Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 18
liviana20t spune:
Sunt mama unei fetite de 3 luni. Din pacate a facut dermatita si am fost cu ea la un homeopat, nu foarte recomandat. Dupa un simplu consult mi-a "trantit" un unguent HOMEOPLASMINE care este pt copii de peste 2 ani si jumatate,cateva remedii si un sirop pt intarirea sistemului imunitar IMMUNOMIX cu echinaceea, care este pt copii peste 4 ani. Si mai si contine zahar din trestie de zahar si miere de salcam.
Sunt foarte derutata,deoarece ea spune ca a mai dat si altor copii dar eu totusi nu as vrea sa ii dau din cauza celor continute. Si mai e si faptul ca mi-a dat numai produse recomandate pt copii cu varsta destul de inaintata. Copilul meu nici macar nu are 1 an, ca sa zic ca i-as da asa ceva. Organismul ei inca nu este suficient dezvoltat.
Nu stiu cum sa procedez. Nu vreau sa fac nimic din ce i-ar putea dauna micutei mele.
Va rog sa ma ajutati!
liviana
amie spune:
liviana, ai grija cu ce-i dai puiului tau, deocamdata e prea mica pentru a se pune un diagnostic corect. eu as cauta un pediatru despept la tine in oras si nu as abuza cu medicamnete la varsta asta. atentie mare, stiu ca dermatita atopica (dar nu stiu daca e cazul vostru) se asociaza mai tarziu cu astmul bronsic. ai grija cu alimentele, praful si antibioticele in primul an de viata.
numai bine!
pity77 spune:
liviana, trebuie sa fii foarte atenta, in general, la prescriptiile medicale. Imunizarea e studiata si ras-studiata, dar se face corect (la varste asa mici) numai folosind anumite produse. Vezi bine ca problema e atat de delicata incat si unii medici sunt oarecum depasiti, dara-mi-te sa iti tratezi copilul dupa reclamele TV sau din reviste...
lavi_p13 spune:
Salutare mamici!As vrea sa va intreb pe cele care ati dat "ursuleti cu echinacea" la copii pe ce perioada ati administrat tratamentul.Mersi