Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mama fetelor ce s-a intrat in priza cu nasterile Si cand ne gandim ca abea s-a preluat stafeta .......Pe mine ma doare rau de tot spatele, ma doare si locul cu epidurala( dr. a spus ca pana la 5 zile dureaza durerea ) ma deranjeaza si jos cand ma asez, am 7 fire inauntru si 1 afara, se topesc, m-a controlat astazi dr. inainte de externare si totul era perfect.De picioare inca nu am scapat cu umflaturile, sant umflata rau de tot si astazi dr. mi-a spus ca atata timp cat sant ambele picioare la fel, atunci este normal...la astia toate sant normaleFetelor va spun ca ultimile doua ore au fost parfum, vorba Irinei, de cand am avut epidurala nu am mai simtit contractiile si monitorul arata ca erau foarte mari, peste 115 ca intensitate...
Bumbita eu cred ca nasti, ideea este daca ai inceput sa te dilati, apa nu e neaparata nevoie sa ti se rupa acasa.Nastere usoara tie si fetelor care urmeaza sa nasca
Alina ce repede a trecut timpul, deci saptamana asta nasti si tu
Catalina, Monica si proaspetele mamici, sa va traiasca minunile, sa aveti laptic si refacere rapida
va mai scriu cand prind moment liber

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Inca o chestie: ma doare burta de mor,ca durerile de CM!!! In spital mi-au dat ibuprofen de 600 mg, acasa i-au de 400 mg, altfel nu pot sa rezist, mai ales cand ma mulg incep durerile rau de tot, dr. spune ca asa trebuie sa se intample.Mamicilor ati patit vreuna ca mine? Si mie mi-a spus dr. pediatru sa il scot pe Angelo in fiecare zi afara timp de 30 min. indiferent daca ninge sau e frig( tot pt. icter)Parca Mirela scria de bebe Daniel la fel?

Monica

Mergi la inceput

Burtici am uitat sa va spun ceva S-a bagat socrosenia peste tot cat am fost in travaliu, a vazut la mine toate cele A reusit sa stea si in sala de nasteri, ea ma tinea de o mana si de cealalta Giorgos, cand aveam peridurala si simteam ca vine bebe si trebuie sa imping am inceput sa tremur rau de tot de frica, dar rau de tot!!! In final cand a iesit Angelo pe jumatate, a inceput sa planga deci era jumatate in mine si el deja incepuse sa planga Si surpriza: SOOCROSENIA I-A TAIAT BURICUL !!! Giorgos a refuzat, i-a fost frica si mila.
pupici la toate

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaR- nastere usoara cu gemenii si sa fie minunile amindiau sanatoase si mincacioase, stau f. bine gemenii tai cu greutatzile!
JG-asta e cu buzele, pe mien acuma de o saptamian cu sinuzita m-au apucat!
Maraki- durerile de burta stiu sigur ca sunt normale, chiar Monica azi zicea ca si pe ea cand suge bebe o mai doare, pt ca uterul se contracta sa isi revina la dimenisunile initiale.Ibubrofenul este f. bun de durere, si noua ne dau aici mai ales dentistii dar si in spital, asa ca ia-l fara sa te stresezi.
Si eu stiu ca e bine ca bebe sa iasa afara chiar din a 2-a sau a 3-a zi treptat, adica sa incepi cu 15 min si apoi sa cresti durata!
Uita de socrosenie ca si-a bagat nasul, in final a facut o fapta buna, nu?
Te pup si ai grija de voi 2, da, sa papi si sa dormi si o sa fie bine!
Tu esti mamica noastra exemplu!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Vai Maraki sa mor de ras cu socrosenia . esti sigura ca nu e romanca? Auzi l a ea s_a bagat in sala. Si i_a mai taiat si buricul la bebe . Vai ce am mai ras cand am citit. Parca o si vad. Si pe mine m_a durut burta si mùa doare si acum adica am niste crampe puternice presupun ca s etrage uterul sau ceva de genul asta.
Una peste alta avem o mare problema. Sanul la care Mario a incercat sa traga adica stangul se umfla se inroseste si parca simt si ditamai galma asta de azi. Ce fac? Pun comprese reci? Merg la doctor maine? Ce fac ca incepe sa doara?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

neatza pe 2006........
la intoarcere de la baie m-am abatut pe aici....
e excelent ibuprofen-ul pt dureri,dar numai dupa nastere .......sub nici o forma inainte ca asta: e un antiinflamator si sunt total interzise in timpul sarcinii ........m-am gandit sa va scriu asta ca nu cumva sa-i vina vre-o idee cuiva care citeste pe aici si afla ca e asa bun imp durerii...........

ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!
Ce mai fac burticile si mamicile? Pupici la bebei si bebelushe!

Maraki , m-ai rupt un doua cu socroshenia! Vorba Irinei, sigur nu-i romanca? Dar nu ma mir, si grecii sunt la fel de curiosi ca romanii, asa ca... POate cu ocazia asta, isi revine la normal, si devine o soacra buna, cine stie?

Noi ne-am trezit, am mancat lapte cu chec si niste struguri. Azi am foarte multe de facut, chestii administrative, mers dupa bani la clienti, telefoane, acte, ca sa le las pe toate cat de cat in regula.

Alina, ma intrebai de ce nu nasc aici? Pentru faptul ca am avut posibilitatea alegerii. Vreau ca totul sa decurga bine. Eu nu mai sunt chiar tinerica , asa ca... nu ses tie niciodata. Paza buna trece primejdia rea. Sa nu uiti daca afli detalii sa ma anunti.

Cristina 35w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,burticutele....
Acus am facut si noi ochi..Suntem binisor in dimineata asta...
Afara e urit tare...
Ploua..si e mohorit....
Bebita mea e miscacioasa tare....
In rest..nu ne laudam cu prea multe...
Papa si somnic...Injectii...monitorizari....
Miine facem 33 fix...Doamne-Ajuta....
Tot miine mergem la eco..sa o vedem pe placintica...
Sa vedem cit a mai luat in greutate...si cum stam...
Abia astept sa ajunga acasa proaspetele mamici..sa ne povesteasca....
Ma duc sa vad ce glojdim si noi..ca avem un soricel in burtica...
Ursulica,Alina,March.....sunteti bine...???
toate burticile si mamicile....
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
DanaR voi rectifica lista, chiar ieri cand lucram la ea, ma gandeam ca cine esti, ca nu ai prea intrat.
Nastere usoara si numai bine!!!
Maraki chiar ca m-ai facut si pe mine sa rad cu socrosenia. Vroiam sa te intreb de ea, dar te-am vazut tare necajita si am zis sa nu te necajesc mai tare.

Merg in pat, sunt prin jur.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gio..ce faci puiuta????
Cum iti mai e azi???
Am papat..si ma duc in pat...
Si noi in zona...
Nicole
32+++

Mergi la inceput