Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 7

Karola spune:
Si fetita mea a terminat prima cura de Broncho Vaxom si nu am avut nici o problema, l-a tolerat foarte bine.Inainte de a incepe tratamentul m-am interesat la pediatra Gabitei - ce si cum. Am intrebat-o despre posibilitatea ca Broncho Vaxom sa o protejeze fata de infectiile virale si mi-a explicat ca stimuleaza atat imunitatea nespecifica ( prima linie de aparare a organismului impotriva unei potentiale infectiii, fie virala sau bacteriana), cat si imunitatea specifica (adica se produc anticorpi pentru tulpinile bacteriene continute in lizatul de Broncho Vaxom, astfel incat la reinfectarea cu aceleasi bacterii, organismul raspunde mai rapid). Pe mine m-a convins cu acest mecanism si sper sa va fie si voua de ajutor! Sanatate multa celor mici!

tata-lu-alex spune:
Multumesc celor prezenti pentru informatiile postate.
Alex se simte bine dupa terminarea curei de Bronhovaxom, nu a facut nici o pneumonie, nici macar nu a mai racit, ceea ce ma bucura. In general ma bucura sa vad si sa stiu copii si oamenii sanatosi la trup, suflet si ...
Rita, cred ca cel mai bine ar fi sa iti citesti mesajele inainte sa le trimiti, sau sa ti le trimiti singura inainte...sa vezi cum te-ai simti...
Nu iti inteleg comportamentul chiar daca ai fi mama-lu-oscilococin...
Apropos, scuzele intr-adevar nu au aparut...
da' sa lasam supararea si ii urez copilului tau sanatate!

Rika spune:
quote:
Originally posted by tata-lu-alex
Multumesc celor prezenti pentru informatiile postate.
Alex se simte bine dupa terminarea curei de Bronhovaxom, nu a facut nici o pneumonie, nici macar nu a mai racit, ceea ce ma bucura. In general ma bucura sa vad si sa stiu copii si oamenii sanatosi la trup, suflet si ...
Rita, cred ca cel mai bine ar fi sa iti citesti mesajele inainte sa le trimiti, sau sa ti le trimiti singura inainte...sa vezi cum te-ai simti...
Nu iti inteleg comportamentul chiar daca ai fi mama-lu-oscilococin...
Apropos, scuzele intr-adevar nu au aparut...
da' sa lasam supararea si ii urez copilului tau sanatate!
Mutumesc pentru urari, copilul meu e sanatos, de 2 ierni nu a facut nici o raceala si nici o viroza. Si asta nu se datoreaza nici oscillococinumului ,nici branchovaxomului, nici luivacului si nici ribomunyl.
Am multe prietene a caror copii dupa o cura de imunizare cu oricare din aceste medicamente au racit sau au luat vreo viroza. Probabil sub influenta lor copii sunt vulnerabili si agata cate un virus.
Eu nu sunt mama-lu-oscilococin tu esti tata-lu-Broncho..?

gonghy spune:
Buna seara,fetelor!
Am si eu un of!!
Sotul meu are de un an si cateva luni DIABET si de cand la facut are mai tot timpul probleme cu imunitatea. Nu trec 2 luni iar face rosu sau puroi in gat dar urat cu febra,frisoane.... A luat antibiotice,antipiretice dar am zis ca se obisnuieste organismul cu ele.
Acum va intreb daca stiti vreun tratament mai bun,un imunolog bun,eu sunt asis farmacist si i-am dat tratamente f bune dar am vrea ceva poate si mai bun sa-l pun pe picioare.
Deja cum il doare putin gatul sau il jeneaza ceva-n gat cum incepe sa se panicheze,ca nu mai poate,ca moare din cauza diabetului,ca nu mai are mult de trait si va da-ti seama cum ma simt eu.Stau si ca proasta plus ca mai este si asta mica si ma gandesc la ce prostii debiteaza sotul meu...
Poate ma ajuta-ti cu un sfat despre vreun tratament sau vreun medic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

gonghy spune:
Stiu ca este un forum despre mamici si bebici dar nu mai situ pe cine sa intreb si de aceea v-am intrebat pe voi pt sotul meu.
Va multumesc pt intelegere
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

martinica spune:
Buna! Si bine ai venit pe forum!
Referitor la sotul tau si la problemele lui de sanatate iti pot spune ca pentru racelile frecvente si complicate pe care le face ii poti da si lui Broncho-Vaxom. Dupa cum s-a putut citi si mai sus, eu i-am dat Broncho atat fetitei mele, capsulele de 3,5 mg, dar am luat si eu si sotul mele, varianta pentru adulti de 7 mg. Sotul tau il poate lua fara nici o problema, mai ales ca are diabet. Si matusa mea are diabet si, ca si sotul tau tot face diverse infectii (cei cu diabet au sistemul imunitar mai slab si fac mereu infectii). Si ea a luat bronchovaxom si rezultatele au fost la fel de bune ca si la noi.
Multa sanatate sotului (incearca sa-i scoti din cap ideile alea legate de diabet si de moarte! Mai ales ca esti farmacista si stii si tu ca diabetul nu te omoara daca urmezi sfaturile si tratamentul medicului)! Sanatate si tie si fetitei!

gonghy spune:
Martinica mersi de raspuns.De ieri am inceput cu polidin 1 fiola pe zi timp de 7 zile,sa vedem efectul si dupa care cred ca voi incepe cu broncho-vaxom dar unpic mai tarziu.
Dar asa ceva nu a mai avut infectiile astea in gat atat de dese... Crede-ma ca oricat as incerca sa-i scot tampeniile astea din cap nu am cum.Lui i-a intrat in cap una si buna ca de la diabet ii vor aparea atatea...si ca-i taie piciorul,ca orbeste.
Are numai prostii in cap si eu ma necajesc.
Oricum multi si sa speram ca o sa-i treaca,mai vorbim.
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

Sheannamp spune:
Initial creeata de cornelia_laura
As vrea sa-i dau lui Eduard(2 ani si 7 luni) Imunogrip Junior insa el ia destul de greu orice sirop, mai ales daca e rau la gust il scuipa imediat. De aceea as fi vrut sa stiu daca vreuna dintre voi l-a gustat, cum e? Il pot pune in ceai/suc?
I-am mai dat ImunoBaby dar e cam scump pt noi si nici rezultate foarte bune nu am avut.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Dorsilia spune:
buna!
vaccinurile obligatorii de la 2 ani jumate de exemplu interfera cu administrarea dozei de Oscilococcinum sau Imunogrip Jr? sa nu i le dau in saptamana cand primeste vaccinul obligatoriu DTP si antipolio?
merci

gonghy spune:
Shennamp poti sa-i dai linistita Imunogrip jr la bebe dar pus in ceai daca spui ca nu accepta anumite siropele. Pt mine gustul e placut dar pt ei... una doua daca nu le cade bine ceva.Tratamentul cu echinaceea se face primavara si toamna si ajuta destul de bine mai ales pe micuti.
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya