Imunizarea

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Parerea mea este ca se administreaza mai usor Broncho-Vaxomul; chiar daca este capsula, aceasta se poate desface si se dizolva continutul ei intr-o lingurita de ceai sau suculet si nu are gust de medicament sau altceva. Despre Luivac pediatra noastra ne-a zis ca nu se da copiilor mai mici de 3 ani tocmai pentru ca ei nu pot inghiti pastiluta aia si ca nu trebuie dizolvat sau rontait pentru ca nu mai are nici un efect asa.
Eu ii dau lui Raducu Bronchovaxom si il dizolv; il ia dimineata, de cum se trezeste si apoi ne mai jucam putin ca sa uite de mancare macar 20 minute; uneori reusesc sa fac asta chiar jumatate de ora cum scrie la carte. Plus ca mi se pare mai usor sa-i dau cate 10 zile pe luna decat 28; parerea mea.:)
Multa sanatate copilasilor si parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Io nu i-am dat nimic de imunizare lui Marc. Merge la cresa din octombrie, de la 1 an jumate si pana acum cateva zile nu a racit deloc. Abia acum a facut o forma usoara de viroza, in conditiile in care mai toti copiii de la cresa sunt raciti cobza. In schimb, primavara trecuta, dupa ce a implinit un an a dus-o din raceala in raceala, culmea, cand nu era in colectivitate. Ce-i drept nu prea i-am dat antibiotic atunci. Eu stiu ca imunitatea se dobandeste si prin raceli repetate. Iar trat. cu antibiotice nu face decat sa o scada.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai nou, pe aici pe la noi e la moda IMUNOSTIMULENT SRE CORYNEBACTERIUM PARVUM , imunomodulator.....cica e cel mai tare din "parcarea" de imunostimulatori, un panaceu pt toate bolile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Caterinuta
membru incepator

Am tot vazut imunizare cu oscilococcinum, dar ce e habar n-am, e o chestie homeopata sau...?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce e, cat e de eficient si cum se administreaza?
Multumesc!

Cati si Maya the Bebe

LUCIA MIRELA
Membru pe faza

E un medicament homeopat sau o tema de discutii aprinse:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93001

danig
membru incepator

Sunt granule homeopate. Lui Rares ii administrez 1 tub doza pe saptamana si e mult mai rezistent la viroze.
Raporteaza la Moderator Go to Top of Page

icca
nou venit

din pacate nu este un produs homeopatic.Tratamentele homeopatice se fac individualizat, adica nu raspundem la fel la acelasi tratament. acest oscilococcinum nu este nici pe departe asa ceva. este un lizat din ficat si inima de rata salbatica. asa ca reclamele stiti si voi, la ce se fac :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Initial creeata de Mamica_A

Am doi copilasi - cel mare are 5 anisori si mi-a adus "cadou" acasa ceva... gripa, raceala, inca nu stiu.. E duminica seara si nu pot merge la doctor cu el acum :-(

Mi-e frica insa pentru cea mica, are doar 2 luni si n-as vrea sa ia pe nerasuflate virusul.

E OK Oscillococcinum la 2 luni? Ati dat copiilor cand erau asa micuti? Mi-e frica si sa-i dau, si sa nu-i dau..

Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!!
Andreea, de Bianca si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Uite, exact aceleasi intrebari ni le-am pus si eu si sotia mea atunci cand al nostru fiu ne-a "trantit" un 39 cu 4. Era deja la 3 saptamani dupa alta repriza de raceala cu gat rosu, cu mucisori, cu tot tacamul... Ne saturasem de atatea indicatii de antibiotice pe care pediatrii le fac pentru a lovi, orbeste, in agentul infectios, de cele mai multe ori de origine virala!

Pentru a-ti da un sfat in miez de noapte si in weekend (asa cum e mai rau sa se intample!), mergi pe mana medicamentelor clasice si a medicilor responsabili. E la moda acum Oscillococcinum dar nu orice "minune" nu dureaza la nesfarsit! Efectul placebo e in floare si nu stiu cat de mult il ajuta pe cel mic la 2 luni... mai mult pe parinti!

In caz de febra un supozitor (sau sirop) cu Paracetamol e cel mai indicat. Se urmareste cu calm starea celui mic. Numai in cazul aparitiei de colectii purulente se apeleaza la antibiotice. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Revin. Ma intrebase cineva pe un subiect proaspat inchis daca Oscillococcinum e o planta. Desi asa "botanistic", este un lizat de ficat si inima de rata salbatica.

www.efarma.ro/products.php?id=778 " target="_blank"> http://www.efarma.ro/products.php?id=778

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Imi poate recomanda cineva un imunolog? bun? multumesc

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dorsilia sincer mie mi se pare ca nu prea e un imunizant bun ptr copii. Asta e prospectul. E cam tare ptr o simpla imunizare

Afisare pentru tiparire
IMUNOSTIMULENT SRE CORYNEBACTERIUM PARVUM ,
imunomodulatori

Prezentare: Preparatul Imunostimulent SRE Corynebacterium parvum este o suspensie de corpi bacterieni dintr-o tulpina de Corynebacterium parvum, in solutie salina fiziologica, in concentratie de 2,0-2,5 mg reziduu uscat/ml, inactivata prin caldura. Este livrat in fiole de 1 ml, in cutii a cate 10 fiole. Prezervant: Formol 0,2‰ si mertiolat de sodiu 1/10.000.

Mod de actiune: Este un puternic stimulent al sistemului reticuloendotelial si al altor mecansime de aparare imuna a organismului.

Indicatii: Este utilizat ca adjuvant in ansamblul celorlalte mijloace de terapie anticanceroasa, numai sub supraveghere medicala, pre- si postoperator, precum si in timpul radio- si/sau chimioterapiei. Se utilizeaza asociat cu vacinuri stafilococice in acneile severe si in alte infectii cronice rebele la tratament.

Mod de administrare: Produsul se administreaza subcutanat, in doze crescande: 0,1-0,3-0,5-0,7-1,0 ml. In continuare se repeta doza de 1 ml. Se fac 2 inoculari pe saptamana. Dupa administrarea unui total de 10 injectii, se fac alte 10 injectii la intervale de 1 pe saptamana. Apoi se continua cu o fiola la 2 saptamani, vreme indelungata, 1-2 ani sau peste. Inainte de inoculare, fiola se agita pentru omogenizarea continutului.

Contraindicatii: In general, tinand seama de indicatii, nu se vor retine de la acest tratament decat bolnavii in situatii speciale: stari febrile, hepatopatii, cardiopatii, nefropatii decompensate, stari tensionale etc.

Efecte secundare: De regula, preparatul nu da reactii generale, iar reactiile locale apar rar si sunt limitate (eritem, induratie, fenomene dureroase locale). In cazul unei reactii importante, se amana inocularea si se revine la doza anterioara.

Conditii de pastrare: Fiolele se pastreaza la o temperatura cuprinsa intre 4 si 10 grade Celsius. Termen de valabilitate: 1 an.

Sinonime: Corynebacterium parvum, Coparvax.

A.P.P.:
Producator: Institutul Cantacuzino

Mergi la inceput

Nici eu nu as avea incredere in asa ceva. Nu pentru ca e facut la noi, dar e destul de subtire compozitia (suspensie de corpi bacterieni dintr-o tulpina de Corynebacterium parvum) pentru asa un efect imunostimulator. Oricum, e mai degraba un medicament in adevaratul sens al cuvantului comparativ cu plantele si animalele pisate cu rol de homeopatie.

Mergi la inceput