar imi imaginez eu...
Eu ma retrag acum, ca incepem programul de seara. Ne intalnim din nou maine!

Mergi la inceput