Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Ana. Asa e nasterea e aproape daca ai chef de curatenie.
eu nu prea am.
Ma dispera tata, ma suna in fiecare seara sa vada cum sunt. Nu mai rezist!!!!
Mirela, l-am instruit bine pe sot cu forumul, acum sa vedem sa puna si in practica.

Am aranjat putin lista, dar mai am si mai continui si maine, caci numai paranteze drepte vad.
Merg putin sa ma intind, dar mai apar pe forum.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana- ok, atunci sa fie pe 16 cum vrei tu, eu nu as vrea pe 17, sper sa ma asculte Emma.
Si eu am chestiile cu frecatul si curatzat, dar am zis ca pe 7 Ian sa apuc sa mai merg la job inca 3 zile pina pe 6 Ian inclusiv. Si o sa incep sa spal geamuriel si perdelele,asteasunt programte, mai treb sa vopsesc si un perete in basement, deci cam asa.
Acuma is in pauza de leneveala, il astept pe sot ca s-a dus si el al icefishing(pescuit la copca) cu un prieten si am facut o supa si ma gandeam ce sa mai fac, ma oftic ca ploua si as fi vrut la plimbare ca e cald afara.

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANA,PAI PAN ACUM NU AM IESIT.DOAR L-AM TINUT LA GEAM,sa vada si el lumina.acum o sa incerc sa ies daca vad ca e soare,ca asa ii mai trece si icterul si are nevoie de vitD care o sintetizeaza numai prin lumina solara.
DENISA
TEOLINDA,IRINA,BEE SI RESTUL MAMICILOR CE VA MAI FAC BEBEII?
PUP RESTUL FETELOR

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele! Felicitari celor care ati nascut deja! Sa va traiasca comorile. Si eu sunt pe ultima suta de metri si astept sa nasc..Am termen in jur de 10 ian. Dar inca ma mai duc la munca...Saptamina asta. In plus mai e si Diana care imi maninca restul de timp asa ca am fost doar cu cititul pe aici. Eu inca nu prea dau semne ca ma apropii, burta e inca sus, contractii ioc..Doar ca simt ca bebe nu prea mai are loc sa miste...Dr. mi-a zis ca e lung..Si nici nu stiu inca ce sex are, ca de fiecare data mi-a facut figura..ba ca erau picioarele crucis, ba cordonul exact acolo..si am facut echo in fiecare luna, dar asta e, oricum nu conteaza ce e..sanatos sa fie! Celor care ati nascut deja sa nu va descurajati ca sunt prea mici sau sug putin, etc..vor lua in greutate in primele 6 luni uimitor( pot lua si 1.5kg intr-o luna) iar in ceea ce priveste suptul eu va sfatuiesc sa le dati la cerere ca eu asa am facut cu Diana si a supt un an jumate si am intarcat-o din cauza sarcinii 2 ca daca era dupa ea..si pina la 6 luni nu a vrut decit tzitzi. Iar cantitatea voastra de lapte se face in functie de "cerere" asa ca sa nu disperati..dati-le sa suga si nu tineti cont de programe rigide..Iar daca vi se pare ca nu se satura dati-le mai mult sa suga ca asa se va produce si mai mult lapte..Si in plus conteaza nu numai alimentatia voastra dar si starea de spirit, NU FITI NERVOASE SAU PANICATE! Si o sa vedeti ca nu va dura mult si va veti obisnui unul cu altul... Multa bafta, dragoste si rabdare! Va pup si va anunt cum ies din spital ce am facut eu!

Ana 39+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

HELP

Mi-a trecut raceala dar am ramas cu o tuse seaca de ma termina si pe mine si cred ca si pe bb - ca mi se strange burta si se zguduie foarte tare cand tusesc - a inceput sa ma doara si sa ma usture inauntru de la atata tusit. Stie careva dintre voi vreun leac ca nu mai poooot - m-a luat frica pentru ca o zgaltai prea tare pe Carla cand tusesc si m-a mai luat si usturimea asta in burta ! Daca as stii ca ea e ok si ca nu are nici o problema nu mi-as bate capul sa ma usture pana nu o mai putea.

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am ajuns si eu acasa.

CATALINA SI LUIZA FELICITARI PENTRU FETE!

Ce sa zic, am primit azi-dimineata mesajul de la CAta (eram treaza) si m-am emotionat foarte tare! Ma bucur ca a nascut usor (natural) si parca nu-mi mai e asa de frica!

Fetele palide ma bucur ca ne-ati dat semne de viata si ca totul e ok cu voi!

Paula La multi ani! Sa dai mai des pe la noi!
Gata, de acum sunt acasa asa ca o sa fiu online tot timpul.

J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor multumesc pt, incurajari Mai scriu putin pe bucati, aici dr. pediatru a spus sa nu il dau cu crema sau ulei la fundulet, sa nu il sterg cu servetele umede si sa nu pun nimic la buricut in afara de tifon simplu. Mi se pare foarte ciudat, cand il schimb trebuie spalat cu apa si tamponat bine sa ramana uscat, se pune pampersul fara sa il dau cu crema,despre colici ( cand va fi, deocamdata e devreme ) sa-i fac doar masaj la burtica, am luat si sab simplex sa am in casa iar moasa mi-a spus sa-i dau de fiecare data inainte de masa cate 10 picaturi cu lingurita. Daca are 8 mese pe zi de 8 ori sa-i dau si sab simplex. Nu sant panicata ca nu pot sa il fac mare pe Angelo, dar ma uit la el si imi vine sa plang ca mi se face mila cand il vad atat de micut.Ma mult la fiecare 2-3 ore cel mult,daca nu se satura cu laptele meu dau si completare, deocamdata mai mult de 30-40 ml nu am scos, simt ca am sanii plini dar atat reusesc la pompa electrica. Pompa am inchiriat-o de la farmacie. Va mai scriu, am spalat si rufe, mai am in masina o tura, trebuie sa calc, sa ma mulg peste o ora, sa-i dau sa manance lui Angelo, nu prea am mancat pana la ora asta...apropos.....nu mai am gretuuuuri ..poate reusesc sa vad putin din serial ca acum a inceput

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa va spun, i-au facut in spital lui Angelo fel de fel de analize si teste, a trecut de toate cu bine, este sanatos baiatul meuEcograful mi-a aratat multe erori pe parcursul sarcinii, Angelo nu are capul mare.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- ma bucur ca Angelo a trecut cu bine testele( vezi iti ziceam eu ca dau erori ecgrafele astea) si sa stii ca Angelo nu arata mic deloc, in poza cel putin, asa ca fii tare in continuae si ia-le pe rand si maninca, ca dc nu maninci si nu dormi, nu o sa ai lapte suficient pt Angelo si asta conteaza acuma cel mai mult..Pune-l pe sot sau pe Robert sa calce, nu e complicat
JG- ma bucur ca nu iti mai e frica de nastere!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina.Matei pt tuse iti recomand sa iti faci ceai din coaja de ceapa ( foitele ala de la ceapa ce de obicei se arunca). Le speli si le fierbi vreo 5 min la foc mic, iar dupa aia indulcesti ceiaul cu miere. La mine de fiecare data a dat rezultat. Bea in cantitate mai mare la inceput, nu are ce rau sa iti faca , si sa nu crezi ca e rau la gust. Succes !!!

Ana 38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput