Imunizarea

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Multumesc frumos tata-lu-Alex. Chiar trebuie sa fac ceva in privinta asta, mai ales ca azi iar se pare ca-l ia raceala. Am vorbit si cu o prietena care este medic si mi-a spus sa-i dau Broncho cu toata increderea chiar daca acum are unele simptome de raceala. De maine gata, trecem la fapte nu numai vorbe. Si cred ca o sa incep sa-i dau si lui Raducu ca sa-l protejez atat de taticul lui :) si plus ca din primavara o sa-l duc la cresa.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Adriana, eu i-am dat fetitei mele Broncho Vaxom, la recomandarea pediatrei, dupa al treilea episod de sinuzita intr-un an si multe antibiotice. Pot sa-ti spun ca suntem la a treia cura de Broncho Vaxom si Gabita mea se simte foarte bine.Am scapat de antibiotice si de toate complicatiile. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Din pacate sotul meu are un nou episod acut de sinuzita si ieri am ajuns la ORL. Ne-a recomandat antibiotic si Broncho Vaxom pe care ne-a zis sa-l luam 30 zile in continuu si apoi sa facem schema aceea cu 10 zile pe luna, 3 luni la rand. Si de parca nu era de ajuns Raducu a inceput deja cu mucisori in nasuc....deoacamdata nu a facut febra si sper sa nici nu faca. Offf, trecem noi si peste asta.
Multa sanatate si noua si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

Adriana poti sa ai mare incredere in Broncho vaxom!Imi pare rau pentru sotul tau; insanatosire grabnica!!! Atat eu cat si sotul meu am luat si inca mai luam Broncho Vaxom dupa ce l-am "testat" pe fetita noastra. Numai cuvinte de lauda despre el.
Multa sanatate si lui Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Broncho-Vaxom e bun, din cate stiu (am luat si eu cand eram mai tinerel...). Intrebarea mea e daca unui bebe de 1 an ii pot da cu siguranta. Stiu, in prospect scrie ca de la 6 luni se poate da, dar... nu e cam devreme?!

Mergi la inceput

Dupa 5 zile de antibiotic si Broncho Vaxom sotul meu se simte foarte bine. Si cred ca o sa incep sa-i dau si lui Raducu dupa ce se face bine ,deoarece acum suntem cu multi mucisori, tuseste si e nervos tare din cauza asta. Offff, ca nu se mai termina odata problemele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

Adriana, imi pare rau de Raducu! Era si de asteptat dupa cum ziceai ca-l tot pupa pe tati cand e bolnav...dragutul de el!
Intradevar poti sa-i dai si lui Broncho Vaxom; se poate incepe chiar de acum desi este putin bolnavior.
Ai grija si de tine! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

aca, ma bucuram ca a fost vreme frumoasa ieri si am iesit si eu cu Irina (10 luni), dupa 3 saptamani (a avut pneumonie si interdictie de la doctor sa scot copilul). Se duse bucuria : dupa jumatate de ora de iesit afara, bine imbracata, fara sa transpire, azi noapte ne-am zvarcolit de muci in nas si am facut un clasic rosu in gat (cred), ca nici de mancat nu mancam prea cu aplecare, ne curg mucii zor nevoie si avem si putina febra. Mi-e frica de mor sa nu se duca iar la plamani si sa nu facem iar spitalizare.

Pentru mame de copii sub 1 an: cu ce ii mai imunizati, ca daca si pe vreme frumoasa am iesit un pic si ne imbolnavim, inseamna ca nu mai iesim pana la vara din casa.

Livia, mami de Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcu26 spune:

quote:
Originally posted by pity77

Ah, lasa-ma ca mi-am facut vaccinul antigripal (nu dau numele producatorului, sa nu fac (anti)reclama!) si timp de 2 zile parca m-a batut cineva cu parul: o senzatie de sfarseala... de nu stiam ce sa ma mai fac. Si cand ma gandesc ca mai am 2 doze in frigider... nu stiu cui sa i le dau. Cred ca dusmanilor! :))

Ai dreptate pity77. Nici eu nu m-am simtit f bine dupa vaccinul antigripal. Am tot cautat pe internet si exista fel de fel de pareri pro sau contra. Prefer de-acum inainte sa raman cu Broncho-Vaxom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

...Ba chiar am si racit o tzara! Nici nu aveam pretentia sa ma fereasca de guturai, ca doar e antigripal (cum ii zice si numele, nu?). Un imunostimulator (ca cel de care pomenesti tu) te poate feri si de astfel de manifestari.

Mergi la inceput