Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 13
marcu26 spune:
quote:
Originally posted by emushi
marcu26, in mod normal Broncho-vaxom se da de doua ori pe an, cure de cate 3 luni (10 zile pe luna) primavara si toamna...asa ca poti sa-i dai si toamna asta!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Multumesc, emushi. Imi pare rau ca nu am mai reusit sa mai intru de ceva timp aici pe forum.
Intr-adevar, i-am dat baietelului meu BV si acum in toamna. Ca de obicei nu am fost dezamagit.
marcu26 spune:
As mai avea o intrebare in legatura cu Broncho-Vaxom. Am inceput si eu sa iau, dupa ce am racit in septembrie si in octombrie si a trebuit sa lipsesc cateva zile de la serviciu din cauza asta iar prima capsula am luat-o pe 4 noiembrie. Ar insemna ca prima cura va fi gata 13/11.
Cu Broncho-Vaxom scap eu de antibiotice, insa e mare problema si gripa. Am citit pe undeva ca 80% dintre infectiile respiratorii sunt de origine virala, asa ca mi-as face si vaccinul antigripal.
Intrebare: pot sa ma si vaccinez, chiar daca iau Broncho-Vaxom?
Daca da, in aceeasi zi se poate, sau trebuie sa mai astept? Exista vreun pericol de efecte adverse daca asociem Broncho-Vaxom cu vaccinul antigripal??
pity77 spune:
Exact intrebarea asta am adresat-o medicului meu de familie. Mi-a zis ca nu am de ce sa ma tem sa ma vaccinez, numai ca trebuie pastrata o distanta de o saptamana intre administrarea vaccinului si ce a Broncho-Vaxom-ului. Marturisesc ca mi-a fost teama pentru baiatul meu, dar... am mers pe mana celui care cunoaste mai bine problema!
Tudorana spune:
Noi ne-am vaccinat si am luat Broncho Vaxom si anul trecut si in toamna asta. Gabitei mele i-a mers foarte bine, desi majoritatea colegilor de gradinita vaccinati antigripal erau raciti mai tot timpul.
Cat despre efecte adverse, nu a aparut ceva care sa ma ingrijoreze si sa intrerup tratamentul cu Broncho Vaxom.
Multa sanatate tuturor!
marcu26 spune:
quote:
Originally posted by pity77
Exact intrebarea asta am adresat-o medicului meu de familie. Mi-a zis ca nu am de ce sa ma tem sa ma vaccinez, numai ca trebuie pastrata o distanta de o saptamana intre administrarea vaccinului si ce a Broncho-Vaxom-ului. Marturisesc ca mi-a fost teama pentru baiatul meu, dar... am mers pe mana celui care cunoaste mai bine problema!
E perfect. Atunci voi merge peste o saptamana la medicul de familie sa imi faca si vaccinul antigripal.
pity77 spune:
Ah, lasa-ma ca mi-am facut vaccinul antigripal (nu dau numele producatorului, sa nu fac (anti)reclama!) si timp de 2 zile parca m-a batut cineva cu parul: o senzatie de sfarseala... de nu stiam ce sa ma mai fac. Si cand ma gandesc ca mai am 2 doze in frigider... nu stiu cui sa i le dau. Cred ca dusmanilor! :))
Sheannamp spune:
Autor: davlena
Subiect: intarirea sistemului imunitar la 10 luniTrimis la: 14/11/2007 18:20:12
cum protejam un bebe de 10 luni in perioada rece?
eu una sunt disperata sa nu raceasca, am intrebat pediatrul de vaccin antigripal si a zis ca nu l recomanda ca e facut dupa tulpina veche de gripa
si atunci exista ceva de imunizare?
am auzit de oscilococcinum(sper ca am scris corect) dar nu stiu exact ce este si cum se admnistreaza
daca mai stiti si alte tratamente naturiste sau de alt fel astept un sfat
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: anisiap
Raspuns la: 14/11/2007 18:27:49
in general aceste medicamente se administreaza dupa varsta de trei ani
Tudorana spune:
Davlena, singurul imunostimulator care stiu ca se poate prescrie de la 6 luni (scrie pe prospect) este Broncho Vaxom, capsule de 3,5 mg. Poti sa desfaci capsula si sa dizolvi continutul intr-o lingurita de ceai sau suc si sa-l dai bebeului dimineata pe stomacul gol (1 capsula pe zi, 10 zile pe luna, 3 luni consecutiv). Noua asa ne-a recomandat pediatra pt ca Gabita mea nu prea inghitea capsule si am fost multumita de rezultate.
Sanatate multa!
Adriana1979 spune:
Am tot citit despre Broncho Vaxom si am si eu o intrebare: Pot sa-i dau si sotului meu, ce are o sinuzita cronica si iarna e mai tot timpul racit? Imi fac griji mai mult pentru Raducu, baietelul nostru care a racit si el imediat dupa tati -mai ales ca atunci cand e tatal bolnav Raducu vrea sa-l pupe mereu "ca sa se faca tati mai repede bine". :)
.
tata-lu-alex spune:
am si eu un baietel...nu chiar asa de mic...:) l-am imunizat anul trecut cu bronho-vaxom...i-a fost foarte bun lui alex.
Iar anul acesta am incercat si eu: exista varianta si de adulti. Nu pentru sinuzita l-am luat, ci pentru o bronsita de care nu mai scapam (A/C-ul de peste vara). Sunt foarte incantat. Chiar sunt bine....tot cu Alex am avut nororc...de la el am aflat :)
Si lui Alex i-am repetat tratamentul toamna asta si a racit o singura data usor...e foarte bine fata de anii fara broncho.
Cati ani se poate repeta tratamentul? Pediatra mi-a spus ca oricum dupa 3-5 ani de tratament nu va mai avea nevoie...