Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
J G spune:
Maraki sunt asa de bucuroasa ca e bebe Angelo perfect sanatos (nu mai plange ca e mic, pai nu e mic deloc si o sa recupereze foarte repede in greutate, o sa vezi!) DAr mai ales ca o sa te simti bine dupa atata timp, fara greturi!
Eu am intrat deja in faza "nu mai pot sa suport" si cand ma gandesc ca mai am mai mult de o luna pana la DPN! Nu stiu ce o sa ma fac.
Denisa merci!
Alina Mattei nu cred ca o afecteaza cu adevarat pe Carla tusea ta, poate o zguduie nitel dar nu ii face vreun rau! ea e foarte bine protejata acolo inauntru. De remedii ce sa zic? E clar ca nu ti-a trecut de tot raceala daca tusesti, probabail mai ai alveolele pulmonare inflamate (nici nu stiu ce fel de tuse e... poate imi spui mai in detaliu.) Doctorul ce a spus?
Pentru calmarea gatului incearca cu galbenus de ou frecat cu miere (e un remediu din copilarie) si trebuie sa continui tratamentul contra racelii!
J 34+
J G spune:
DA, Alina, si Ana zice bine: ceai din coji de ceapa sau din coji de nuca (la astea trebuie sa fierbi cam o jumatate de ora dar are un gust super!)
J 34+
Denisam spune:
Ana- da ia mare dreptate cu ceaiul de ceapa!Uitasem de el eu!
Numai noi mai suntem pe aici, oare fetele din state ce fac?
Ursulina?Sper ca suntetzi bine..
Eu am aflat de la sotz ca vine cu peste, deci il pun la munca![]()
Cand ziceam ca ie sun pci afara sa imi revin ca s-a oprit ploia, s-a pus pe un vant nasol, deci adio..E o vreme tare mohorata care imi taie cheful de munca, si nic stare sa citesc ceva de la A la Z nu am, si cu sinuzita si cu buzele crapate, or fi semne de nastere?
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Denisa si buzele mele sunt crapate
. Chiar acum mancam niste citrice si ma usturau . Sa nu mai zic ca si eu am dureri de cap ca de la sinuzita , de obicei, azi nu am fost happy , o zi fara durere de cap.
Chiar fetele care mai sunteti pe aici ? Fetele de la schimbul 2 sunt ocupate acum
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Vai ce rau m-am simtit. Imi venea sa vars, tremuram si bebe batea foarte tare.
Am dormit o ora, acum am papat o paine cu unt si ma bag iar la somn.
Vezi Monica ce baiat sanatos ai!!!! Lasa ca, creste el, nu-ti mai fa griji, ca pierzi lapticul, care e foarte important pt. Angelo.
Alina au dreptate fetele cu ceaiul din coji de ceapa. Sau sirop de brad sa-ti cumperi ca si ala e bun.
Si eu mai tusesc si-l misc pe bebe si se incoarda, dar isi revine el.
toate fetele, merg in pat la somn.
Sper ca maine sa ma simt mai bine si Marco sa nu mai fie asa agitat.
gio
si bb Marco 38+
miraklucker spune:
Fetelor, pana va termin de citit ma apuca somnul
CATA SI LUIZZA, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoase sa creasca mari si sa va bucurati de ele!!!
noi suntem bine, azi am fost sa ne balacim a fost asa de bine in apa calda, doar ca l-am avut toata vremea pe David agatat de gat!!!!
Heinz n-a vrut sa vina el a plimbat-o pe Daria. Cu toate ca n-a fost o idee asa buna abia am ajuns pana acolo, parca toata lumea se inghesuia sa se balaceasca tocmai azi. Am facut mai bine de o ora cand in mod normal faci 20 min
, plus ca nu s-a lucrat dar mai toate magazinele erau deschise, si erau multeee....
Maraki, curaj nu te necajii, o sa vezi ca te vei obisnui cu Angelo asa mic, a mea a fost si mai mica si uite-o acum e ca un spiridus, o sa creasca repede!
alina, tusea nu o afecteaza pe fetita, fi linistita, si eu am tusit o saptamana inaite de Craciun de credeam ca acum scap bebelina. Fa-ti ceai de ceapa e bun sau daca nu taie ceapa pui o lingurita de miere peste si astepti putin pana iese sucul din ceapa. e cam acelasi lucru.
Nu mai prea pot sa stau pe scaun, asa ca va las!!
noapte buna, si multi
la mamici si burtici!!!
Mira
33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Denisam spune:
Mira- ne bucuram ca mai dai un semn!
Giova- odihna placuta!
Ana- da fetele din schimbul 2 sunt ocupate, deci si tu ai sinuzita?
Pofta buna la citrice, tu mai ai pofta de mincare ca lumea, eu nu si maninc numai ciudatzenii
trimite-mi si mie pe pm id tau de yahoo daca ai sau de msn pt hotmail
Sper ca Ursulina si Anda sunt ok ca ele cam urmeaza sa nasca!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Dana R spune:
Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei !
Sant DanaR si va citesc zilnic de cand aveam 3 saptamani de sarcina dar cu scrisul recunosc sant cam lenesa, am scris mai mult la capitolul gemeni ,eu astept dupa cum stiti 2 baietei pe care se pare ca o sa ii aduc pe lume joi 5 ianuarie cand sant programata pt cezariana !
Am ceva emotii !!
Nu imi vine sa cred ca am ajuns cu sarcina pana aici( in ciuda tuturor parerilor despre sarcinile gemelare cum ca gemenii se nasc prematuri si cu greutate mica) adica o sa nasc la 38 s si 2 zile , baietii mei la ultimele masuratori aveau Razvan Andrei - 2760 g si Alexandru Gabriel 2560 g ( baieti bine crescuti nu?)
Voiam sa mai stiu si eu cate ceva de la fetele care au nascut prin cezariana , cum sau refacut ? cat de repede? daca au lapte?cat se da pt cezariana?
Giova am vazut ca tu te ocupi mai mult de lista poate actualizezi si la mine numele baietilor si greutatea te rog .
Dana R
38 fix
DanaB
Ana_m spune:
Ma duc sa fac dus si apoi in pat , asa ca va zic somn usor , pe maine si nastere usoara celor care le vine randul maine.
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
J G spune:
Denisa si eu am buzele varza esi ma dau cu creme, strugurei... cred ca mi-e sete noaptea.
Giova noapte buna!
J 34+