Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 15
desprecopii spune:
ADRIANA79 SI MARTINICA sunteti aceeasi persoana deci am sa inchid un cont.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
marcu26 spune:
quote:
Originally posted by pity77
...Ba chiar am si racit o tzara! Nici nu aveam pretentia sa ma fereasca de guturai, ca doar e antigripal (cum ii zice si numele, nu?). Un imunostimulator (ca cel de care pomenesti tu) te poate feri si de astfel de manifestari.
Tocmai de aceea e prima si ultima data cand imi fac antigripalul. De acum inainte, toamna si primavara voi lua Bronhovaxomul.
pity77 spune:
Nu, prietene marcu26! Nu e neaparata nevoie sa renunti la antigripal! Una nu exclude pe alta. Poti lua si Broncho, daca vrei, dar ai grija sa nu le suprapui!
pity77 spune:
Apropos de Broncho-Vaxom... cine are intr-adevar experienta la copii mici imi poate spune cate ceva despre cum i-a mers? Al meu are 1 an, stiu ca se da de la 6 luni. As incepe la primavara, dar chiar as vrea sa stiu bine ce fac inainte de a-i da!
Tudorana spune:
Pity, fetita mea a inceput cu Broncho Vaxom cand avea 2 ani si nu au fost probleme! Pot sa-ti spun ca pediatra Gabitei are foarte multi copii mici in tratament cu Broncho Vaxom (chiar mai mici de 1 an) si-l prescrie de vreo 10 ani, deci are ceva experienta.
Multa sanatate piciului!
pity77 spune:
Inteles. Si cat timp i-ai dat? (cate cure pe an, cati ani?) Exista si sub forma de pliculete? Am vazut in farmacii ca sunt numai capsule.
marcu26 spune:
quote:
Originally posted by pity77
Nu, prietene marcu26! Nu e neaparata nevoie sa renunti la antigripal! Una nu exclude pe alta. Poti lua si Broncho, daca vrei, dar ai grija sa nu le suprapui!
Ai dreptate, oricum antigripalul il face gratis medicul de familie. Dar tot Bronhovaxomu' e cel mai important.
Tudorana spune:
Pity, noua ne-a recomandat cate 2 cure de Broncho Vaxom pe an ( primavara si toamna ), timp de 2 ani. In general durata tratamentului depinde de imunitatea fiecaruia, dar inainte de Broncho Vaxom Gabita mea luase deja o gramada de antibiotice si tot bolnavioara era.
Noi am luat capsule de 3,5 mg si dizolvam continutul intr-o lingurita de ceai sau suc, dimineata inainte de masa. Este foarte simplu de administrat.
De pliculete am intrebat si eu, iar pediatra mi-a zis ca urmeaza sa apara si la noi, se pare ca anul viitor.
Sanatate multa!
pity77 spune:
Auzi, dar e vreo diferenta intre continutul capsulelor si cel al pliculetelor? Ma refer si ca doza, dar si ca proportii.
Tudorana spune:
Pity, din cate am inteles eu din spusele pediatrei, plicurile de Broncho Vaxom au aceeasi concentratie ca si capsulele de 3,5 mg pentru copii, doar ca ele contin pulbere pentru suspensie orala. Cred ca merge foarte bine la copiii mai mici care au dificultati la inghititul capsulelor.
Cura de primavara poate o incepem cu plicuri de Broncho Vaxom!
Sanatate multa!