Imunizarea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

Eu folosesc pentru fetita mea Bronchovaxom, la recomandarea doctorei de familie. Am facut pana acum 3 cure si iarna asta nu am stiut ce este febra, tusea, durerile din gat..... si sper sa nu avem probleme nici in viitor. Oricum, din martie incepem o noua cura, ca sa fim acoperite si pentru lunile urmatoare.
Fata de ribomunil,mie mi se pare mult mai usor de dat, cate 10 zile pe luna, timp de trei luni.
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosudaria spune:

Fetita mea Dariaare1an8luni si am fost cu ea in multe vizite pe la prieteni ,iesim afara zilnic,numai sa nu bata vantul daca bate nu e indicat sa iesiti la plimbare,preventiv ii dau OSCILOCOCCINUM,PRODUS HOMEOPAT,MERGE LA ORICE VARSTA
la copii f mici se pune in ceiut ,iar la cei mai mari se administreaza sublingual,eu ii dau cate putin in gurita si rontaie ea apoi ii dau putin ceiut.am nimerit si in locuri cu persoane f racite de ziceam ca vai de mine ce ma astepta, dar a fost totul ok,cand ajungeam acasa ii dadeam o doza,iar acum cu virozele astea ii dau 1 doza la saptamana,cu ea nu prea stie ce e raceala
sanatate multa

Mergi la inceput

Ai citit pe forum tot ce se spune despre Oscillococinum? In cazul in care m-as gandi sa trec pe produse homeopate (am fost patita cu ele asa ca asta nu se va mai intampla vreodata) in nici un caz nu as folosi ficati si inimi de rata ca sa nu-mi raceasca copilul. Mie mi se pare cea mai mare prostie.
Dar, fiecare cu parerea lui. Nu vreau sa intru aici si acum in polemici.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rika spune:

quote:
Originally posted by tata-lu-alex

Broncho-Vaxom
Am oscilat si eu intre oscilo si broncho...am citit forumurile (m-am cam incurcat in toata ordinea asta...), am citit si prospectele. I-am luat Bronchovaxom lui Alex si mai are inca doua pastile din prima cura...sper sa nu mai raceasca asa des si sa fie ferit si de viroza.

Mai ai rabdare sa ia si ultima pastila si sa vezi ce pneumonie frumoasa iti face...
quote:

Ati vazut din ce e facut oscilococinum? Extract din ficat de gasca...cu aviara asta, le las pe naturale mai la o parte...sanatate tutror picilor!

Trebuie sa fii cel putin idiot sa crezi ca in industria farmaceutica le scapa virusul gripei aviare. Dupa mintea ta creata crezi ca nu i se face nici o prelucrare ficatului si ti-l furnizeaza asa crud. Eu zic sa te mai documentezi (sau poate ai ceva personal cu oscilococinum!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by Rika
Trebuie sa fii cel putin idiot sa crezi ca in industria farmaceutica le scapa virusul gripei aviare. Dupa mintea ta creata crezi ca nu i se face nici o prelucrare ficatului si ti-l furnizeaza asa crud. Eu zic sa te mai documentezi (sau poate ai ceva personal cu oscilococinum!)

Eu zic sa iei o pauza, sa citesti regulamentul forumului si sa-ti revizuiesti vocabularul.

Mergi la inceput

Am ramas socata cand am citit ceea ce a scris Rika. Nu-mi vine sa cred ca se poate ajunge la asa ceva pe un forum unde PARINTII impartasesc altor PARINTI experientele lor cu copiii, bolile acestora, tratamentele urmate si tot ce e legat de ei. Stau si ma intreb ce educatie poate oferi un asemenea parinte copilului sau daca se ajunge la astfel de limbaj, mai ales la aadresa unei persoane pe care nu o cunoaste si care nu a deranjat-o in nici un fel?
Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce iti spun ceilalti. Dar in momentul in care cineva isi spune parerea iar tu nu esti de acord nu trebuie sa arunci cu pietre sau sa jignesti in ultimul hal. Daca tu ai ceva cu Bronchovaxomul nu inseamna ca tata-lu-Alex are ceva impotriva Oscillo. Tatal respectiv chiar s-a interesat pe forum despre aceste produse si a ajuns la concluzia ca Broncho e mai bun pentru copilul SAU. Referitor la ficatul de rata si la gripa aviara, chiar si eu mi-am pus aceeasi problema (se poate vedea pe forum). Asta inseamna ca si eu sunt idioata? Multumesc frumos!
Esti asa de sigura ca pneumonia copilului tau s-a datorat bronchovaxomului? Ma indoiesc! Si eu ii dau fetitei mele si am toata increderea si numai cuvinte de lauda pentru acest medicament. Si sa-i dea Dumnezeu sanatate doctoritei care mi l-a recomandat, ca numai eu stiu prin ce am trecut iarna trecuta. Din tot ce am citit pe forum si din multe alte surse nu am auzit absolut pe nimeni sa fi facut pneumonie din cauza lui. Si, crede-ma, sunt foarte multe persoane care il folosesc!

