Imunizarea

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Noi suntem la a treia saptamana de imunizare cu Septilin si Lantigen B. Se pare ca isi fac efectul, caci am fost pe la tara, in conditii nu tocmai prielnice, si nu a avut aproape nimic, doar a stranutat de cateva ori.
Va doresc zile fara raceli, ca asa ajungi sa apreciezi linistea asta monotona a fiecarei zile fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Cine citeste ultimele mesaje isi da seama cat de abrupt a intervenit iula78. Multumim pentru sugestie, dar vorbeam despre altceva. Ai ceva vanzari de facut? ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Parca subiectul era "imunizarea". Scuze de deranj, era doar o sugestie. Cat despre vanzari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Imuno baby
criu
Trimis la - 17/01/2008 : 18:12:09
--------------------------------------------------------------------------------

am si eu o intrebare: cum a-ti dat acest produs pt ca dr mi-a spus sa-i dau 15 zile luna iar prietena mea cea mai buna care lucreaza in farmacie ca asistent mi-a spus sa-l dau pana se termina toata sticluta si sa repet. a avut rezultate?

ellej
Trimis la: - 17/01/2008 : 18:37:23
--------------------------------------------------------------------------------

Si eu abia am inceput sa-i dau, sper sa aiba rezultate. Pediatra mi-a recomandat sa-i dau toata sticluta.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

lilina
Trimis la: - 17/01/2008 : 22:44:43

Eu ii dau copilului meu acest medicament de 2 luni
intradevar, s-a recuperat super bine dupa raceli, dar NU l-a ferit de raceli/gripa...intre timp a racit de 2 ori, dar mai mult cu muuuulte mucozitati si fara febra sau alte simptome

va doresc muuuulta sanatate

11lor
Trimis la: - 17/01/2008 : 23:26:08

eu ii dau fetitei mele in tote lunile ce contin R si nu a racit deloc de cand il ia din 20 septembrie inainte sa il folosesc a racit de la incepuutul lui august din 2 in 2 saptamani.pe mine ma ajutat foarte tare.

ayla
Trimis la: - 18/01/2008 : 00:29:06

Noua ne-a spus farmacista ca se da cel putin 3 luni ca sa aiba efect.

Priscilla
Trimis la: - 18/01/2008 : 00:36:01

Noua ne-a fost recomandat sa-l administram 10 zile pe luna,timp de 3 luni consecutive(noiembri/decembrie/ianuarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

avem un an si noua luni aproape.
putem sa luam ursuleti cu echinaceea o pastila intreaga daca stie sa o roada si ii dau ate o bucatica?
farmacista a zis ca da eu i-am dat doar jumatate de ursulet,o zi capul cealalta restul.

in legatura cu bronho vaxom-ul ,terminam ultima luna din prima serie de trei luni a cate 10 pastilute. adica nov,dec,ian ,cand credeti ca pot incepe urmatoarea cura de tri luni? mai ,iun, iul... ar fi normal cu pauza de trei luni. ar fi mai bine sa incepem in perioada rece a anului,adica sept,oct nov?
ce ma sfatuiti?
va multumesc!

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Viusid pentru cresterea imunitatii
ralucutza77
Trimis la - 24/01/2008 : 10:24:56

Ati folosit pentru copiii vostri? A avut vreun efect? Mie mi-a spus o mamica de el, o sa o intreb si pe pediatra, dar am zis mai intai sa va intreb pe voi.

Multumesc!

miria_cristina
Trimis la: - 24/01/2008 : 11:19:55

Eu i-am dat Viusid si a avut un efect foarte bun.

Nu este mai putin adevarat, ca eu i l-am dat fetei pentru ca nu mai stiam cum s-o fac, in perioada aia, sa manance.

Stimuleaza imunitate in primul rand.

Dar fiind cu efect energizant, Damianei i-a sporit agitatie pentru ca este un copil extrem de jucaus si energic.

Viusid-ul, am inteles, ca este un medicament care se da in special convalescentilor, bolnaviciosilor.

La noi nu era cazul, dar a fost bine ca l-a primit. Cu toata agitatia ei incepuse sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Nikolett,in mod normal se fac 3 luni de pauza intre curele cu Broncho-vaxom. Poti sa lasi o pauza mai mare de 3 luni si eventual sa faci urmatoarea cura inainte de sezonul rece si sa incepeti, de exemplu din august, ca sa fie mai bine acoperit atunci cand vine frigul.
Cred ca o alta varianta ar fi sa mai continui si acum inca 2 luni cu Broncho-vaxom, tot cate 10 zile pe luna, mai ales ca au inceput virozele si gripa asta. Am vazut ca sunt unii pneumologi care recomanda 6 luni la rand in sezonul rece; depinde si de istoricul copilului! Mai intreab-o si pe pediatra voastra!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Buna! Tot citesc de cateva ore ce s-a scris la acest topic si nu prea am vazut pareri legate de Luivac. A folosit cineva? Ce schema? Eu am inceput sa-i dau 28 de zile, cu pauza 28 de zile si apoi iar 28 de zile. Dar nu stiu de cate ori pe an. Noi mai avem un pic si terminam prima tura de 28. As vrea sa mai vad si alte pareri. Mie medicul mi-a spus ca ar da rezultate foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce este Luivac si de unde il iei?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Luivacul e tot un vaccin de genul bronchovaxomului si unii medici mi-au spus ca ar fi chiar mai bun decat acesta. Acum nu stiu ce sa zic depinde de copil, eu il prefer pentru ca e mai usor de administrat. Pastilutele sunt mai mici dacat cele de la bronchovaxom si robert le mesteca si apoi le inghite (cred ca nu au nici gust rau)asa stiu ca ia toata doza. Am mai incercat odata si luivac si bronchovaxom dar nu am vazut rezultate la nici unul. Acum cred ca era prea mic si eram nevoita sa i le dizolv in apa si poate de asta nu si-au facut efectul, plus ca nu am stiut ca se dau pe stomacul gol dimineata. Acum e mult mai simplu de administrat.

Mergi la inceput