Pentru moderator: Ma bucur sa vad ca moderatorii sunt "pe faza" si nu permit asemenea jigniri pe forum. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rika spune:

Scuze, nu am intentionat sa jgnesc pe nimeni. A fost o gresala de exprimare. Am trimis scuzele mele inca de aseara forumului, dar e drept ca pe mail, credeam ca administratorul le va posta tot atat de repede ca si avertismentul. Daca nu au aparut m-am gandit sa le postez chiar eu.

Pentru Martinica: Sa stii ca nu intentionez sa declansez aici o polemica. Asa cum ai afirmat nu te cunosc si nu ma cunosti deci nu ai de unde sa stii ce educatie am eu sau copilul meu. Asa cum te-ai simtit jignita m-am simtit si eu. Eu mi-am recunoscut vina, si astept sa ti-o recunsti si tu. Indiferent daca ti-o recunosti sau nu eu inchei aici acest subiect. Forumul nu este facut pentru astfel de discutii inutile, parerea mea e ca ar trebui sa facem pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

uite ce contine Bronhovaxom

Compozitie: Broncho-Vaxom adulti contine 7 mg dintr-un lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat.

astea is bacterii, nu virusi. se spune ca ar mari capacitatea de lupta a organismului, prin nu stiu ce proces.

Problema e ca atat bronho cat si celalalte "vaccinuri" naturale, homeopate cum vreti sa le spuneti au bacterii la baza, nu virusi, si in cel mai fericit caz actioneaza asupra acestora.

nu te apara de nici o gripa, viroza, cauzata de VIRUSI.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Pentru Rika: Nu am fost in razboi cu nimeni asa ca nu prea am ce pace sa fac. IMI PARE RAU daca te-ai simtit jignita de afirmatiile mele, desi nu prea imi dau seama de ce. Poate ca sunt "idioata" (scuze, dar nu m-am putut abtine). Nu cred ca se compara spusele mele cu ceea ce tu ai catalogat drept "greseala de exprimare". Asta e parerea mea! Poate si a altora? Oricum, nu mai conteaza. Si eu inchei acest "subiect".
Pentru Flaviuta: Desi Broncho vaxomul contine numai bacterii, el stimuleaza sistemul imun si ajuta organismul sa lupte impotriva oricaror infectii respiratorii. Am citit si pe net (din pacate acum nu-mi mai amintesc unde, dar in weekend promit ca o sa caut si o sa va transmit) ca actioneaza si asupra virusilor. Se facuse un studiu si chiar era vorba de virusul gripal si de efectele bronchovaxomului. Iar luna trecuta cand am trecut pe la dr. de familie, chiar am intrebat-o daca pot sa stau linistita acum cu virozele astea respiratorii care ne tot bantuie si raspunsul a fost afirmativ. Si dansa mi-a zis ca sunt studii care demonstreaza asta. Nu pot sa-ti explic exact cum ( nu sunt de specialitate asa ca....); dansa imi spunea ceva de imunitatea specifica si nespecifica. Daca sunt persoane care pot da mai multe detalii despre asta, le invit sa ni le impartaseasca si noua. Dar sa fie mai pe intelesul tuturor.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

"Problema e ca atat bronho cat si celalalte "vaccinuri" naturale, homeopate cum vreti sa le spuneti au bacterii la baza, nu virusi, si in cel mai fericit caz actioneaza asupra acestora."
Broncho vaxomul nu e un produs homeopat!!!! Daca ar fi fost, eu una nu l-as fi folosit deoarece am fost patita rau cu homeopatia! De ex, Oscilo care e un produs hoemopat nu are la baza nici o bacterie sau virus. Doar niste atomi diluati si agitati de ficat si inima de rata (aici m-am molipsit de la ce am citit la un alt subiect unde s-a discutat foarte mult pe tema asta si nu m-am putut abtine). Nu vreau sa declansez aici o astfel de discutie. a fost doar o comparatie.

Mergi la inceput